- 16 Aralık 2006
- 6.750
- 19
- 39
bak ne güzel sen hamile birinden bebek çorabı almışsın,belki tutar,pazara gittim zaman hamile birini görsem ona diyecam bada bebek patiği ver alsanaalsanasmile
AL CNM AL INSALLAH UGUR GETIRIR :CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak ne güzel sen hamile birinden bebek çorabı almışsın,belki tutar,pazara gittim zaman hamile birini görsem ona diyecam bada bebek patiği ver alsanaalsanasmile
cnm sende herangi bir belirti varmı,gebelik belirtisi falan
benimde oyle oluyoriyurudum zaman sanki yumurtalarım salanıyor,oyle bir batmalar oluyorki anlatamam,kabız oldum,sık wc çkıyorum,anlamadım gitti,hamile olamam benim hesaplarıma gore 23-27 arası yumurtladım ben,ama benim adetim bitikten 2 gün sonra ayne yumurtlamadaki gibi şefaf akıntım oldu.eğer hamileysem demeki ozaman kaldım,çunku bu kadar erken belirtiler olamaz.
Bide ayın 22sinde pembe bir kanamam oldu bitti.
Yemin ederim ben bişey anlamadım bu işten
merhaba cnm,ya kız sende ha da adetin gelmedi temizlik yapıyorsun,uslu dur ya
bayanlar evde yapilan idrar testlerine cok guvenmiyorum ben.
niye derseniz benim adetim tam 20 gun gecikti hamilelikten supheleniyordum test yaptim 2 defa hemde farkli gunlerde idrarda negatif cikti.
doktorun ofisine gittim ordada test yaptilar negatif kan verdim 8 haftalik hamile ciktim.
yani demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ve evde yapilan idrar testelerine cok guvenmeyin.
ay cnm benım ınsallah bızımde bole sevındırıcı haberı alırızzzzz tez zamanda
karnım agrıyor ama hala gelen yok
sureklı wc gıdıp bakıyorum tertemız :çok üzgünüm:
cnm benim ya fazla düşünme,kafan rahat olsun,belki bebek var,strese sokma bebişini ya kaydirigubbakcemile