• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfkenızı kontrol edebılıyormusunuz gergın anlarda

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar sınırlenınce kendımı konrol etmeye cakısıyorum ama kalbımın atısını kulagımda duyuyorum elım ayagım zıngırdıyor kontrol edemıyorum bazı tıpler vardır sınırlense bıle sakın sakın kendını ıfade eder bende oyle olmak ıstıyorum yaaaaaa sonrada neden boyle demedım neden soyle demedım dıyor kendımı yıyorum bıdahakıne boyle dıycem dıyorum ama yıne aynı sey oluyor gergın ortamlarda tartısma anında sız nasıl kontrol edıyosunuz ofkenızı

öfkemi kontrol edemiyorum.çok çabuk sinirleniyorum.kalbim hızlı hızlı çarpıyor.yüksek sesle bağırıyorum beni sinirlendiren kişiye.en ufak bişeyde savunmaya geçiyorum..helede haksızlığa hiç tahamülüm yok.çoğu zaman kriz geçiriyo gibi oluyorum.olaydan hemen sonra titriyorum...susamıyorum.alttan alamıyorum.çok kafama takıyorum.özellikle iş ortamınında etkisi büyük sinirli olmamda.insanlarla uğraşmak..yıllardır sinirlerim yıprandı.ilk çalışma hayatımda en ufak bir yüksek sesle konuşma imalı konuşma beni ağlatırdı.şimdi de belki ağlıyorum ama hırsımı alıyorum kendimi ezdirmiyorum.nasıl gerekiyorsa kendimi öyle savunuyorum.yine yıpranan ben oluyorum...

öfkemi kontrol edemiyorum.çok çabuk sinirleniyorum.kalbim hızlı hızlı çarpıyor.yüksek sesle bağırıyorum beni sinirlendiren kişiye.en ufak bişeyde savunmaya geçiyorum..helede haksızlığa hiç tahamülüm yok.çoğu zaman kriz geçiriyo gibi oluyorum.olaydan hemen sonra titriyorum...susamıyorum.alttan alamıyorum.çok kafama takıyorum.özellikle iş ortamınında etkisi büyük sinirli olmamda.insanlarla uğraşmak..yıllardır sinirlerim yıprandı.ilk çalışma hayatımda en ufak bir yüksek sesle konuşma imalı konuşma beni ağlatırdı.şimdi de belki ağlıyorum ama hırsımı alıyorum kendimi ezdirmiyorum.nasıl gerekiyorsa kendimi öyle savunuyorum.yine yıpranan ben oluyorum...

olayda bu zaten kendını savunurken yıpratmamak bunu basarabılmek lazım

Back
X