Ofis Histeroskopi

tsgmze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
125
142
53
Merhabalar öncelikle , geçen gün reglimin 4.günü devlet hastanesine gittim ve alttan muayene ile bakılıp ardından rahim filmi için gün verildi fakat şöyle bir sorum olacak ? Doktor bir ilaç söyledi ve ücretli olacağını belirtti , mümessil numarası verip oradan temin edeceğimi söyledi ilacın fiyatı da baya bir pahalı , böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Devlet hastanelerinde ücret alınıyor mu ? Fikri olan veya bu durumu yaşamış olanlar bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Rahim filmi için bir ağrı kesici bir enfeksiyon ilacı ve birde 100 ml lik sıvı ilaç yazdı devlet hastanesi ve sigorta hepsini karşılıyor normalde o sıvı 100 küsür felandı ben öyle aldım muayene ücreti ödedim sadece

Daha ilk duyuyorum hic oyle bisey yok defalarca cektirdim ben

Bana hiç birisi yazılmadı sadece Ex Em diye birşey yazdı bu konuda da bilgim yok çok kararsız kaldım şu an

Bana hiç birisi yazılmadı sadece Ex Em diye birşey yazdı bu konuda da bilgim yok çok kararsız kaldım şu an
Siz araştırın eczaneye felan sorun. Ben bu ilacı alırken muadili felan olmasın bu varsa alcam dedim adam çıkardı verdi bunu orda verecekler zaten dedi bende hatta iyi bari heralde tek tip ilaç hemen buldum diye düşündüm

800 lira ilaca para verecekseniz o paraya anestezili hsg çeken ozel hastaneler var oraya gidin bi yanlişlık vardir onda.

800 lira ilaca para verecekseniz o paraya anestezili hsg çeken ozel hastaneler var oraya gidin bi yanlişlık vardir onda.

Araştırma sonucuma göre anestezi işlemini gören bir ilaçmış sıvı enjekte ediliyormuş , çok tereddütte kaldım salı günü ilaçla gelin denildi almak mecburi diye anladım ben ama yarın olmazsa eczaneye sorayım teşekkür ediyorum

Yarın danışacağım eczaneye, sanırım bu anestezili bir ilaç araştırdığıma göre öyle anladım ağrısız olmasını sağlıyormuş , gerek yoksa almayacağım çok teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…