• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması İlçe 2. si

ne büyük mutluluktur bu, oğlunuzla ne kadar gurur duysanız azdır,

bu başarının elde edilmesinde sizin de payınız çok büyüktür, o yüzden sizi ve değerli öğretmenlerini canı gönülden kutlarım

rabbim hep böyle gurur dolu anlar yaşatır, hep böyle başarı dolu hikayeler yaşatır inşallah

başarıları daim olsun oğlunuzun, ne mutlu size...

-----her başarılı çoçuğun arkasında anne baba vardırrr sizin de payınız çok büyüktür
çok teprik ederim başarılarının devamını dilerimmm serdunyaaa güzel duygu demiii:=)opuyorumnanaktan

ne büyük mutluluktur bu, oğlunuzla ne kadar gurur duysanız azdır,

bu başarının elde edilmesinde sizin de payınız çok büyüktür, o yüzden sizi ve değerli öğretmenlerini canı gönülden kutlarım

rabbim hep böyle gurur dolu anlar yaşatır, hep böyle başarı dolu hikayeler yaşatır inşallah

başarıları daim olsun oğlunuzun, ne mutlu size...

çokoprensim Şeniz canımsın Şenizçok teşekkürler tatlımma.s.

hem de ne güzel bir duyguopuyorumnanaktan tarifi mümkün değilsenağlama

amin:Saruboceq: cümlemize:Saruboceq:

darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

-----her başarılı çoçuğun arkasında anne baba vardırrr sizin de payınız çok büyüktür
çok teprik ederim başarılarının devamını dilerimmm serdunyaaa güzel duygu demiii:=)opuyorumnanaktan

esmerimŞeniz güzelimŞeniz çok teşekkürlera.s.

akıl zeka tamamen oğluma ait:utangac:
bana düşense bunları kullanması için elimden geleni yapmak oldu...çocuk hem ergenlik yaşıyor hem babadan ayrı büyümüş benim için zordu gerçekten çok zordu...

çok radikal bir kararla anadolu lisesi kazanma hediyesini 1.5 yıl önceden aldım:tomato:...napiyim laptop çok istiyordu:çok üzgünüm:...aklı kalacağına içinde eziklik hissedeceğine alayım dedimbenneyaptımki

ve ekledim eğer oks de başarılı olmazsan masa üstü bilgisayarını bile unutvereliniortak

Sarduşum çok tebrik ederim.Ne güzell bir mutlulukturrr senin için :)opuyorumnanaktanRabbim başarılarının devamını getirsin inşallahhh:Saruboceq:

Sarduşum çok tebrik ederim.Ne güzell bir mutlulukturrr senin için :)opuyorumnanaktanRabbim başarılarının devamını getirsin inşallahhh:Saruboceq:

balkafamopuyorumnanaktanbalyüzlümopuyorumnanaktanbalsuratlımopuyorumnanaktan ayyüzlümopuyorumnanaktançok teşekkürlerŞeniza.s.

Allah razı olsun:Saruboceq: aminnn:Saruboceq:

ayy maşallah yavrumm yaa ..yeni gördum daha bu topiğini canım.. oğlunla gurur duydum.. inş benm yavrumunda böle başarı öykuleri olur bende sizinle paylaşırım..sizleride tebrik ederim oğlunuzla her daim ilgilndiğinizz ve onun başarılarını bu denli paylaşıp mutlu olduğunuzu belli ettiğinizz için...

ayy maşallah yavrumm yaa ..yeni gördum daha bu topiğini canım.. oğlunla gurur duydum.. inş benm yavrumunda böle başarı öykuleri olur bende sizinle paylaşırım..sizleride tebrik ederim oğlunuzla her daim ilgilndiğinizz ve onun başarılarını bu denli paylaşıp mutlu olduğunuzu belli ettiğinizz için...

ayçacımŞeniz çok teşekkürler tatlımma.s.

amin :Saruboceq: inşallah sende yaşarsın bu duyguları:Saruboceq:

Bir Anne Baba daha ne isteyebilirki degilmmi sardunyacim?

Evladinin basarilarini görmek...onu iyi yerlerde görüp gururlanmak verdigin emeklerin böyle güzel yeserdigini görmek en büyük amacimizdir ebeveyinler olarakturkbayragi

Oglusunu kutluyorum....Masallah...Darisi hepimizin yavrularinin basina..:nazar:Şeniz

Bir Anne Baba daha ne isteyebilirki degilmmi sardunyacim?

Evladinin basarilarini görmek...onu iyi yerlerde görüp gururlanmak verdigin emeklerin böyle güzel yeserdigini görmek en büyük amacimizdir ebeveyinler olarakturkbayragi

Oglusunu kutluyorum....Masallah...Darisi hepimizin yavrularinin basina..:nazar:Şeniz

Gülsümüm çok doğru söylüyorsun başka hiç birşeyopuyorumnanaktan

Sultanım benim çok teşekkürlerŞeniza.s.

aminnn:Saruboceq: darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:turkbayragi

Anowww Ablam Süperrr :lepi:

Tebrik Ediyorum Allah Başarılarının Devamını Getirsin :nazar:a.s.

Tebrik ederim canım ne kadar onur verici bir olay..Başarılarının ömrünün sonuna kadar devam etmesini dilerim..

Back