ama bu doktora gitmede çözülecek bişey değil ki.o zaman eşine yazıyla anlatmaya çalış sıkıntılarınıMerhaba arkadaslar . Benim esim cok sinirli bi yapiya sahip asiri sinirli yani sinirlendiginde ortaligi kirip doker duvarlara vurur bazen kendine bile zarar vermeye kalkar evlendikten sonra kendine zarar verme olayi kalkti . Bazen cok iyiyiz bazen en ufak biseye sinirleniyo bende bu yuzden onunla bi derdim oldu mu konusamiyorm korkuyorm sinirlenecek diye bi fikir vereme z misiniz acaba nasil öfkesini yenebilirim hic bi sekilde doktora gitmeyi kabullenmiyo
Merhaba arkadaslar . Benim esim cok sinirli bi yapiya sahip asiri sinirli yani sinirlendiginde ortaligi kirip doker duvarlara vurur bazen kendine bile zarar vermeye kalkar evlendikten sonra kendine zarar verme olayi kalkti . Bazen cok iyiyiz bazen en ufak biseye sinirleniyo bende bu yuzden onunla bi derdim oldu mu konusamiyorm korkuyorm sinirlenecek diye bi fikir vereme z misiniz acaba nasil öfkesini yenebilirim hic bi sekilde doktora gitmeyi kabullenmiyo
ama bu doktora gitmede çözülecek bişey değil ki.o zaman eşine yazıyla anlatmaya çalış sıkıntılarını
Çok iyi anlıyorum canım seni benimki de aynen öyle. Yine ben biraz cadalozum da üste çıkıyorum haklı olduğumdayoksa iice eziolar ses çıkarmayınca. Bulursan bi formulünü bana da söyle lütfen erkeklerin geneli göyle bence işlerine geliyo öyle davranmak.
Çok iyi anlıyorum canım seni benimki de aynen öyle. Yine ben biraz cadalozum da üste çıkıyorum haklı olduğumdayoksa iice eziolar ses çıkarmayınca. Bulursan bi formulünü bana da söyle lütfen erkeklerin geneli göyle bence işlerine geliyo öyle davranmak.
soğuk davran o zaman.ne kadar kırıldığını anlasın.Valla cnm bazen tutamiyorm kendimi patliyorm cok fena kavga cikiyo o zaman bazen de ben gidiyorm ya yeter bana zulm ettigin diyorm :) cikmaya gelirken bazen sinirle yakalayip hic bi yere gidemezsin diyo bazen de ben oyle diyince yumusuyo geliyo gitme diyo . Cevap vermezsem de sinirleniyo ne yapcm bilmiyorm . Cok zoruma gidiyo bana sinirlenmesi
Oyle yapiyorm zaten cokta inatciyimdir hic konusturmm bana sinirlendigi zaman bazen hic umursamaz iki uc gun gerekmedikce hic konusturmm bazen de bi iki saat sonra gonlumu almaya gelir ama genelde umursamiyo. Sen beni sevmiyosun umursamiyosn diyorm cok seviyorm diyo inansam mi inanmasam mi sasirdim yoksa biz kadinlar mi cok umursuyorz acabasoğuk davran o zaman.ne kadar kırıldığını anlasın.
Oyle yapiyorm zaten cokta inatciyimdir hic konusturmm bana sinirlendigi zaman bazen hic umursamaz iki uc gun gerekmedikce hic konusturmm bazen de bi iki saat sonra gonlumu almaya gelir ama genelde umursamiyo. Sen beni sevmiyosun umursamiyosn diyorm cok seviyorm diyo inansam mi inanmasam mi sasirdim yoksa biz kadinlar mi cok umursuyorz acaba
canım sende umursama.ona gideveğini bildiği için oralı olmuyor.kendine bir söz ver ve o sana gelmeyene kadar sen gitme
Ya bazen kiyamiyormama bundan sonra denicem bakalim ne olacak sonucu yazarim sana tesekkur ederim
dene işe yarar.rica ederim
Ya peki bu sinirliligini nasil gecirecem dedigm gibi en ufak biseye sinirleniyo bagiriyo duvarlari yumrukluyo nasil ikna etcem doktora gitmeye bi fikrin var mi[/QUözeline msj atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?