- Konu Sahibi Halikarnas
-
Sarduşum seni ve oğlunu tebrik ediyorum canım.
İleriki yıllarda da başarılı olmasını dilerim arkadaşım opuyorumnanaktan
maşallah ne güzel
umarım istediği yerlere gelir oğluşun
Ahh sarduşumm yine her zaman ki gibi böyle güzel ve önemli haberlerden en son benim haberim oluyooo.......yeni gördüm senin profile bakarken.. nasıl sevindim tebrik ederim.. allah evladından yüzünü ne güzel güldürmüş.. biz anneller çocuklarının başarısı ve aldıkları yolla gurur ve mutluluk duyarız.. Hayatta belkide bizi içten tek mutlu edecek olay bu gibi şeylerdir...
Allahım bu mubarek günde duamı kabul eder inşallah....:Saruboceq:
Darısı benim oğlana... çok sevindim çokkkk:teytey::teytey:
canım ne kadar güzel birşey başarılarının devamını dilerim benim meleğimde dilerim çok başarılı olur hep
tebrik ederim cok sevindim yıllarca verdiğin emeklerin karşılığını görüyorsunuz ne guzell
masallah masallah
tebrik ediyorum
cok gurur vericidir eminimki
canım benim oğluşunu tebrik ediyorum.:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
başarılarının devamını diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
efsunum Şeniz canımsınŞeniz çok teşekkürlera.s.
amin:Saruboceq: darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:
efsunum inanıyorum ki sende sonuçlar açıklanır açıklanmaz komşu olacağızyerimseniben
Canım bir anne için gurur verici bir olay . Ne kadar güzel haberler var bugünlerde kk de, hep böyle olsa. :)) Sevinsek, mutlu olsak hiç üzülmesek Yakışıklı oğluşunu benim yerime öpüp tebrik edermisin.:)) Kutlama pastasıda benden olsun:))
maşallah ne güzel bi duygudur.. inşallah oğluşun daha nice başarılara imza atar canım ..
Çok tebrik ederim..
Başarılarının devamını dilerim..
Öpüyorum yanaklarından..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?