evet 9 aydır çabalıyorsunuz ama yine de buna rağmen birazcık daha sabır diyorum :) kasma kendini germe... Inşallah istediğin olur hayırlısıyla. Birazcık daha bekle ve kan testi yaptır bence
benim bildiğim idrar testinde hemen belli olmaz ama beta hcg de 3 gün geçse belli olur.bence sabır edip 1 haftaya tamamlayın sonra da garanti olması açısından kan testi.inşallah allah gönlünüze göre verir.kendinizi yormayın bu arada hadi bakalım hayırlısı
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileevet eşini dinle. sadece biraz zaman. mutlu haberi alırsınız inşallah hayırlısıyla... zamanını bekliyor :)
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
COK SAOL CNM INSALLAH INSALAH ALLAH BEN TUM ISTEYENLERIN HEMDE BENIM YUZUMU GULDURUR INSALLAH
HAMILE BIRINDEN BEBEK CORABI ALMAK UGUR GETIRIRMIS
BUGUN ALDIM HAMILE BIR AKRABADAN :hulya:
ay kıyamam :) inşallah canım tüm isteyenlerin için.
hadi cnm hayırlısı inşallah bebişin seninle,bende 13 beklıyorum,bu sefer bol bol çalıştık zemuszemus adetim biter bitmez başladık,2 günde bir,yane hiç spermleri ölmesine fırsat vermeik,hep canlı tuttuk kaydirigubbakcemile3
AY EVET SIMDIDE OLE DIYORLAR OLMESINE IZIN VERMEDIK CANLI TUTTUK DIYE
BIZ AZ CALISTIKohaoldumsmile
vallah oylemı dıyorlar bilmem,ama galiba oyle denmesi lazımdır,yeter artık bebişlerimiz gelsın,2 düşükten sonra kafayı yedim artık,bu ay tutu,tutu tutmadıysa artık düşünmıyecam,kafamdan atacam,spor yapmaya başlıyecam,kim bilir belki düşünmedikçe gelir sıpa
vallah oylemı dıyorlar bilmem,ama galiba oyle denmesi lazımdır,yeter artık bebişlerimiz gelsın,2 düşükten sonra kafayı yedim artık,bu ay tutu,tutu tutmadıysa artık düşünmıyecam,kafamdan atacam,spor yapmaya başlıyecam,kim bilir belki düşünmedikçe gelir sıpa
evet biraz rahat olmak gerek sanırım. aman keyfinize bakın. huzurlu olmaya çalışın. gelecek bebişler de inşallah hayırlısıyla.
evet biraz rahat olmak gerek sanırım. aman keyfinize bakın. huzurlu olmaya çalışın. gelecek bebişler de inşallah hayırlısıyla.
AYNEN BENIMDE BIR DUSUGUM OLDU mafoldumben
AH AH CNM INSALLAH DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELIR SIPARLAR EVLERIMIZ SENLENIRR
gelecekler cnm.artık milettin ağzılarını kapatma zamanı geldi,geçti bile,once istemedik,sonra 3 sene once hamile kaldım düşük yaptım,geçen sene gene hamile kaldım oda kimiyasal gebelikmış,3ncu inşallah sıkı tutunur boshayallersmile