ofiste yemek işi

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaslar
ofiste yemek işini nasıl yapıyorsunuz?
bizim ofis 7 kişi ve yemek yapacak yer yok dışardan yiyoruz ve maliyeti yüksek oluyor.
patron bu işi çöz maliyet düşsün dedi ama nasıl yaparımki?

multinet falan geldi aklıma ama

fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim

Bir kişiye günlük kaç para veriliyor yemek için? ona göre bir çözüm bulabiliriz belki..

günde 12 lira x 22 gün hesabıyla multinetim doluyor mesela benim aylık..

Ben okul dönemim boyunca sürekli kütüphaneye gidiyorum yemek yemeye çok vaktim olmuyo ayrıca herşeyide yiyemiyorum dışarda kütüphane kantini da çok pis. Bizde arkadaşlarla evden getiriyoruz salata zeytin yağlı kuru köfte tarzı tupperlara koyuyorum hiç bir şey olmuyo zaten ben sadece salatayla doyarım ama iş yeri içün bu nasıl olur onu bilemem. Yemek şirketi ayarlasanız hergün yemek getirse olurmu acaba.

Ben okul dönemim boyunca sürekli kütüphaneye gidiyorum yemek yemeye çok vaktim olmuyo ayrıca herşeyide yiyemiyorum dışarda kütüphane kantini da çok pis. Bizde arkadaşlarla evden getiriyoruz salata zeytin yağlı kuru köfte tarzı tupperlara koyuyorum hiç bir şey olmuyo zaten ben sadece salatayla doyarım ama iş yeri içün bu nasıl olur onu bilemem. Yemek şirketi ayarlasanız hergün yemek getirse olurmu acaba.

yemek şirketi genelde tabldot

ve ben hiç sevmiyorum o tarz yemeği..

tahmini 10-15 arası
evet aklıma multinet geldi ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok

aslında ortalama bir ücret belirleyip yemek kartına geçiş yapmak bence iş yerleri için en mantıklısı. sodexo veya multinet gerçekten yararlı, hem yemek yemek istemeyen de olabilir belki, onlar migroslarda falan da geçiyor. birilerinin işine de yarar zaman zaman..

bence çevredeki restoranların fiyatları arasında bir oran bularak başlayın işe.

bu arada, günlük 15'te iyi paraymış :1: günlük 8 - 9 veren iş yerleri de oldukça çoğunlukta..

aslında ortalama bir ücret belirleyip yemek kartına geçiş yapmak bence iş yerleri için en mantıklısı. sodexo veya multinet gerçekten yararlı, hem yemek yemek istemeyen de olabilir belki, onlar migroslarda falan da geçiyor. birilerinin işine de yarar zaman zaman..

bence çevredeki restoranların fiyatları arasında bir oran bularak başlayın işe.

bu arada, günlük 15'te iyi paraymış :1: günlük 8 - 9 veren iş yerleri de oldukça çoğunlukta..

işte mesele burada bu kartlara nasıl ulaşabilirim.

fikirlerin için teşekkür derim .

ofis kalabalık olsa vermezde az kişiyiz

multinet olabilir veya onun yerine alın size 200-250 lira yemek parası. herkes başının çaresine baksın desin.

veya yakınlarda temiz ev yemekleri yapan biyerle anlaşılabilir veya bir evhanımıyla. hergün size istediğiniz yemekleri yapar.

7 kişinin yemeğinden ne olacak.

Ev yemekleri yapan bir yer bulabilirsiniz. Benim işyerimin orada 2 tane var, çok memnunuz. Hem çeşit, hem ev yemeği yiyoruz. Kişi başı 6-7 TL falan oluyor ortalama...

merhaba arkadaslar
ofiste yemek işini nasıl yapıyorsunuz?
bizim ofis 7 kişi ve yemek yapacak yer yok dışardan yiyoruz ve maliyeti yüksek oluyor.
patron bu işi çöz maliyet düşsün dedi ama nasıl yaparımki?

multinet falan geldi aklıma ama

fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim
Sana onerebilecegim iki secenek var, zaten bir tanesi aklina gelmis bile... Ya multinet/Ticket/Sodexho gibi sirketler ile gorusup onlardan faydalanacaksin... Ya da bir cok az calisanli ofislerin yaptigi gibi, cevrede herkesin begendigi bir ev yemekleri yapan yer ile anlasip menu olusturtturacaksin... Misal corba + ana yemek + icecek/salata (farkli sekildede tasarlanabilir) kisi basi fiyat alarak, her ayin sonunda fatura kesilmesi karsiliginda odeme olusturabilirsiniz.... :34: Hatta bu maliyeti daha bile dusuk hale getirebilir... Atiyorum Sodexho kullanilacaksa gunlugu asgari 12.50 civari ise, sen gunluk yemek yapilan restorandan kisi basi menuyu 9 - 10 TL ye maliyetle cikarttirabilirsen (fatura kesilecegi icin cari hesapla calisilacak, yemek saglayanin da isine gelir) daha dusuk maliyetle halletmis olursun....

multinet olabilir veya onun yerine alın size 200-250 lira yemek parası. herkes başının çaresine baksın desin.

veya yakınlarda temiz ev yemekleri yapan biyerle anlaşılabilir veya bir evhanımıyla. hergün size istediğiniz yemekleri yapar.

7 kişinin yemeğinden ne olacak.

7 kişi için yemek şirketi yerine bir ev hanımı ile anlaşmak daha hesaplı gibi sanki
hem ev hanımı için de iş fırsatı çıkar
ben de çalşırken ofiste bir mutfagın oldugunu, orada bir kadının bize yemek pişirdigni, meyve dogradıgını falan hayal etmişimdir hep :) hatta hayallerimize sınır koymazsak aksam yemegi bile ofiste yenebilir, bekar insanlar için yemek konusunda harika bir çözüm
düşünsenize akşam 7 gibi işi bırakıyor yemeginizi yiyorsunuz
sonra ya eve gidip dinleniyor ya da dışarıda arkadaşlarınızla kahve içiyorsunuz

Back
X