• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Offff kızlar offfff :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlaaarrrr ya ne zor işmiş bu nişan olayı :sinifsinif:
Her hafta sonu niyetleniyorum bu hafta sonu nişanlığıda halledicem yerde bakıcam diyorum.. her hafta bir sorun çıkıyor bu hafta sonuda malum regl sorunu 2 gün yataktan kalkamadım senağlama

kafam bir dünya hani derler ya kırk tilki var kırkınında kuyruğu birbirine değmiyor diye aynen o hesap..

neyse, kızlar benim nişan mayıs sonunda olucak.. Sevgilimin ailesi en son geldiğinde aile içinde yapalım dedik ama düşündümde istemeye gelindiğinde sadece 20 kişi felandık yengemlerden sandalye taşıdığımız halde oturmaya yer kalmamıştı :1no2: eee şimdi hesaplıyorumda hiç gelmese bizden sadece 20 kişi felan olucak, sevgilimin ortanca abisi yengesi ve annesi gelicek sadece ( çünkü daha önce salon tutucam demiştim ablaları ve büyük abisinin durumu iyi değilmiş bursadan istanbula nişan için yol parası vermeleri sıkıntı olurmuş o yüzden onlar gelmez demiştiler.. )
Şimdi annemle konuşuyoruz benim arkadaşlarım felan toplamda 30-35 kişi eder.. 20 kişi sığmayan eve 35 kişi imkansız :1no2: Diyorum anne en kötü ihtimal anneannemin evinde yapalım :oklava: olmaz istemem ben laf ederler sonra morelim bozulur :1closedeyes: diyor..

Bizim burda öğretmen evi var kızlar arka tarafı bahçeli mayıs sonu sıcak olur havalar orayı tutarım diyorum.. http://www.zeytinburnuogretmenevi.net/index.php?option=com_zoom&Itemid=57&catid=5
Bu seferde babam 30-35 kişi için yer mi tutulurmuş :1closedeyes: diyor.. Zaten ablaları gelmicekmiş ne gerek var diyor :1closedeyes: oda haklı..

Geçenlerde sevgilime soruyorum ''napsak sence yer tutsam ablanlar gelirmi?'' diyormu bilmiyorum ki sormam lazım :uhm: diyor... oyyy anacuğummm kaldım ortalarda nişan kıyafetide bakamıyorum hayır yer tutucaksam ona göre gösterişli bişey almam lazım bayanssulusmile

Al bi de burdan yak :delphin:

Son düzenleme:
canım bence evde olmasındansa öğretmenevinde olması daha mantıklı bu öğretmenevi için annenle konuş hadi 35 kişi sığdı diyelim evinize sonuçta bunun temizliği ağırlaması bulaşığı çok zorlar sizi sonrasında siz perişan olacaksınız onlar gittikten sonra bidaha yap aynı şeyleri gerçekten çok zorlanırsınız annenle konuş babana anlatsın bu durumları ev ortamında olursa üstelik biraz eğlenmeniz zor oluo kendimden biliorum kıyafet içinde eğer tam nişan tuvaleti istemiosan çok kabarıklardan hem eve hemde salona giyilebilecek bi kıyafet bakabilirsin ama kabarıklardan giymek istiosan önce bu salon işine karar verilmesi gerek inş herşey gönlünce olur..gamyoncuiremsu

canım salon bana da mantıklı geliyor. öğretmen evi uygun olur bence. bende evde yapmıştım 30 kişiydik çok zor oldu. bulaşık , temizlik çok yorulduk.
annenle konuş babanı ikna eder. hem evde eğlenilmiyor her kafadan bir ses çıkıyor.
kıyafet için panik yapma. salonda olacaksa çok kabarık olmayan hoş bir abiye de seçebilirsin.
sana kolay gelsin.

Kızlar iyi güzel de şimdi baktım arka bahçe 600 kişilikmiş yawww sizce 30-40 kişi sırıtmazmı bilmiyorumkismile

tanıdık birinin şöyle bahçeli bi yeri varsa olabilir ya da cafe gibi bi yer olabilir dediğin gibi bahçe 600 kişilikse haklısın çok sırıtır o zaman da

hımmmm waalla karısık bi durum canım dedigin gibi az olsa evde yapılır bende evde yaptırdım güzeldi yani bi abiye giymiştim eşimde takım elbise kravatınıda elbiseme uygun renk tamam....
canım nişanlınla beraber ne karar verin bence sonucta oluyo mu oluyo fazla strse yapıpta kendini üzme tatlışımmmm rabbim yar ve yardımcın olsunnnn şimdiden hayırlı olsunnnn

Canım arkadaşlarından hepsini çağırma bence, en yakınlarından 3-5 kişiyi çağır, yani düğün değil ki bu hepsi gelsin.

Bende evde yapıcam,Bizde 25-30 kişi oluruz.E buda normal yani. 30 kişi için 100-600 kişilik yer tutmak bence çok gereksiz.En dandik bir cafeye bile gitsen bile çok para istiyorlar. Zaten onca masraf içine giriyoruz al al bitmiyor eksikler, bir gün de yorulayım bende davetimde nolcak yani.

Kızlar zaten karar verdik nişan evde olucak ama nasıl olucak bakalım :sinifsinif: 20m2 salona sığışmaya çalışıcaz :sinifsinif:

evde zor olur diosan yap dışarda. ama 30 kişiyle sınırlı kalmayın daha fazla kişi çağırın

komşulardan biri evini açsa olmaz mı canım

yok be canım ne komşusu bizim burda komşuluk diye bişey yok bırak evini açmayı gidip bir bardak şeker isteyemezsin valla alsanaalsanasmile

Anneannemin evi müsait onun iki odasında da koltuk takımı var bizim odalardan birisi genç odası ranza felan var o yüzden oturma hiç yok anneannemde en azından salon + oda var yani kadınlar erkekler ayrı ayrı rahat oturabilirlerdi..
ama bizimkilerin arası bozuk işte neymiş laf ederlermiş yarın öbürgün ben evimi açtım derlermiş.. hiçte öle bişi demez aslında ama annemlerin kuruntusu işte.. Yer tutamicaz çünkü daha fazla kişi çağırma şansım yok erkek tarafından taş çatlasın 5-6 kişi gelicek çünkü.. Bizde böyle kalabalık bir sülale değiliz zaten babamın amcaları halaları + onların çocukları ile görüşmüyoruz.. :umursamaz: Sadece 2 amcam + dayım+ teyzem ve aileleri var gelicek olan..

e o zaman canım 2 saatlik bi olay zaten azcık sıkışık olcanız ama idare edersiniz dayılar teyzeler gelsin kuzenler de gelmeyiversin onlarla nişandan sonra bi şeyler yaparsınız

e o zaman canım 2 saatlik bi olay zaten azcık sıkışık olcanız ama idare edersiniz dayılar teyzeler gelsin kuzenler de gelmeyiversin onlarla nişandan sonra bi şeyler yaparsınız

bakalım artık gayet samimi bir ortamda nişan yapıcaz o belli oldu kaydirigubbakcemile3 Söz de bizim evde olmuştu düşün 15-20 kişiydik herkes yer kapmaca oynadı kaydirigubbakcemile3 ay ay bende kuzilerle bişiler yapmak istiyorum söyle gidip dağıtmak istiyorum valla :teytey: :içelim:

ayy revindel ya canım, düşündükçe varya sınavıma çalışamıyorum bende çok heyecanlıyım, bende senin gibi evde nasıl olcak die düşünüp duruyordum 1-2 ay öncesine,hatta konu açmıştım kızlar sağolsun hep destek oldu, ablam terası için söz vermişti, sonra beni yalnız bıraktı,hiç yardımcım olmadı, aksine köstek oldu, şimdi de görüşmüyoruz.Diğer ablamda onun tarafını tuttu, sonrada bana hiç yoktan bir sürü hakaretler etti.Ablalarım üvey, bilmiyorum noldu kıskançlık yaptılar bir sürü bana.

Senin yine kuzenlerin olcakmış,Benim ablam dediklerim bile olmayacak.Ama aşkımın kuzenleri , yakınları var napayım artık.
Evde olcak benimde Temmuz'da inşallah. Napalım canım ya daha samimi sıcak bir ortam olur işte, ne güzel benimde o günlerim gelcek mi kızlar:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
biz 50 kişiyle evde yapıcaz. hatta çocukları saymıyorum bile. biz de kız tarafının bayanlar, kızlar mutfakta olacaklar. tek odaya sığmak gibi bir kaide de yok. bir süre sonra erkekler yan odaya falan geçerler. bir çok da ikram yapılacak.
eğer öğretmen evi tutacaksan sayıyı artırabilirsin, arkadaşların, akrabalarınız falan dolu olunca güzel oluyor çünkü.
kafe tarzı biyerde gündüz nişan yapanlar da var. gitar çalan birini de bulursanız çok hoş olur.

ayy revindel ya canım, düşündükçe varya sınavıma çalışamıyorum bende çok heyecanlıyım, bende senin gibi evde nasıl olcak die düşünüp duruyordum 1-2 ay öncesine,hatta konu açmıştım kızlar sağolsun hep destek oldu, ablam terası için söz vermişti, sonra beni yalnız bıraktı,hiç yardımcım olmadı, aksine köstek oldu, şimdi de görüşmüyoruz.Diğer ablamda onun tarafını tuttu, sonrada bana hiç yoktan bir sürü hakaretler etti.Ablalarım üvey, bilmiyorum noldu kıskançlık yaptılar bir sürü bana.

Senin yine kuzenlerin olcakmış,Benim ablam dediklerim bile olmayacak.Ama aşkımın kuzenleri , yakınları var napayım artık.
Evde olcak benimde Temmuz'da inşallah. Napalım canım ya daha samimi sıcak bir ortam olur işte, ne güzel benimde o günlerim gelcek mi kızlar:asigim:

Canım hatırlıyorum o konunu okumuştum bende gerçekten zor bir durum seninki de:sinifsinif: Kız kuzen dediysem bendede yok ki doğru düzgün iki tanesi askerde geriye 1 kişi kalıyor işte oda gelirmi gelmezmi bilemiyorum, sözlümün yeğenleri var aralarında 1-2 yaş var kaydirigubbakcemile3 onlarda gelirmi bilmiyorum :sinifsinif: Gelicek gülüm o güzel günler sen merak etme nişanıda atlattıkmı gerisi kolay zaten :teselli:

tabi hayırlı olsun canım. dileklerini isteklerini de büyüklere tatlı dille söylersen bişey olmaz. her ihtimali düşün,evde olsa artılar-eksiler nedir, salonda ya da dışarda yapılırsa artılar-eksiler nedi?? bunları düşün. nerede olursa olsun,,, TADINI ÇIKAR bak seviceğine kavuşmak için koca bir adım atıyorsun.

Back