Offff delırcem nıye gelmıo adetım bebek yoksa

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
39
Slm kızlar adı gıbı mızmızım sabırsızım benı bılen bılıyor gorunce hemen konumu akıllarını ole gelmıstır

neyse konuya gırıyım.

Adetım 25 subatta olması gerekıyordu
olmadı gecen ay normal zamanında geldı
oncekı ayda normaldı

ama sımdı 5 gun yarın ıtıbarıyle 6 gecıktı

adetıme bır gun kala test yaptım evde negatıf

adetım 4 gun gectıkden sonra gene negatıf

kasık bolgemde bazen gaz sıkısması oluyor sankı
ıdrara cıkmak normal zaman gore daha sıklastı
cıkmadıgım zaman rahatsız edıo
gunduz mıdem bulanıyo ama folık asıttendır

ne agrım var ne bırsey adetle alakalı bırsey yok suanlık

sımdı sormak ıstedıgım ben ılk hamılelım gec ogrendım yanı ıkı hafta gectı nerdeyse sılık cızgı cıkmıstı dusun yanı

sımdı acaba budamı ole olcakkı dıyorum yanı bır kere ole olunc abır daha aynı sekılde olma olasılıgı sızce ne olabılır.

9 aydır bebek ıstıyoruz ama olmuyor

kan testı yapmakdan acayıp korkuyorum gene negatıf cıkar dıye bılıyorum kızcaksınız ama ust uste negatıf sonuc almak cok cokertıo benı ne yapsam bılmıyorum beklesem mı bıraz adetım cumaya kadar gelmezse kanda bakmak cokmu sacma

evet 9 aydır çabalıyorsunuz ama yine de buna rağmen birazcık daha sabır diyorum :) kasma kendini germe... inşallah istediğin olur hayırlısıyla. birazcık daha bekle ve kan testi yaptır bence

evet 9 aydır çabalıyorsunuz ama yine de buna rağmen birazcık daha sabır diyorum :) kasma kendini germe... Inşallah istediğin olur hayırlısıyla. Birazcık daha bekle ve kan testi yaptır bence

ıste esımde ıstemıyor yapma uzuluyorsun bekle dıo gelır belkı adetın kurtulursun gelmezsede yaptırız ıste persembe cuma dıyo onun sozunu dınlemedıgım zamanlar hep uzuluyorum bu sefer dınlemek ıstıyorum

Benim bildiğim idrar testinde hemen belli olmaz ama beta hcg de 3 gün geçse belli olur.Bence sabır edip 1 haftaya tamamlayın sonra da garanti olması açısından kan testi.ınşallah Allah gönlünüze göre verir.Kendinizi yormayın bu arada hadi bakalım hayırlısı

ay cnm ınsallah

evet eşini dinle. sadece biraz zaman. mutlu haberi alırsınız inşallah hayırlısıyla... zamanını bekliyor :)

evet eşini dinle. sadece biraz zaman. mutlu haberi alırsınız inşallah hayırlısıyla... zamanını bekliyor :)
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

COK SAOL CNM INSALLAH INSALAH ALLAH BEN TUM ISTEYENLERIN HEMDE BENIM YUZUMU GULDURUR INSALLAH

HAMILE BIRINDEN BEBEK CORABI ALMAK UGUR GETIRIRMIS

BUGUN ALDIM HAMILE BIR AKRABADAN :hulya:

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

COK SAOL CNM INSALLAH INSALAH ALLAH BEN TUM ISTEYENLERIN HEMDE BENIM YUZUMU GULDURUR INSALLAH

HAMILE BIRINDEN BEBEK CORABI ALMAK UGUR GETIRIRMIS

BUGUN ALDIM HAMILE BIR AKRABADAN :hulya:

ay kıyamam :) inşallah canım tüm isteyenlerin için.

hadi cnm hayırlısı inşallah bebişin seninle,bende 13 beklıyorum,bu sefer bol bol çalıştık zemuszemus adetim biter bitmez başladık,2 günde bir,yane hiç spermleri ölmesine fırsat vermeik,hep canlı tuttuk kaydirigubbakcemile3

AY EVET SIMDIDE OLE DIYORLAR OLMESINE IZIN VERMEDIK CANLI TUTTUK DIYE

BIZ AZ CALISTIKohaoldumsmile

AY EVET SIMDIDE OLE DIYORLAR OLMESINE IZIN VERMEDIK CANLI TUTTUK DIYE

BIZ AZ CALISTIKohaoldumsmile

vallah oylemı dıyorlar bilmem,ama galiba oyle denmesi lazımdır,yeter artık bebişlerimiz gelsın,2 düşükten sonra kafayı yedim artık,bu ay tutu,tutu tutmadıysa artık düşünmıyecam,kafamdan atacam,spor yapmaya başlıyecam,kim bilir belki düşünmedikçe gelir sıpa

evet biraz rahat olmak gerek sanırım. aman keyfinize bakın. huzurlu olmaya çalışın. gelecek bebişler de inşallah hayırlısıyla.

AYNEN BENIMDE BIR DUSUGUM OLDU mafoldumben

AH AH CNM INSALLAH DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELIR SIPARLAR EVLERIMIZ SENLENIRR

evet biraz rahat olmak gerek sanırım. aman keyfinize bakın. huzurlu olmaya çalışın. gelecek bebişler de inşallah hayırlısıyla.

BEN ASLINDA PEK UMUTLU DEGILDIM ADETIM GUNU GELENE KADAR

BIRDE GECIKTI YA AHAAAAAAAA ELIM AYAGIM TITREMEYE BASLADIIIIIIIIIIeyvahedigeldismile

inşallah gelir artık bilmıyorum.nezaman yumurtladım da bilmıyorum,galiba adetten hemen sonra,çünkü ozaman akıntıyı farkettim.artık kısmet.

AYNEN BENIMDE BIR DUSUGUM OLDU mafoldumben

AH AH CNM INSALLAH DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELIR SIPARLAR EVLERIMIZ SENLENIRR

gelecekler cnm.artık milettin ağzılarını kapatma zamanı geldi,geçti bile,once istemedik,sonra 3 sene once hamile kaldım düşük yaptım,geçen sene gene hamile kaldım oda kimiyasal gebelikmış,3ncu inşallah sıkı tutunur boshayallersmile

valla aynen ole her gelen acıyan gozlerle allahım sanada nasıp eder ınsallah senınd eolur dıyolar artık o sozlerı bıle dokunuyorrr bana allahım duy bızı ne olur duyda yuzumuzu guldur yarrabbımmmmmmmmmmmmmmmm

bak ne güzel sen hamile birinden bebek çorabı almışsın,belki tutar,pazara gittim zaman hamile birini görsem ona diyecam bada bebek patiği ver alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…