I ipeek12 Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2012 5 0 16 İstanbul 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ipeek12 #1 bu yıl ygs lys ye gircm ve genelde dershanede 95 net ypıyorum.istanbulda dişçilik istiyorum. dişçilik için kaç net yapmalıyım ??:26::26:
bu yıl ygs lys ye gircm ve genelde dershanede 95 net ypıyorum.istanbulda dişçilik istiyorum. dişçilik için kaç net yapmalıyım ??:26::26:
O Orenbaayyaaannn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 2.563 1.118 168 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ipeek12 #2 ipeek12 .!.: bu yıl ygs lys ye gircm ve genelde dershanede 95 net ypıyorum.istanbulda dişçilik istiyorum. dişçilik için kaç net yapmalıyım ??:26::26: Genişletmek için tıkla... Lise sona mi geçtin yoksa tekrar mi hazirlaniyosun? Valla 95net cook az kalır İst de dişçilik için kaç soru vardi YGS de ve lysde hatirlamiyrm da unuttum? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ipeek12 .!.: bu yıl ygs lys ye gircm ve genelde dershanede 95 net ypıyorum.istanbulda dişçilik istiyorum. dişçilik için kaç net yapmalıyım ??:26::26: Genişletmek için tıkla... Lise sona mi geçtin yoksa tekrar mi hazirlaniyosun? Valla 95net cook az kalır İst de dişçilik için kaç soru vardi YGS de ve lysde hatirlamiyrm da unuttum? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.