Offfffff çok sıkıldımm diyen buraya

ozgeazad

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
64
0
0
İzmir
Konuşan yokmuuuu? Zaten evlerde bunalım oluyoz kış diye sokaklara çıkıp gezmeklere gidemiyoz sitrez atalım varmısınız arkadaşlarrr

Hayirdir arkadasim ne sikintin var.

ya iki çocuk iş yemek boğdu beni çok sıkıldım havada soğuk çocuklarla çıklmıyo oooffffff daraldım yani bu yaşta hayattan bıktımmm

ya iki çocuk iş yemek boğdu beni çok sıkıldım havada soğuk çocuklarla çıklmıyo oooffffff daraldım yani bu yaşta hayattan bıktımmm

Anladim canim esin destek olmyormu.Aslinda evde de guzel vakit gecirebilirsin esinle beraber film izleyebilirsin yada bos zamanlarinda guzel el isleri yapabilirsin can sikintin gecer.

Seni cok iyi anliyorum arkadasim benimde 2 cocugum var ve yaslarida kucuk oldugu icin bizde bu havalarda pek disari cikamiyoruz arada bi AVM'lere gidiyoruz o kadar evde orurmaktan biktim bir an once yaz gelsin diye dua ediyorum
Evde esinle dvd izle diyen arkadasim ne yazikki 2 kucuk cocukla o dedigin pek olmuyo
Bende artik sikintimi atmak icin burdaki arkadaslarin dertlerini okuyorum
Allah'tan siz varsiniz :-)

ben bekarım ama bende cok sıkıldım artık 22 yaşındayım açıktan okuyorum çalışmama izinde vermiyorlar piskopat bir sevglim var her haltıma karışan hiç birşeye izin vermeyen bunalımdayım resmen :s

kemancının açtığı konulara bak. sıkıntı falan kalmaz :D

Seni cok iyi anliyorum arkadasim benimde 2 cocugum var ve yaslarida kucuk oldugu icin bizde bu havalarda pek disari cikamiyoruz arada bi AVM'lere gidiyoruz o kadar evde orurmaktan biktim bir an once yaz gelsin diye dua ediyorum
Evde esinle dvd izle diyen arkadasim ne yazikki 2 kucuk cocukla o dedigin pek olmuyo
Bende artik sikintimi atmak icin burdaki arkadaslarin dertlerini okuyorum
Allah'tan siz varsiniz :-)

beni anlayan biri çıktı işte ya eşim sabah erken işe gidiyo akşam 11 de geliyo yani ben hep tekim çocuklardan dvd değil televizyon izlemeye vaktim yok sende benim gibisin allah bize yardım etsinnnnnn

bende cok bunaldm ıs arıorm ıs yok grıop ceyızımı tamamlamam gerekıo evde durmak ıstemıorm cok sıkldm ev ısı temzlk yemek hergn aynı seler evde durdukca kıloda alıorm cıldrcm ya .s

beni anlayan biri çıktı işte ya eşim sabah erken işe gidiyo akşam 11 de geliyo yani ben hep tekim çocuklardan dvd değil televizyon izlemeye vaktim yok sende benim gibisin allah bize yardım etsinnnnnn

Amiiiinnn...
Benim esim Allah'tan aksam 6'da geliyor da biraz rahatliyorum yoksa ne yapardim bilmiyorum
Ama yinede evde aksama kadar 2 kucuk cocukla ugrasmak cok zor hele benim gibi gezmeyi seven biri icin : (
Ama yinede bunada sukur diyorum...

Back
X