• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkesini Kontrol edemeyen bir eş

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
Merhabalar,
Eşimle geçen hafta yapmış olduğumuz bir tartışmadan ötürü evden valizini toplayıp çıktı. Annesini arayıp boşanıyoruz demiş. Kayınvalidem beni aradı ve bir süre konuştuk ancak anlaşamadık onunla da. Derken olay büyüdü ailelere yayıldı ben babamlara gittim. Normalde bizim sülalede böyle olaylar çok nadir görülür. Bu nedenle herkes çok yadırgadı. Eşimin bana olan sevgisinden şüphem yoktu ancak bu yaptığını anlam verememiştim. Eşim ailesinden ayrı büyümüş, psikolojisi zaten bozuk ve zamanında tedavi görmüş bir insan. Sinirlerine hakim olamıyor hayata dair hep ben ben ben düşüncesi var. Sert kabuk gibi ama çok kırılgan. Ben onu anlıyorum ancak böyle olmasını istemiyorum. Bir psikoloğa gitmeye ikna ettim. Yeniden tedavi görmek istiyor ancak bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Nasıl hareket etmem gerek?

peki eşinizin böyle davranmasını bazen sizde tetikliyor olabilir misiniz? bazı sevmediği davranışları yapmak gibi v.s.
Allah yardımcınız olsun yaa..
en çok kızdığım da o çevredekilerin bilip bilmeden tepki vermeleri..
kendi başlarına gelmeden bilemezler ki

Mutlaka oluyordur mesela bazı şeyi 2-3 kere söyler hala yapmamış olurum 4 e bağırır :9:
Anck eşimde bu tanışma sürecimizden beri var fakat bu kadar fazla değildi. Son zamanlarda çoğaldı. Aynı evin içinde bana öyle bir zararı yook çok sakindir. Gelir dizime yatar, sever beni ama bir dellendi mi tamam. Ben dışarıdakilerin karışmasının sucunu eşimde buluyorum. Arayıp biz boşanıyoruz demeseydi o yüzü bulamayacaklardı aramak için. Hemen sn'sinde neden arıyorsun yani? Dur bakalım aramız düzelecek biliyorsun ne yokuşa sürüp rezil ediyorsun kendini de beni de. Düşüncesizlik ediyor.
Anlık sinirleri var beni rahatsız eden. Mesela gecen annem battaniye sipariş etmiş tuttuğu takım desenli. Oğlum sana battaniye alıyorum çok güzel yumuşacık falan dedi kadıncağız, döndü böyle bir el kol hareketleri falan ben istemem kendim alırım dedi :9:
İnsanları kırıyor. Sevdiklerine zarar veriyor. Bir psikolog bulursam şöyle iyisinden süper olacak:33:

Mutlaka oluyordur mesela bazı şeyi 2-3 kere söyler hala yapmamış olurum 4 e bağırır :9:
Anck eşimde bu tanışma sürecimizden beri var fakat bu kadar fazla değildi. Son zamanlarda çoğaldı. Aynı evin içinde bana öyle bir zararı yook çok sakindir. Gelir dizime yatar, sever beni ama bir dellendi mi tamam. Ben dışarıdakilerin karışmasının sucunu eşimde buluyorum. Arayıp biz boşanıyoruz demeseydi o yüzü bulamayacaklardı aramak için. Hemen sn'sinde neden arıyorsun yani? Dur bakalım aramız düzelecek biliyorsun ne yokuşa sürüp rezil ediyorsun kendini de beni de. Düşüncesizlik ediyor.
Anlık sinirleri var beni rahatsız eden. Mesela gecen annem battaniye sipariş etmiş tuttuğu takım desenli. Oğlum sana battaniye alıyorum çok güzel yumuşacık falan dedi kadıncağız, döndü böyle bir el kol hareketleri falan ben istemem kendim alırım dedi :9:
İnsanları kırıyor. Sevdiklerine zarar veriyor. Bir psikolog bulursam şöyle iyisinden süper olacak:33:

tabi ki bazı insanların yapısıdır öyle..
buna sizde seviyosanız sabredebilirsniz..
ama bence herşeyi geçtim en büyük yanlışı "boşanıyoruz" diye millete haber vermesi
haksızmıyım..bence siz sadece bunu konuşun eşnizle yoksa her seferinde boşanıyorum diye gitmesine seyirci kalablirsiniz.. :50:
AllaH yardımcnız olsun

Back