Ofis histeroskopi tanısal histeroskopi olanlar

Usagimamora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
208
110
53
Ofis histeroskopi oldum rahim filmi kadar ağrı acı hissettim işlem sonrası ilacın dağılma süresi daha uzun acısı bir saat kaldı çogu kişi bunun acısız bir işlem oldugunu söylemiş ama ben kesinlikle öyle düşünmüyorum canımda tatlı değildir acıya dayanırım ama ne biliyim zor geçti ya benim gibi olan varmı acaba

ilaç derken ofis histereskopide ilaç verilmiyor bildiğim kadarıyla daha önce doğum yaptınız mı peki ne içim histereskopi yapıldı.

çoğu kişi öyle dedi bende nasıl rahat laylay gittim ama umduğum gibi çıkmadı bende sorun var galiba
Rahim ağzında darlık falan varsa ağrı yapabiliyormuş birde işlemden önce verilen ilaç daha önce doğum yapmış kadınlarda ağrıya neden olabiliyormuş.

Kızlar birşey sorabilirmiyim bende ofis oldum temiz çıktı çok şükür fakat bugün 2. Günüm ve hafif lekelenmem oldu bu normal mi işlem yapılmadı çünkü
çoğu kişi öyle dedi bende nasıl rahat laylay gittim ama umduğum gibi çıkmadı bende sorun var galiba

Rahim ağzında darlık falan varsa ağrı yapabiliyormuş birde işlemden önce verilen ilaç daha önce doğum yapmış kadınlarda ağrıya neden olabiliyormuş.

Kızlar birşey sorabilirmiyim bende ofis oldum temiz çıktı çok şükür fakat bugün 2. Günüm ve hafif lekelenmem oldu bu normal mi işlem yapılmadı çünkü
Evet normal bir iki gün lekelenmeniz olabilir ama kanamaniz artarsa doktorunuza haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…