- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
- 408
- Konu Sahibi Halikarnas
-
allah bagışlasın oglunu sardunya.
rabbim basarılarının devamını getirsin..hayırlı bir evlat olsun .alkisalkisalkis
oğlunu kutluyorum :lepi: ama dahada önemlisi çok ilgili bir anne olduğunu bildiğim için senide kutluyorum sarduşum kaydirigubbakcemile5
inşallah oğlun seni gururlandıracak birsürü başarıya imza atacak allah onu nazardan korusun ve zihin açıklığı versin
meleğim çok teşekkürlerŞeniz a.s.
inşallah canım:Saruboceq: darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:
:Saruboceq:amin melegim insallah:Saruboceq:
buarada^seni tebrik etmeyi unuttum nekadar ayip benden kusuruma bakma ltfen
oglusun nekadar sansliki senin gibi bi annesi var
insallah gün gelir bende kizimin basarilarini görür ve ggururlanirim:Saruboceq:
maşallah cnm çok gurur verici olmalı
tebrik ederim. ne kadar gurur verici Allah tüm ailelere nasip etsin. umarım tüm hayatı boyunca başarılı olur
Biricik oğlum geçen sene sonuncusu yapılan OKS sınavın da başarılı olarak İstanbul da Anadolu Lisesin de okumaya hak kazandı:lepi:
ve bu sene 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Birliği Bilgi Yarışması İlçe 2. si oldu:sm_cool: alkisalkisalkis:asigim::Saruboceq:
kasenin altına yapıştırdıkları stickera imza bile atmamışlar...oğlumda gün olarak tarih atmış...keşke ellemeseydin dedim yapmış oldu bir kere...gönül isterdi ki cam kase ve stickerlı bir ödül vereceklerine teşekkür takdirname gibi bir belge verselerdi.
Avrupa Birliği Bilgi Yarışması Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Komisyonu Türkiye Delegasyonu işbirliğiyle düzenleniyor.
böyle bir yarışmaya hiç yakışmayan böyle bir başarı belgesi.
:teytey: :teytey: :teytey::teytey:
darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:
ilgilenenler için geçen sene sonuncusu yapılan OKS yi kazanma öykümüz....
http://www.kadinlarkulubu.com/seviye-belirleme-sinavi-sbs/281708-sbs-anneleri.html
....
başarılı prensimize
ne mutlu sana canımm...seni ve oğlunu kutluyorum..Rabbim cümlemize başarılı ve hayırlı evlatlar nasip etsin... bu evladı olmayanlar içindi...senin gibi evladı olanlarada ömür boyu böyle gurur duyacak mutluluklar tattırsın inş...mutluluğun daim olsun canım...a.s.
canim sardunyacim oglunu ve seni caani gönülden kutluyorum daha bircok basarilaraimza atar insallah:Saruboceq:
seni ayriyeten kutluyorum böyle güzel bir evlat yetistirdigin icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah herkese böyle evlatlar nasip etsin insallah:Saruboceq:
çok güzel bir duygu,
başarıyı birlikte hak etmişsiniz
tebrik ediyorum, devamı kat kat fazlasıyla gelsin
bizim de çoçuklarımızın görürüz inş. o günlerini
oooooooo başarılar yavrucuna cnm
kıme cektı acaba kesın babayadır sana cekcek halı yok ya
ılerkı eğıtım hayatıındada hep böle olur ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?