bende test için pazartesiyi bekliyorum :18:eger adet olmazsam pazatesi yapmayi düsünüyorum testi...
tebrik ederim seni allah tamamınada erdirsin inşallaharkadaşlar işallah hamilesinizdir
çok merak ettim valla mutlaka sonuçları yazın
bende 8 haftalık hamileyim göğüslerim benimde indi baya oluyo ilk öğrendiğim zamanlar taş gibiydi artık yumuşadı
kasıklarım ağrımıştı hastalancak gibi sonra geçmişti ondan sonra test yaptığım da öğrenmiştim
adet günümde test yaptım çok silik 2 çizgi çıkmıştı emin olamamıştım sonra 4 gün sonra yaptığımda 2 çizgi belirgin çıktı sonra dr a gittik keseyi gördük:97:
Işallah sizde hamile olduğunuzu öğrenirsiniz
ay birsürü yazdım kusura bakmayın size biraz fikir vereyim diye:78::78:
arkadaşlar işallah hamilesinizdir
çok merak ettim valla mutlaka sonuçları yazın
bende 8 haftalık hamileyim göğüslerim benimde indi baya oluyo ilk öğrendiğim zamanlar taş gibiydi artık yumuşadı
kasıklarım ağrımıştı hastalancak gibi sonra geçmişti ondan sonra test yaptığım da öğrenmiştim
adet günümde test yaptım çok silik 2 çizgi çıkmıştı emin olamamıştım sonra 4 gün sonra yaptığımda 2 çizgi belirgin çıktı sonra dr a gittik keseyi gördük:97:
işallah sizde hamile olduğunuzu öğrenirsiniz
ay birsürü yazdım kusura bakmayın size biraz fikir vereyim diye:78::78:
bende test için pazartesiyi bekliyorum :18:
sende ne gibi belirtiler var yoksa benim gibi hersey kaybolmus durumdami:))insallah hamileyizdir 4 senedir bekliyorum..
bende belirti melirti kalmadı arkadaş adet olacam kesin sadece sancılarım var birde sabah ateşimi ölçüyorum ateşimde düştü yane kesin adet olacambende test için pazartesiyi bekliyorum :18:
sende ne gibi belirtiler var yoksa benim gibi hersey kaybolmus durumdami:))insallah hamileyizdir 4 senedir bekliyorum..
inşallah sen ve diğer günü geçen arkadaşlar hamilesinizdir
aynen o akıntı oldu bende de bu sabah ..adet öncesi gelen bir akıntım iyi tanıyorummhahaha al bendende okadar.ama adet sancimda yok bu sabah kalktigimda tuvalete gittim camasirimda sümüksü camursu bir akinti vardi aha dedim kesin geliyor kan bu saate kadar hala gelen giden yok.yaaa insallah gelmezde hamileyizdir yaa
maaleseff değilmişimmm:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
nerdeyse 8 senem bitiyo canım ...görünürde bende bir sorun yok ,eşimde de sperm sayısı düşüktü ama geçen ay kullandığı ilaçlar sayıyı yükseltmişti baya ..hakkımıda hayırlısı ne yapalım demek zamanı var dahauzulme canim kac senedeir bekliyorsun sorunun varmi?
maaleseff değilmişimmm:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:
nerdeyse 8 senem bitiyo canım ...görünürde bende bir sorun yok ,eşimde de sperm sayısı düşüktü ama geçen ay kullandığı ilaçlar sayıyı yükseltmişti baya ..hakkımıda hayırlısı ne yapalım demek zamanı var daha
denemz olurmuyuz hiç hemde 2 defa .2de aşılamam var ama hep hüsranla sonuçlandı.anladim canim tup bebegi niye denemiyorsunuz bizde cok ugrastik sonunda tupbebekle evlat sahibi olduk hakkinda hayirlisi canim
hakkımızda hayırlı buymuş canım zamanı gelince elbet hamiş olacazz tabe kısmetimizde çocuk varsabende degilmisim bugün kirmizilari gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?