- 4 Haziran 2008
- 198
- 0
- Konu Sahibi OZLEMKELES
günaydın kızlar ya ben çarşamba günü test yaptım ama ikinci çizgi çok belirsizdi dün baktım ki aynı test de baya belirgin ikinci test ama tam degil sizce ne dir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar ya ben çarşamba günü test yaptım ama ikinci çizgi çok belirsizdi dün baktım ki aynı test de baya belirgin ikinci test ama tam degil sizce ne dir
Sagolun kızlar inşallah ama yarın gidecegim dr iş yerimde yerime bakacak yok dua edin pzt güzel haberler veririm çok dua edin varsa da sorunlu bi gebelik geçirecegim çünkü hipertiroidi var
Ya ben ya ben senağlamasenağlama
Neden gelmiyor meleğim yoksa beni istemiyormusenağlama
Herkez hamile gibi geliyor bana bu günlerde artık dışarı çıkmıyorum bebek yokmu demelerinden bıktım ama bensenağlama
Sevdiğim herkezden kaçar oldum ama nereye kadar kaçsamda buluyorlarki beni daha geçen gün arkadaşım geldi yanıma sen daha düşünmüyormusun diye off off:çok üzgünüm:
Düşünmek mi o ne ki.. yanıyor içim kavruluyor bir çift minik el içinsenağlama
Daha iki yıl olmadı ile evleneli ama bu insanlar inadınamı yapıyor beni üzmek içinmi üstüme geliyor yoksakafamçokkarıştı
Bir gün yeniden gelecekmi meleğim bende bilmiyorum artık umudum bitmek üzeresenağlama:a015:
:CüvCüv:slm kızlar ya bugün bi akrabanın daha hamile oldugunu ögrendim b ben kaldım herhalde sabah sabah baya mutsuzum ve ben 6 ay daha hamile kalamayacagım tedavi olamayacagım bakalım daha kimler hamile kalacak ve ben her duydugumda hem sevinip hem de üzülecegim offfffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff allahım yardımcımmız olsun tez zamanda bize de versin
üzülmeyin ne olu.inşallah olucak bide hayırlı evlet olucak tamamı.Seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamile değilim. 3 gün önce doktor hamilesin hayırlı olsun dedi. 3 başarısız tüp bebek denemesi, 2 düşükten sonra hayatımda ilk defa sevinç gözyaşları döktüm.2 sonra da bebek düşmüş geçmiş olsun dedi, bu kez de hüzün ve acı gözyaşları. Hiç bir bayram seyran kutlamasına gitmek istemiyorum, sen de bişey yokmu hadi yap artık bir çocuk diyenlerle karşılaşmamak için. Etrafımdan birinin daha hamile olduğunu öğrenince çok üzülüyorum. Benim niye olmuyor diye hep ağlıyorum. Bir gün bir şekilde bebeğim olacak belki bilmiyorum ama o gün bugün değilmiş. Umarım çok uzak değildir hepimiz için.