Hayır hic bisi yaptirmadim doktora falan gitmedim yaniB12 vitamini eksikliği olabilir. Kan tahlili yaptırdınız mı?
Hayır hic bisi yaptirmadim doktora falan gitmedim yani
Haklisiniz, ne is ne okul var hergun evdeyim bir yere gidemiyorum her is bana bakiyo annem bi takim olaylar yüzünden tek basıma arkadaşlarımla gezmeye gondermiyo hafta sonu köye gidiyoruz ve bn hic istemiyorum koyu,hergun evde tikilip kalmaktan biktim ne bi sosyal cevrem var nede arkadaş.. Babamin bi takim baskılarından biktim hiç bisi yoluna girmiyo yeterli degilmi sizce, boyle olmakta olmamSanırım hayatınızda bir şeyler ters gidiyor ve sinirinizi başkasından çıkarıyorsunuz. Belki işiniz belki okulunuz sorunlu. İlk başta neyin sizi rahatsız ettiğini bulun. Bir dönem bende böyleydim. İşimin ve kullandığım ilaçların beni böyle yaptığını farkettim. Doktora gittiğimde hormal seviyemin çok yükseldiğini ve beni gerdiğini söylemişti. Bir de iötiğim ilacın yan etkisi, depresyona neden oluyormuş. Umarım her şey yoluna girer. Önce kendinizi sonra da sevdikleriniz üzmeyin.
Bu durumda haklısınız tabii. Bence iyi kötü ayırt etmeden bir iş bulun, sonra değiştirisiniz. Biraz uzaklaşmış olursunuz aileden.Haklisiniz, ne is ne okul var hergun evdeyim bir yere gidemiyorum her is bana bakiyo annem bi takim olaylar yüzünden tek basıma arkadaşlarımla gezmeye gondermiyo hafta sonu köye gidiyoruz ve bn hic istemiyorum koyu,hergun evde tikilip kalmaktan biktim ne bi sosyal cevrem var nede arkadaş.. Babamin bi takim baskılarından biktim hiç bisi yoluna girmiyo yeterli degilmi sizce, boyle olmakta olmam
Melisa çayıda cok etkiliPapatya çayı iç papatya gibi geziyosun o an bir cumle kurmadan önce 10 a kadar say sonra söyle genelde wazgeçiyosun söylemekten yada sen 20 yap onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?