Offff delırcem nıye gelmıo adetım bebek yoksa

benimde oyle oluyoriyurudum zaman sanki yumurtalarım salanıyor,oyle bir batmalar oluyorki anlatamam,kabız oldum,sık wc çkıyorum,anlamadım gitti,hamile olamam benim hesaplarıma gore 23-27 arası yumurtladım ben,ama benim adetim bitikten 2 gün sonra ayne yumurtlamadaki gibi şefaf akıntım oldu.eğer hamileysem demeki ozaman kaldım,çunku bu kadar erken belirtiler olamaz.
bide ayın 22sinde pembe bir kanamam oldu bitti.
yemin ederim ben bişey anlamadım bu işten

benimde oyle oluyoriyurudum zaman sanki yumurtalarım salanıyor,oyle bir batmalar oluyorki anlatamam,kabız oldum,sık wc çkıyorum,anlamadım gitti,hamile olamam benim hesaplarıma gore 23-27 arası yumurtladım ben,ama benim adetim bitikten 2 gün sonra ayne yumurtlamadaki gibi şefaf akıntım oldu.eğer hamileysem demeki ozaman kaldım,çunku bu kadar erken belirtiler olamaz.
Bide ayın 22sinde pembe bir kanamam oldu bitti.
Yemin ederim ben bişey anlamadım bu işten

test yaptınmı kız o kanama yerlesme kanaması olmasın

yapmadım,çunku ben takvime göre şey yapıyorum yane adetim bu ayın 13unde olması lazım,ama olabilir de yarın dişarı çikarsam bir test alırım bakalım neyın nesi.
geçen sene hamile kaldım zaman bile hatırlamıyorum,şubat ayımda adeim gecikti test yaptım negatif,12 şubatta sonra adetim geldi,bitti ve 8 martta şupelendim ve bir test da yaptım ve hamile çiktım,kanda 180 falan çiktı.
nasıl kaldım,nezaman kaldım bilmıyorum.

bence de prşmbe gününe kadar bekle gelmezse adetin kan testi yaptır inşallah hamilesindir.burdan da bilgilendir bizi:)

slm kızlar sankıa detım gelcek gıbı karnımda garıp bır agrı var temzılık yaptımda bugun

merhaba cnm,ya kız sende ha da adetin gelmedi temizlik yapıyorsun,uslu dur ya

kızlar bende aynı durumdayım ikinci bebek için 3 aydır çalışıyorum adetim 10 gün geçti bugün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı sinirlerim bozuldu kan testimi yaptırsam ya adet döngüm 35 gün de adet oluyorum acaba geçmi yumurtluyorum tek ümidim bu

bayanlar evde yapilan idrar testlerine cok guvenmiyorum ben.
niye derseniz benim adetim tam 20 gun gecikti hamilelikten supheleniyordum test yaptim 2 defa hemde farkli gunlerde idrarda negatif cikti.
doktorun ofisine gittim ordada test yaptilar negatif kan verdim 8 haftalik hamile ciktim.:nazar::nazar::nazar:
yani demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve evde yapilan idrar testelerine cok guvenmeyin.

bayanlar evde yapilan idrar testlerine cok guvenmiyorum ben.
niye derseniz benim adetim tam 20 gun gecikti hamilelikten supheleniyordum test yaptim 2 defa hemde farkli gunlerde idrarda negatif cikti.
doktorun ofisine gittim ordada test yaptilar negatif kan verdim 8 haftalik hamile ciktim.:nazar::nazar::nazar:
yani demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve evde yapilan idrar testelerine cok guvenmeyin.

ay cnm benım ınsallah bızımde bole sevındırıcı haberı alırızzzzz tez zamanda

karnım agrıyor ama hala gelen yok

sureklı wc gıdıp bakıyorum tertemız :çok üzgünüm:

ay cnm benım ınsallah bızımde bole sevındırıcı haberı alırızzzzz tez zamanda

karnım agrıyor ama hala gelen yok

sureklı wc gıdıp bakıyorum tertemız :çok üzgünüm:

cnm benim ya fazla düşünme,kafan rahat olsun,belki bebek var,strese sokma bebişini ya kaydirigubbakcemile

cnm benim ya fazla düşünme,kafan rahat olsun,belki bebek var,strese sokma bebişini ya kaydirigubbakcemile

mafoldumben YAPAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmafoldumben

Cnm belki stresten kaynaklı bi gecikmedir :KK43:

Yinede sık dişini biraz olmazsa mecbur kan testi.. umarım bebiş vardır :KK66:

cnmmm bencee once stresı ve sıkıntıyı bır kenara atmak gerek kendımıze çok baskı yapıyoruz bence..bıraz oluruna bırakmayı dene emınım daha ıyı sonuç alıcaksın o zamamn benım öyle oldu bu ay olursa olur olmassa rabbımın hıkmetı dıye düşünüyodumm ve şükür ki oldu...kendımıze çok baskı yapıyoruz cnmm farkına varmadan....bu arada bı kan testı yaptıır ve rahat la cnmm yaaa her gn strese gırmektense....:icecream:

sırf stres yapmaktan adetim 3 hafta gecikti hayatımda ilk kez doktor stres yapma kendi kendine geciktirme dedi 2-3 gün içinde adet oldum aynı kaygılar bende de oldu adet yok ii güzel ama bebek de yok bu ne diyip durdum. umarım sizde bebek vardır ama yıllardırr gecikmeyen adetim ilk kez bu kadar geciktiyse ve altında hiç bir sağlık sorunu ve bebek yoksa böyle bir ihtimal de var unutmayın. stres sıkıntı nelere kadir......

X