• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum 1.5 yaşında, ikinci bebeğimi ne zaman düşünmeliyim...

ugurbocuuu

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
8.331
18.323
448
Kayseri
arkadaslar bnm 1.5 yasında oglum var ve ben çok ara vermek istemıyorumikinci hamılelik için.. iki çocuk arasında minimum ne kadar yaş farkı olmalı hatta hemen düşünüyorum ama hiç cesaret edemıyorum iki çocuk düşünüyorum toplamda ama araları da az olsun istiyorum bu ay oglum sünnet olacak..çişini öğrenmeden hamıle kalamam dıyorum bı taraftan.. sizce nasıl düşünmelıyım bu konuda?

arkadaslar bnm 1.5 yasında oglum var ve ben çok ara vermek istemıyorumikinci hamılelik için.. iki çocuk arasında minimum ne kadar yaş farkı olmalı hatta hemen düşünüyorum ama hiç cesaret edemıyorum iki çocuk düşünüyorum toplamda ama araları da az olsun istiyorum bu ay oglum sünnet olacak..çişini öğrenmeden hamıle kalamam dıyorum bı taraftan.. sizce nasıl düşünmelıyım bu konuda?

tuvalet problemini hallet hemen hamile kal bence ben çok pişmanım 4 yıl ara verdiğme böyle daha zor oluyor...

tuvalet problemini hallet hemen hamile kal bence ben çok pişmanım 4 yıl ara verdiğme böyle daha zor oluyor...

evet ablam da 8 yıl ara verdı şimdi ikinci dogumunu yapmak üzere yegenım kocaman oldu ben o kadar ara vermeyı düşünmüyorum hatta 4 yıl bıle bence cok fazla.. bı taraftanda zor olur mu acaba 2 cocuk bnm için dıyorum.. sünnet olduktan bi süre sonra 2 yasında falan tuvaletını ögrenırse hamıle kalırım sanırım..

Rabbm ben gibi tüm isteyenlere nasip etsin ama bende fazla arasına olmamasından yanayım bir sene daha bekle 3 yaşına grince sonra zor geliyo diyolar ama 3. bi çocukda düşünüyosanız 3.çocuğa biraz ara ver bebek özlemi olsun derim.

evet tam okuldu kreşti diyorsun e bi yandan böcük var okulla çağırıyorlar ben bir yandan kızı bırakacak yer arıyorumki gideyim ama erken doğsaydım oda büyük olurdu kreşti okuldu gider gelirdik ailece...

sen nezaman hazır hıssedersın ozamndır ama psıkologlar cocuklar ıcın en ıdeal dort yas dıyor
3 yasta benlık duygusu cok kuvvetlı oldugu ıcın kardesı kabullenmesı zor oluyor ama 4 yas cocuk ıcın cok ara durgunluk yası
haa sımdıdende yapabılırsın ozaman hıc anlamaz buyur gıderler
sen nasıl hıssedıyorsan oyle yap

ben hep 5 yas olsun araları dedım bakalım olacakmı :)

Canim Benim iki oglum var ikisinin arasinda 3 yas var. Bence 3 yil Ideal cünki diger bebisin daha ilgiye fazlasiyla muhtacken bir digerinin gelmesi dogal olarak ikiye bolunmek zorunda kaliyorsun ama Benim buyuk oglum 3 yasindayken krese basladi Ben ikinci cocuguma hamile kaldim yani ikisi Birden cok kucuk olunca hem Anne icin hemde ilk cocuk icin biraz stressli oluyor. Yinede sen bilirsin Allah gonlune Gore versin canim.

canım benım de 1,5 yasında oglum var ve hemen 2. ye hamıle kalmak ıstıyorum cunku memurum ve 2 yıl daha ızne cıkmak ıstıyorum bu surede oğlum da buyumus olacak sonra ıkısını bırden verırıım krese dıye dusunuyrum hayırlısı bakalım

Back