• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan off ne karışık bu işler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bhr20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
344
3
96
Denizli
kızlar beni istediler babam da verdi:)şimdi sıra bohcaya geldi ben piere cardin iç çamaşırı corap üç tane gömlek aldım bi tane işlemeli havlu bunları güzel bi bohçaya katıp süsleyecem söz menilimi de tüle sarıp süsleyip vercem 14 subatta da nişan düsünüyoruz ve bu pijama takımı terlık kozmetik ürünlerini taa düğün zamanı alalım birbirimize diyorum yani söz nişan bohcası bi arada gibi bişey oldu onlar da bana benim aldıklarımın bayan versiyonunu aldıyerimsenibenburaya kadar bi yanlışlık var mı olur mu bu düsündüğüm gibi az ve öz kafam karıştı fikir verirsenz cok sevinirmbilmiyorumkismile

Bak canım bende nişan bohçası hazırlıyorum bu sıralar bende az ve öz olmasını istedim olabildiğince teferruattan kaçtım ama bir bohçanın olmazsa olmazları;
Erkek;
Dagi iç çamaşırı takımı, kemer-cüzdan takımı , nivea nemlendirici- traş köpüğü - losyon + traş takımı ,
pierre cardin den güzel çok klasik olmayan iki adet gömlek + 2 addet kravat + çorap 2-3 çift, terlik , ayakkabı, parfüm.. (ben öyle havl

Bayan için; (onların bana hazırlayacakları)
ıç çamaşırı, elbise, parfüm, makyaj seti, ayakkabı - terlik (benim ayak numarama göre bulabileceklerini sanmıyorum ama kaydirigubbakcemile3 ) parfüm, gecelik- sabahlık vs.

işte terlik gecelik falan işleriini düğünden önce alalm dedik olmz mı böle yaa:(

canım valla size kalmış bişey o arzunuz bilir yani olur hem niye olmasın, aslında mantıklı düğüne yakın almak sonucunda şimdi alınan gecelikti pijamaydı yer kalabalığından başka bişey yapmıyor ..

Back