• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması İlçe 2. si

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
Biricik oğlum geçen sene sonuncusu yapılan OKS sınavın da başarılı olarak ıstanbul da Anadolu Lisesin de okumaya hak kazandıturkbayragi

ve bu sene 2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Birliği Bilgi Yarışması ılçe 2. si oldu turkbayragi:sm_cool: alkisalkisalkis:asigim::nazar::Saruboceq: turkbayragi
grnt016v.jpg
grnt015b.jpg
turkbayragi

kasenin altına yapıştırdıkları stickera imza bile atmamışlar...oğlumda gün olarak tarih atmış...keşke ellemeseydin dedim yapmış oldu bir kere...gönül isterdi ki cam kase ve stickerlı bir ödül vereceklerine teşekkür takdirname gibi bir belge verselerdi.

Avrupa Birliği Bilgi Yarışması Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği Türkiye Komisyonu Türkiye Delegasyonu işbirliğiyle düzenleniyor.
böyle bir yarışmaya hiç yakışmayan böyle bir başarı belgesi.

turkbayragi turkbayragi turkbayragi :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

darısı tüm annelerin başına:Saruboceq: turkbayragi
ilgilenenler için geçen sene sonuncusu yapılan OKS yi kazanma öykümüz.... turkbayragi

http://www.kadinlarkulubu.com/seviye-belirleme-sinavi-sbs/281708-sbs-anneleri.html

turkbayragi

gurur kaynağım biricik oğlumla ilgili bilgileri, okuduğu ve adına ıstanbul'da ilçe 2. si :nazar:olduğu okulunun adına kadar sevgili "yeşilim" ile paylaştımturkbayragi
başarımızı çekemeyip "UYDURMA" olduğunu iddaa edenlere duyurulura.s.

Son düzenleme:
oo hadi bakalım hayırlı olsun oğlunun başarıları daim olsun canım.
Plaket iyi oluyor evet çarpsan da vursan da kırılmıyor sizde artık vitrinde falan korursunuz

aman ne guzel yaa,ne mutluluktur senin icin,ne gururdur,aferin oglunada,boyle basarili bir evladi yetistiren senin gibi fedakar,ilgili anneyede,:lepi:Allahim hep basari ve mutluluk sevincleri yasatsin,en guzel yerler onun olsun iyisallah,,,,,,,,:Saruboceq:alkisalkisalkis

maşallahhh canıımmm yaa çok güzellll
allah sana bağışlasın isdediği yerlerde görürsün inşallaahhh :nazar: :nazar:
darısı istiyen tüm annlerin başınnaa

aman ne guzel yaa,ne mutluluktur senin icin,ne gururdur,aferin oglunada,boyle basarili bir evladi yetistiren senin gibi fedakar,ilgili anneyede,:lepi:Allahim hep basari ve mutluluk sevincleri yasatsin,en guzel yerler onun olsun iyisallah,,,,,,,,:Saruboceq:alkisalkisalkis

canımsın güzel sözlerin için ne kadar teşekkür etsem azdırŞeniz...aslında bu topiği açma sebebimi bildiğin için bana moral vermek içinde anneliğimi çok açtığını anlıyorum canımsın yaa:1hug:a.s.

Amin cümlemize göstersin :Saruboceq:

nekadar güzel bir duygudur kimbilir. annem, anne olunca anlarsın der herzaman. ama yinede anlayabiliyorum senin mutluluğunu.
tebrik ederim.
Allah nice başarılar tattırsın.

nekadar güzel bir duygudur kimbilir. annem, anne olunca anlarsın der herzaman. ama yinede anlayabiliyorum senin mutluluğunu.
tebrik ederim.
Allah nice başarılar tattırsın.

inanılmaz bir duygusenağlama sevinç gözyaşları bunlar:asigim:

çok teşekkürler tmmyycimŞeniza.s.

Allah razı olsun:Saruboceq: ...amin cümlemize:Saruboceq:

2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Bilgi Yarışması İlçe 2. si olmak ne demek kıısss.her ikinizide kutlarım canım yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis.büyük başarı.:lepi:
inşallah başarılarının devamı gelecek yıllardada kendini gösterir.:Saruboceq:

sanırım annesine cekmiş,delikanlı.a.s

buna benzerlerini yaşadım,acaip seviniyor insan,
ortaokuldan buyana sürekli okul birincisi,
ünüversitede hep bölüm birincisi olarak,her dönemde belgelerle gelirdi kızım,
kulakları cınlasın ,beni hep gururlandırdı.

allah herkeze nasip etsin,bu duyguyu tüm ailelere yaşatsın :Saruboceq:

tekrar kutlarım canım adına çok sevindim..a.s.

Back