- 17 Nisan 2025
- 39
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Hm de de blazer lı takımlar çok pahalı ama bakayım yine de kalitelidirHm seviyorum ben. Blazerları kumaş pantolonları gayet iyi oluyor. Tabi kumaş içeriğine bakın alırken her markada olduğu gibi orda da her kumaştan var.
Ucuz ve kalitesiz çöple dolabımı doldrmak istemiyorumYapacak bir şey yok yaz geldi zaten ceket giyilmez. Ucuz bir şeyler alıp zamanla oturtursun dolabını. Kapsül ofis dolabı oluştur
Adl vs de çok kaliteli değil kumaş olarak şuan paran yoksa 1 2 ay idare edeceksin belki işten çıkacaksın gidip saçma sapan para harcama zaten yaz geldi cekete gerek yok yazlık bir tane al bir de dış giyim trençkot.Ucuz ve kalitesiz çöple dolabımı doldrmak istemiyorum
Aynen yazın cekete ihtiyacı olmayacak ki. Saten gömlek 1 de ceket olur en azından bir kaç ay daha giyilir şuan sabahları serin oluyor falanAdl vs de çok kaliteli değil kumaş olarak şuan paran yoksa 1 2 ay idare edeceksin belki işten çıkacaksın gidip saçma sapan para harcama zaten yaz geldi cekete gerek yok yazlık bir tane al bir de dış giyim trençkot.
Adl çok kaliteli benceAdl vs de çok kaliteli değil kumaş olarak şuan paran yoksa 1 2 ay idare edeceksin belki işten çıkacaksın gidip saçma sapan para harcama zaten yaz geldi cekete gerek yok yazlık bir tane al bir de dış giyim trençkot.
Ay evet çok haklısın kapsül yapmak lazımAlırken öyle parçalar alın ki hepsi birbiriyle kombinlenebilsin :) siz 5 alın o 15 olsun mesela .
Evet saten gönleğim hiç yok iyi fikir hem şık hem de efil efil olurAynen yazın cekete ihtiyacı olmayacak ki. Saten gömlek 1 de ceket olur en azından bir kaç ay daha giyilir şuan sabahları serin oluyor falan
o markayı duymamıştım hemen bakıcam teşekkürlerChima nın ofis kıyafetlerine de bakın fiyat olarakta uçuk değil ben ilk iş alışverişimi oradan yapmıştım hala duruyorlar bedeni gelmiyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?