Oğlak burcu erkegini etkilemek!! Acil yardım ??

Hevaldemir7777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
9
3
1
34
Arkadaslar bir oglak erkegi ile surekli gorusuyorum ama bana karsi duygulari mi var yoksa arkadas olarak mi goruyor anlamiyorum. ben ona samimi davrandigimda bana samimi davraniyor yanagımdan opuyor sarılıyor falan. Bazen arkadasmisiz gibi bazen de flortlesiyirmusuz gibi davraniyor.. bir gun olacak diye umitlenirken ertesi gun kesin olmaycak diye dusunuyorum. Anlamak icin ne yapabilirim yardimmmmm.. normalde ayni bolgede yaşıyoruz fakat o şu an iş icabı bir sure sehir dısında ve ben de oraya arkadasıma geldim tatil amaçlı. Burdada gorustuk fakat bugun son gunum ve bişeyler netliğe kavuşsun istiyorum. Beni arkadas olarak mı goruyor yoksa bir hissi var mı anlayamıyorum tam olarak. Sanırım benim dusunduklerimi o da dusunuyor. Ama eöin olamaıyorum sizce ne yaoabilirim ?? Bir de bu burc cok zor dıyorlar nasıl etkileyebilirim bilen varsa yazsın

sabırlı ol.
ilgisi varsa açılır yakında.
olduğun gibi davran.

Açıkça konuş bana kalırsa . Burçla murçla uğraşma . Amannnn cesareti olmayan erkeklere de sinir olurum

biraz kendını geriye çekdesem çektiğine pişman olur sen aramak zorunda kalırsın tecrubeyle sabittir ,
o yuzden o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran
Hahahaha gercekten cok dogru tespit etmişsin. Benim anladıgım hafif bir ytangaclık var ve zor acılıyorlar.. başlarda bunu hissedip yakın davranma konusunda ilk adkmı ben attım ve zaman içerisinde karşılığını aldım alıyorum ama bir netlik yok ya ! Acıkca konusmakta zor oluyor cunku arkadas ortamımız ayni ve aksi bir cevap alır isem kendimi kotu hissederim..

ahaaaahaa ben de böyle bir oğlak erkeğiyle uğraştım 6 ay kadar
ay yok seviyor, yok ya ilgisi yok bunun, ay bu bana aşık, amaan beni kankası görüyorlarla dolu bi 6 ay sonu ne oldu diye soracak olursan bana kafayı yedirten o insan kocam olur şu an hala başına kakarım sen ne biçim erkeksin ne modelsin insan sevdiğini söylemez mi ama yok illa bekleyip bizi çileden çıkartacaklar ama nerdeyse tam ben söylüyodum o söyledi.. tam olarak emin olmak istemiş duygularından sonra bi korku kaplamış ya kabul etmezsem sonra vay efendim ters tepki verirsem beni bi daa göremez diye korkmuş.. yani sizinki de bu model olabilir bence biraz daha bekleyin hala dibinzde dolanmaya devam ederse bence vardr bişiler o zaman brazck mesafe koyun bakalım napıcak? ben öyle yapmıştım ama bi kaç ay daha gözlemleyin derim ben nacizane

Önüne ot koy geviş getirsin dursun.
Çabana yazık diyorum ve gidiyorum.

Yazinizi okudugunda cok umitlenmistim belki bir umut gibisinden ama valla bugun tum umutlarimi yitirfim ya moralim bozuldu resmen.. sanki benimle ugrasamazmis gibi bir hisse kapildim. Valla bugun olmaycagini kabullendim...

Yazinizi okudugunda cok umitlenmistim belki bir umut gibisinden ama valla bugun tum umutlarimi yitirfim ya moralim bozuldu resmen.. sanki benimle ugrasamazmis gibi bir hisse kapildim. Valla bugun olmaycagini kabullendim...

canım ben ne vazgeçişler ne kabullenişler yaşadım ne kadar zayıflamıştım stresten üzüntüden.. en son, onun bulunduğu şehirde master yapıyordum, tasımı tarağımı topladım ben gidiyorum dedim seneye de gelmicem dedim beni otogara braktı ama surat beş karış seneye kim öle kim kala belki de evlenirim dedim benim gidişimin arkasından 3 hafta sonra açıldı haa bu arada bana yazıyodu bi çoğunda cevap vermiyodum gözden çıkarmıştım yani kabullenmiştim, bundan bi nane olmaz demiştim hatta planım şuydu boş beleş yazmaya devam etseydi arkadaş ben sana aşık oldum ama farkındayım karşılıksız o yüzden yazma arama sorma! ben birini seviyorken arkadaşımmış gibi yapamam k bakma eyvallah dicektim ama gerek kalmadı sonunda açıldı beyefendi yani tabi sizin ilişkinizi bilmiyorum ama içinde ufacık bir şüphe varsa ve seviyorsan biraz daha bekle derim boşuna yıpratma kendini her şey olacağına varıyor çünkü

Ayyy inanmiyorum canm !! Sen cok sabretmisin. Ben hemen unutsuzluga kapildim. Ama oyle hissettim sanki ben onu baski altina aliyormusum gibi geldi bana. Mecburuyetten gorusuyormus gibi veya o an yalniz kaldi usandi iste benimle hos sohbet diye gorusuyor gibi hissetim. ya simdi o okul dolayisiyla izmirde yasiyor. Ben de izmire bir arkadasima gitmistim. 1 hafta orda kaldim okulu basladi baslayali benle cok ilgilenmedi hatta eski yakinliguni kaybetmis gibi hissettim:/ ben de cok ustune gitmedim. Hatta son 2 gun beni hic aramadi bile yarim yamalak gunaydin mesajlari atti ki bizim kaldigmiz evin bir on solaginda oturuyordu. Ben kacmadan son gun yemege ciktik bir kac saat sonra bana arkadasinin dogumgunu oldugunu soyledi oraya gidecegini. Peki dedim. Gecesine mesaj attim donuste gel kahve iceriz diye. Cevrimici oldu kac kere bir saat hicbisey yazmadi. Ben de " ne halin varsa gor benimle konusma" yazdim cevap vermeyince. Sakayla karisik cevap verdi ilk sonra gelebilsem gelirim ama ben su an istanbuldayim dedi. Cok garipsedim ve hatta onu sanki baskina altina almisim gibi hissettim. Gercekten bu gururuma dokundu..Uzuldum... bugun izmirden dondum ve bir mesaj dahi atmadi. Normalde instagramda paylastigim hikayelerimi aninda izlerdi. Hicbirine bakmamis bile.. bana izmir de birgece cok yakin davranmisti ve o gun gercekten bu is oldu diye dusunmustum ama o gunden sonra bisey oldu. Cok kafam karisti acaba diyorum emin mi olmadi kendinden yada biraz yakinlasinca nereye gidiyor bu is gibi mi dusndu. Bir de bana " bence insanlar arkadasken sevgiliye donusebilir bazen etkilenebilrsin " dedi. Ben de sacmalama insanlar birbirlerine nasil gozle bakarsa o gozle gider dedim. Acaba bizi mi kasteddi diyprum. Bu is olmaycak bu kiz beni arkadas olarak mi gpruyor gibi bakti olaya. Hicbisey anlamadm ama sanki biryerde bir gariplik var.

Oğlaklar cidden zor insanlar. Ne oldukları belli değil birşey ya vardır ya yoktur ama bunlarda her ikisi de var bence en iyisi hiç bulaşmamak bu salaklara. İnsanı sinir hastası yaparlar

Benim eşim de oglak burcu.
Oğlak erkeği ile birlikte olan kadın, ilk başlarda tek taraflı bir ilişki yaşadığını düşünebilir.
Emin olmadan net olmazlar.
Benim eşim bazen çok iyi çok degerli hissettiri bazen de kavgalarda çok değersiz hissederim kendimi.
Genel olarak sadıktırlar.

Babam da oglak az cok biliyorum yapılarını ama bu olmaycak iş ya 2 gun gecti beyefendi baska yerde bir mesaj bile atmamış.. cok ilginc geliyor bana bir hissi oldugunu sanmıyorum (

Kaçarak uzaklaş...
Burç murc inanmam ama eski eşim oğlaktı
Çok zor karakter geneli .
Sevgili olmadan once de ben açılmıştım çünkü bu burç çok rahat oluyo .
Umursamaz ayağıma gelsin burcu.
Ardından bikaç kişi ile ciddi dusuneyim dedim onlarda oglakti ve olmadı.
Burçlara inaniyosan koş arkana bakma olmaz bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…