Oğlum 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması İlçe 2. si

Ahh sarduşumm yine her zaman ki gibi böyle güzel ve önemli haberlerden en son benim haberim oluyooo.......yeni gördüm senin profile bakarken.. nasıl sevindim tebrik ederim.. allah evladından yüzünü ne güzel güldürmüş.. biz anneller çocuklarının başarısı ve aldıkları yolla gurur ve mutluluk duyarız.. Hayatta belkide bizi içten tek mutlu edecek olay bu gibi şeylerdir...

Allahım bu mubarek günde duamı kabul eder inşallah....:Saruboceq:
Darısı benim oğlana... çok sevindim çokkkk:teytey::teytey:

janseliii canım arkadaşım benimmŞeniz çok teşekkürlera.s.

hem de ne kadar büyük bir mutlulukopuyorumnanaktan

amin cümlemize:Saruboceq: darısı tüm annelerin başına :Saruboceq:

canım ne kadar güzel birşey başarılarının devamını dilerim benim meleğimde dilerim çok başarılı olur hep

tebrik ederim cok sevindim yıllarca verdiğin emeklerin karşılığını görüyorsunuz ne guzell

canım ne kadar güzel birşey başarılarının devamını dilerim benim meleğimde dilerim çok başarılı olur hep

canım benimmŞeniz çok teşekkürlera.s.

hem de ne kadar büyük bir mutlulukopuyorumnanaktan

amin meleğin ve bütün çocuklarımız daima başarılı olup vatana millete yararlı olsunlar:Saruboceq:

darısı tüm annelerin başına :Saruboceq:

tebrik ederim cok sevindim yıllarca verdiğin emeklerin karşılığını görüyorsunuz ne guzell

arzucumŞeniz çok teşekkürlera.s.

büyük bir mutlulukopuyorumnanaktan

darısı tüm annelerin başına :Saruboceq:

bütün çocuklarımız daima başarılı olup vatana millete yararlı olsunlar:Saruboceq:

canım benim oğluşunu tebrik ediyorum.:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
başarılarının devamını diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim oğluşunu tebrik ediyorum.:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
başarılarının devamını diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

efsunum Şeniz canımsınŞeniz çok teşekkürlera.s.

amin:Saruboceq: darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

efsunum inanıyorum ki sende sonuçlar açıklanır açıklanmaz komşu olacağızyerimseniben

Canım bir anne için gurur verici bir olay . Ne kadar güzel haberler var bugünlerde kk de, hep böyle olsa. :)) Sevinsek, mutlu olsak hiç üzülmesek Yakışıklı oğluşunu benim yerime öpüp tebrik edermisin.:)) Kutlama pastasıda benden olsun:))

Son düzenleme:

inşallah canım benim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

RuhumŞeniz hem de ne gurur vericiopuyorumnanaktan büyük bir memnuniyetle öpüp tebrik edeceğimŞeniz

çok teşekkürlera.s.

darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

benneyaptımkipasta bitti yetişemedimmafoldumben yenisini istesem yüzsüzlük mü olur:çok üzgünüm:

Çok tebrik ederim..
Başarılarının devamını dilerim..
Öpüyorum yanaklarından..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…