- Konu Sahibi Halikarnas
-
Oğluşunu tebrik ederim canım... :hooray:
Hayatı hep böyle başarılarla dolsu taşsın...
Annesi onunla hep gurur duysun...a.s.
tebrik ederim çok gurur verici :hooray: a.s.
sardunya_zakkum senide tebrık ederim çok güzel bi evlat yetıstırmıssın
basarılarının devamını dilerim a.s.
senin gibi bir anadan böyle evlat ha:1shok:ay çok şaşirdim
zakkumum şaka bi yana çok sevindim tebrikler aşkitom
seni çok seviyom biliyosun:asigim:-tatlicadiarzu-
allahtan seviyon dediğini duyar gibiyim:roflol::roflol:
Canımm gözünüz aydın birtanem benim a.s. a.s.
Çok ama çok sevindim umarım bu başarısını an ve an katlar yavrun ee iyide bir hediyeyi hakketmiş ama kaydirigubbakcemile3 Artıkın o Yakışıklıya neler yaparsın bu yaz tatileinde bilemiyoruz yani süprizzzzz
ıkinizide yürekten öpüyorum Başarılar Yakışıklııı a.s. a.s. a.s.
cnm benim maşallah diyelim oğluna
başarılarını artarak devamını dilerim
vatana, mşllete ailesine hayırlı bi evlat olmasını dilerim
Sardunyam tebrikler.Ne büyük gururdur...Çok daha büyük başarılar diliyorum canım.
masallah helal olsun oglusuna cok tebrik ederim canim ve basarilarinin devamini dilerim
sizi ve oğlunuzu tebrik ediyorum.maşallah,allah nazarlardan saklasın.ben de sizin gibi bir anneyim,2 çocuğum ünv.bitirdi 3. çocuğuma farkında olmadan hadi onlar girdi sen de gir demiştim.ağır gelmiş çocuk bana belli etmedi o da çalışkandı takdir getiriyordu hep içten içe bana kinlenmiş öss ye hazırlanırken sürekli başı ağrıyor hep uyuyordu meğer depresyona girmiş.psikologlara gittik. 2yıllıkları da beğenmezdim ben.3.senesinde kazandı ama hala psikoloğa gidiyor.ben çevremdeki çocuklara da hep karışırım teşvik ederim sayemde kaç kişi ünv.okudu.her çocuk aynı olmuyormuş meğer.
tavsiyem çocuklarınızı boş bırakmayın ama çokta üzerine gitmeyin.
canım tebrik ederim... Şeniz şimdi gördüm konunu... ne kadar güzell bir duygudur heralde.... oğlunu da tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim... a.s darısı bizim yavrularımıza da.......... :Saruboceq:
sardunya tebrik ederim canım sonuna kadar bu başarıları devam eder dilerim
benim büyük kızımdan aynen bu duyguları yaşadım nasıl onurlandığını gurur duyduğunu hissediyorum canım
bu onur ve gurur evladımızın kendisi için başardığını ve kendi adına duyduğu onur ve gururun bizlere yansıması
rabbim herdaim yanlarında olsun başarılarına başarı katsın
sende yanında hep böyle ol dilerim çünkü sende başarılı bir annesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?