• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke Kontrolü Terapisi hakkında bilgi ?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.215
448
Selamlar ...
İzmir'de psikolog önerisi yapabilir misiniz ?
Sinir & öfke kontrolü terapisi almak istiyorum.
Daha önce öfke kontrolüne gidenler varsa bana bilgi verebilirler mi?
Öfkenizi yenebildiniz mi ? Aşırı sinirlenme durumu var ben de. Kalbim çıkacak gibi oluyor ve zangır zangır titreme moduna geçiyorum.
Direk , en küçük bir şeyde. :ssz:

Selamlar ...
İzmir'de psikolog önerisi yapabilir misiniz ?
Sinir & öfke kontrolü terapisi almak istiyorum.
Daha önce öfke kontrolüne gidenler varsa bana bilgi verebilirler mi?
Öfkenizi yenebildiniz mi ? Aşırı sinirlenme durumu var ben de. Kalbim çıkacak gibi oluyor ve zangır zangır titreme moduna geçiyorum.
Direk , en küçük bir şeyde. :ssz:

öncelikleee izmir de değilim ve bilgim yok ancak senin bu söylediklerin tam olarak ben de de geçerli...iki ayrı psikologa iki ayrı dönemde gittim...açıkcası pek faydasını göremedim ki sürekli de gitmedim....ilaç veriyorlar ve de bu benim hayatımı etkiliyor bağımlı oluyorum...

mesela artık sinirlenince sol kolum kaıslıyor sızlıyor..hem iç hastalıkarına hem kalbe gittim bişey çıkmadı çok şükür ama stres sinir anı çok sızlıyor...

önceleri pek sinirlenmezdim ama sonraları sinirlenmeye başladım çok defa...psikologlarda psikaytristlerde öfke kontolsüzlüğü adını verdiler benim durumuma...olaylar karşısında önce susuyorum sonra içimde birikyor ve finalinde en ufak şeye fazla tepki veriyorum ve de elim ayağım titriyor ..çevreye ve kendime zarar veriyordum...çok şükür 5- 6 aydır olmadıu hiç ama ..korkuyorum yine de

öncelikleee izmir de değilim ve bilgim yok ancak senin bu söylediklerin tam olarak ben de de geçerli...iki ayrı psikologa iki ayrı dönemde gittim...açıkcası pek faydasını göremedim ki sürekli de gitmedim....ilaç veriyorlar ve de bu benim hayatımı etkiliyor bağımlı oluyorum...

Ben de çok ilaç yanlısı değilim. Terapi şeklinde konuşmak istiyorum ....

Ben de çok ilaç yanlısı değilim. Terapi şeklinde konuşmak istiyorum ....

terapi ye gittim ama inan pek faydası olmadı ..
doktorumun dediği şey ''kendine sosyal aktivite bul..hiç bişey senden önemli değğil...vs vs..
bence en önemlisi yapılacak şey'' sağlam bi arkadaş bul tanıdığın ya da tanımadığın ..içini dök anlat anlamaya çalış

Back