• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfke ve sinirr

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son derece sakin biriyim.Ergen iken böyle değildim ama:)Eğer çok bunaldıysam abdest alırım Kuran-ı Kerim okurum.Pampık gibim olurum.
Bende öyle yomayi çok isterdim ama okurken sınır olduğum şeyler aklıma gelir okudugumdan bisi anlamicm bu sefer o yüzden patliyoru
Bu durumda haklısınız tabii. Bence iyi kötü ayırt etmeden bir iş bulun, sonra değiştirisiniz. Biraz uzaklaşmış olursunuz aileden.
Ah canım hani is olsa oturduğumuz yer küçük ilce is imkânı yok olması için ile gitmem gerek oraya da annem gondermiyo iste

Bn
Ya ben nasil bu hale geldim bilmiyorum en ufak şeye sinirlenir bağırır kızar oldum. Erkek arkadasima çok kızıp bağırıyorum bisi soruyorum anlamiyosam yada iki sorumdan biride cevap veriyorsa yada vs.şeylere yine sinirleniyorum..
Ayni şekilde babamada yada komsulara falan öyle tabi onlara o sekil bağırıp kizamiyorum ofkemi sinirimi içimde yaşıyorum her hareketi sinirime gidiyo sonra basım agriyo tabii sabah oluyo yada bi iki saat geçince bağırıp cagirdigma uzuluyorum .. Sizde de böyle olan varmı arkadaşlar ..[/QUOTE bn hep oyleyim illallah geldi esime gerci cok kazik yedim onunda etkisi var kayis koptumu kopuyo iste snra sinirlnn yne uzulen bnm sendemi azcik kafayi cizdn acba boyle

melisa ve papatya bende tansiyon bozuklugu ve mide bulantisi yapiyor.
bende cok cabu sinirleniyorum bir suredir.
ayrica gogsume bir okuz oturmus gibi nefes darligi yasiyorum ve hep bir telas halim var. pisikiyatriye gidince ilac vericek kesin ne yapmali bende bilmiyorum

Back
X