• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Offff kızlar offfff :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ayy revindel ya canım, düşündükçe varya sınavıma çalışamıyorum bende çok heyecanlıyım, bende senin gibi evde nasıl olcak die düşünüp duruyordum 1-2 ay öncesine,hatta konu açmıştım kızlar sağolsun hep destek oldu, ablam terası için söz vermişti, sonra beni yalnız bıraktı,hiç yardımcım olmadı, aksine köstek oldu, şimdi de görüşmüyoruz.Diğer ablamda onun tarafını tuttu, sonrada bana hiç yoktan bir sürü hakaretler etti.Ablalarım üvey, bilmiyorum noldu kıskançlık yaptılar bir sürü bana.

Senin yine kuzenlerin olcakmış,Benim ablam dediklerim bile olmayacak.Ama aşkımın kuzenleri , yakınları var napayım artık.
Evde olcak benimde Temmuz'da inşallah. Napalım canım ya daha samimi sıcak bir ortam olur işte, ne güzel benimde o günlerim gelcek mi kızlar:asigim:

neyse canım. aşkınla yuva kuruyorsunuz bak. hiç üzüntüye yer verme, görmezden gel. Allah mutluluklar versin. gelir gelir, hemen geliveriyor.

Canım hatırlıyorum o konunu okumuştum bende gerçekten zor bir durum seninki de:sinifsinif: Kız kuzen dediysem bendede yok ki doğru düzgün iki tanesi askerde geriye 1 kişi kalıyor işte oda gelirmi gelmezmi bilemiyorum, sözlümün yeğenleri var aralarında 1-2 yaş var kaydirigubbakcemile3 onlarda gelirmi bilmiyorum :sinifsinif: Gelicek gülüm o güzel günler sen merak etme nişanıda atlattıkmı gerisi kolay zaten :teselli:

Canım benimmkaydirigubbakcemile5 atlatcaz hep beraber inşallah. ayyyyy wallaaa heyecan bastıı yineeeee canlarımmkaydirigubbakcemile3

sakaryadeniz hayırlı olsun canım seninde.Çok tşk ederim iyi dileklerin içindeeeeee ayyyy çok tşk ederiimm:))

öpüyorum hepiniziiiiiopuyorumnanaktan

yok be canım ne komşusu bizim burda komşuluk diye bişey yok bırak evini açmayı gidip bir bardak şeker isteyemezsin valla alsanaalsanasmile

Anneannemin evi müsait onun iki odasında da koltuk takımı var bizim odalardan birisi genç odası ranza felan var o yüzden oturma hiç yok anneannemde en azından salon + oda var yani kadınlar erkekler ayrı ayrı rahat oturabilirlerdi..
ama bizimkilerin arası bozuk işte neymiş laf ederlermiş yarın öbürgün ben evimi açtım derlermiş.. hiçte öle bişi demez aslında ama annemlerin kuruntusu işte.. Yer tutamicaz çünkü daha fazla kişi çağırma şansım yok erkek tarafından taş çatlasın 5-6 kişi gelicek çünkü.. Bizde böyle kalabalık bir sülale değiliz zaten babamın amcaları halaları + onların çocukları ile görüşmüyoruz.. :umursamaz: Sadece 2 amcam + dayım+ teyzem ve aileleri var gelicek olan..

canım ya bu kısmı okumamıştım. aile de hep dargınlıklar var sanırım. üzülüm. şu zamanda arıyor insan tanıdıklarını akrabalarını. olsun canım, sağlık olsun. siz mutlu olun gerisi teferruat. biraz da sıkışıversinler, ama tavsiyem hiç birini görmee. hoşgeldin de tamam.

Canım benimmkaydirigubbakcemile5 atlatcaz hep beraber inşallah. ayyyyy wallaaa heyecan bastıı yineeeee canlarımmkaydirigubbakcemile3

sakaryadeniz hayırlı olsun canım seninde.Çok tşk ederim iyi dileklerin içindeeeeee ayyyy çok tşk ederiimm:))

öpüyorum hepiniziiiiiopuyorumnanaktan

Bende öpüyorummmm seniiiiiiiii no panic no stress , relax take it easy :dance:
Bak evdeysen aç Mika nın - relax şarkısını kopmaya başla ne sıkıntı kalıyor ne dert :sm_cool: a.s.

teşekkürler pinkimmm. hep birlikte atlatırız, kendi ailelerimizde kendi dünyalarımızı oluştururuz.

Bende öpüyorummmm seniiiiiiiii no panic no stress , relax take it easy :dance:
Bak evdeysen aç Mika nın - relax şarkısını kopmaya başla ne sıkıntı kalıyor ne dert :sm_cool: a.s.

hihihihihiiii olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

kızlar bence strese yer vermeyin yoksa tadını çıkaramazsınız.illaki olacak öyle ya da böyle

kızlar bence strese yer vermeyin yoksa tadını çıkaramazsınız.illaki olacak öyle ya da böyle

Haklısın valla tadını çıkarmak lazım bir kere yaşanıyor bu anlar benim sözüm çok iğrençti rezil oldum resmen çok komikti yaa düşünün söz çikolatasını bile ikram etmeyi unuttum kaydirigubbakcemile3 Nişanım harika olsun istiyorum hadi bakalım hayırlısı :hulya:

bendede daha hiç birşey yok sevgilim bile yok yaaa çok şanslısınız olsunda nasıl olursa olsun

oyyy canım kıyamam sana üzülme kız kısmet işi bunlar mafoldumben nasıl olursa olsun deme hayırsız birisini çıkarmasın Allah karşına inan çok zor baksana yazılanları felan Eşi ve Eşinin ailesi ile sorunlar bölümünde ne kadar çok sıkıntısı olan var :sinifsinif:

Haklısın valla tadını çıkarmak lazım bir kere yaşanıyor bu anlar benim sözüm çok iğrençti rezil oldum resmen çok komikti yaa düşünün söz çikolatasını bile ikram etmeyi unuttum kaydirigubbakcemile3 Nişanım harika olsun istiyorum hadi bakalım hayırlısı :hulya:

bizde istemeye geldikleride el öpmeyi unuttuk bunlar normal şeyler ya takılmayın o kadar

bizde istemeye geldikleride el öpmeyi unuttuk bunlar normal şeyler ya takılmayın o kadar

el öpmeyi hiçte sevmem :sinifsinif: ama sözümde en çok onu yaptım inan kaç kere el öptüm bilmiyorum sempatiksalakcinni

Selam revindal. Kolay gelsin. Benimde mayısın sonunda nişanım olucak inşalla. Mayısın başında da istemeye gelicekler. Söz nişan bir olucak. Kıyafetini aldınmı? Nerde yapıcağınıza karar verdinizmi?

valla ben 2 hafta önce yaptım tatlım, kendi evimizde oldu. inatla istemedim dışarda olmasını. evimiz çokta büyük değildi, millet yere oturdu, köşelere minder dizdim. yaklaşık 70-80 kişi olduk evde. koridorlarda oturdular. iki tarafından da akrabalar falan geldi. yüzükler takıldı, ikramlar yapıldı, lokum ve çikolata dağıtmıştık. sonrada kadınlara eşarp, erkeklere çorap dağıttım. daha sonra çoğu kişi dağıldı. kaldık evde 20 kişi falan. erkekler daha azdı, onları küçük odaya aldım, kızlar kadınlar büyük odamıza toplandık. açtım müziği vur patlasın çal oynasın:D çokta eğlenceli geçti.
inşallah seninde çok güzel geçer canım, Rabbim hayırlı etsin...

Back