• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması İlçe 2. si

bitanem çok tebrik ederim .
inanki senin adına çok mutlu oldum inşallah benim oğlumda senin oğluşun kadar başarlı olur

başarıların devamını diliyorum..

frezyacım canım çok teşekkürlerŞeniza.s.

amin :Saruboceq: inşallah başarılı olur oğluşunda:Saruboceq:

darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

Bravoo!
Tebrikler cansın !
Rabbim cc muvaffak etsin daima başarıları sürsün inşaAllah
darısı bizlere..

sardunyacım senin o kadar büyük liseye giden oğlun mu vardı:1shok:
tebrik ederim canım bizim için biraz erken ama darısı bizim başımıza:hooray:oğluna başarılara.s.

belinaycım çok tatlısın:utangac:Şeniz çok teşekkürler canısıa.s.

amin inşallah Allah ım sana da bu mutluluğu yaşatsın:Saruboceq:

darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

ah canım yaa yeni gördümmm tebrik ederim...
ne kadar güzel bir durum annne için yaaa maşallah valla...
BAŞARILARININ DEVAMINI DıLERıM...

özlemim canımmm çok teşekkürlerŞeniza.s.

amin cümlemize :Saruboceq:

inşallah hayırlısı ile sende yaşarsın :Saruboceq: canı gönülden diliyorum:1hug:

Son düzenleme:
canıııım.maşallah maşallah.hayatı boyunca bu başarısı sürsün canım arkadaşım.seni ve oğluşunu tebrik ediyorum.her zaman böyle sevgi ve başarı dolu bir ömür geçirirsiniz sevdiklerinizle inşallah.

senin gibi bir anneye sahip olduğu için oğluşun çok şanslı...ama sen daha çok şanslısın böylesine başarılı bir çoçuğa sahip olduğun için..tebrikler...rabbim hiç bir çocuğumuzun emeklerini zayii etmesin.....

grnt016v.jpg

grnt015b.jpg

kasenin altına yapıştırdıkları stickera imza bile atmamışlar...oğlumda gün olarak tarih atmış...keşke ellemeseydin dedim yapmış oldu bir kere...gönül isterdi ki cam kase ve stickerlı bir ödül vereceklerine teşekkür takdirname gibi bir belge verselerdi.

Avrupa Birliği Bilgi Yarışması Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Komisyonu Türkiye Delegasyonu işbirliğiyle düzenleniyor.

böyle bir yarışmaya hiç yakışmayan böyle bir başarı belgesi.

canıııım.maşallah maşallah.hayatı boyunca bu başarısı sürsün canım arkadaşım.seni ve oğluşunu tebrik ediyorum.her zaman böyle sevgi ve başarı dolu bir ömür geçirirsiniz sevdiklerinizle inşallah.

burfurum canım çok teşekkürlerŞeniza.s.

amin cümlemize:Saruboceq: darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

senin gibi bir anneye sahip olduğu için oğluşun çok şanslı...ama sen daha çok şanslısın böylesine başarılı bir çoçuğa sahip olduğun için..tebrikler...rabbim hiç bir çocuğumuzun emeklerini zayii etmesin.....

biriciğim çok teşekkürlerŞeniza.s.

haklısın çok hem de çok şanslı bir anneyim:Saruboceq:

amin :Saruboceq: Allah razı olsun :Saruboceq:

Sarduş önce seni sonra da oğlunu tebrik ederim 41 kere maşallah :nazar::nazar:

Daha nice başarılar alkisalkisalkis:hooray:

Oğluşunu tebrik ederim canım... :hooray:
Hayatı hep böyle başarılarla dolsu taşsın...:nazar:
Annesi onunla hep gurur duysun...a.s.

Back