• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması İlçe 2. si

2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması ılçe 2. si olmak ne demek kıısss.her ikinizide kutlarım canım yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis.büyük başarı.:lepi:
inşallah başarılarının devamı gelecek yıllardada kendini gösterir.:Saruboceq:

sanırım annesine cekmiş,delikanlı.a.s

buna benzerlerini yaşadım,acaip seviniyor insan,
ortaokuldan buyana sürekli okul birincisi,
ünüversitede hep bölüm birincisi olarak,her dönemde belgelerle gelirdi kızım,
kulakları cınlasın ,beni hep gururlandırdı.

allah herkeze nasip etsin,bu duyguyu tüm ailelere yaşatsın :Saruboceq:

tekrar kutlarım canım adına çok sevindim..a.s.

evet tatlım mutluluk gurur sevinç gözyaşları senağlama

çok tatlısın annesine çekmiş :utangac:

şeffaf cam kase üzeri milli eğitim bakanlığı yazılı varak baskılı...altına da yazı yazmışlar yapıştırmışlar...ödülü cam kase neden anlamadım doğrusu:uhm:

fotoğrafını çektim ama pc bağlantı kablosunu arıyorum sürekli evde bulamıyorum ama bulacağımÇok üzgünüm çoook

Allah razı olsun:Saruboceq: amin cümlemize:Saruboceq:

bu arada seni de kutlarımalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisŞeniza.s.:nazar:

Darısı basımıza ınsallah.:Saruboceq:Sende umarım daha buyuk mutluluklarına da sevınırsın oglunun:Saruboceq:

Sizin gibi bir annesi olduğu için
oğlunuz çok ama çok şanslı...
ben hem oğlunuz hem de sizi canı gönülden
tebrik etmek istiyorum ve
başarılarınızın devamını diliyorum...
sevgiler...

Sizin gibi bir annesi olduğu için
oğlunuz çok ama çok şanslı...
ben hem oğlunuz hem de sizi canı gönülden
tebrik etmek istiyorum ve
başarılarınızın devamını diliyorum...
sevgiler...

Songülcüm çok teşekkürlerŞeniz a.s.

senin evladın da çok ama çok şanslı bir çocuk böyle:asigim: bir annesi olduğu için:nazar:

şeffaf cam kase üzeri milli eğitim bakanlığı yazılı varak baskılı...altına da yazı yazmışlar yapıştırmışlar...ödülü cam kase neden anlamadım doğrusu:uhm:

bu arada seni de kutlarımalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisŞeniza.s.:nazar:

cam sanayimizin Avrupa'da birinci, dünyada da ikinciliğini simgelemesi amacıyla verilmiş olabilir.
hani liseler arası avrupa bilgi yarışması ya. böyle bir cam kase üzerine yapılımıştır.reklam olabilir.

kutlaman için teşekkürler tatlım.:1hug:

tebrikler oğluşuna cnm inşallah aynı başarıyı üniversite sınavında da gösterir.

bitanem çok tebrik ederim .
inanki senin adına çok mutlu oldum inşallah benim oğlumda senin oğluşun kadar başarlı olur

başarıların devamını diliyorum..

sardunyacım senin o kadar büyük liseye giden oğlun mu vardı:1shok:
tebrik ederim canım bizim için biraz erken ama darısı bizim başımıza:hooray:oğluna başarılara.s.

ah canım yaa yeni gördümmm tebrik ederim...
ne kadar güzel bir durum annne için yaaa maşallah valla...
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

Back