Şuan için evet mutsuzum ve yeri geliyo keşkeler yerini alıyo keşke evlenmeseydin diye.ha mutlu anım olmuyo mu oluyo ama bu olaylar hepsini siliyo. Bana karşı sevgisi bitti mi bilemem ama ilgisi yok o aşikar.o kızın profiline bakması merak diye yorumluyodun.çünkü açıkçası bazen ben de eski erkek srkadaşımın profiline bakarım ama geçer gider. Ama o bana ilgi göstermeyince üstüne de bu durum olunca acaba mı diyorum.bekliycem biraz daha zaman zaten işin rengini belli eder ama ben bu güven sorununu aşamıyorum.her yaptığını sorguluyorumEvlilik çok ince ve hassas bir konu.
Cevrenizde kimse size evet boşan ya da hayır bosanma diyemez. Bu tamamen çiftlerin karari olmalı.
Gercekten cok mu mutsuzsunuz?
Sizce gercekten ona karsi birşeyler hissediyor mu?
Size olan sevgisi bitti mi?
Bu sorun icin evlilik biter mi?
Bunlari tek tek oturup cevaplayin ve eşinizle kırıp dökmeden sakince konuşun ayrılmak isterseniz.
Ama bence lohusalikta bu konulara bi ara verin. Anliyorum bu şüphe icinizi kemiriyor fakat bebeginizi dusunmelisiniz. Onun size ihtiyaci var ve sizin her duygunuzu hissediyor.
Bilmiyorum öle mi dersiniz bunun bi başa dönüşü olmaz mı dıştan bi gözleEvet ben bu haldeyken ayrı olmak daha uygun ama işte bi yanım da son bi kez diyo.terapisti teklif edicem çünkü benim de ihtiyacım var bu acabalarla ömür geçmezdurumunuza üzüldüm ama sonuç olarak bu durumda ayrılmanız daha uygun evliligin temeli sarsılmış gerçekten mutlu olamazsınız siz evli kalırsanız sadece çocuk için olabilir bu ki eşiniz belli bir zamandan sonra hep gözü dışarda olur eve baglı olucagını sanmıyorum.Bir evlilik terapistine gitseniz son aşama olarak.
Konuştum zaten bu olaydan sonra baya gerildik kopma noktasına geldik.ben bişiyden soğuyunca toparlıyamıyorum o yönde gidiyo hep.toparlanamadım toparlanamadık bir türlü.Neden onunla konuşmuyorsun? Gördüğünü belirtmiyorsun? Anlamadım ondan haber alarak ne yapmaya çalıştığını vallahi.
Tartışmamızda sölemiştim ben yapamıcam böle acabalarla diye,o da herşey farklı olucak bi daha karşılaşmıcaksın böle bi durumla bi şans daha istemişti.ama işte benim içimden gelmiyo.temcit pilavı gibi de her sıkıntımda bunu sunmak istemedim.zamana bırakayım gözlemleyim diyorum.bu zaman zarfında da kendimle ilgileniyom,buna ihtitacım var loğusalığımda bunlar geldi başıma kendimi çok aciz hissetmiştimBize anlattiginiz gibi esinize de acikca anlatmalisiniz bu durumu...ona guveniniz kalmadigini bosanmayi bile aklinizdan gecirdiginizi soylemelisiniz..bakalim aciklamasi ne olacak..........ondan sonrasina bakarsiniz..
sorunlarınz farklı olsaydı evet başa dönebilirdiniz ne bileyim kv,görümce,maddi manevi işte ama sorun bir kadınsa nasıl devam ediceksiniz sizi sevse bile acaba demicekmisiniz? sevgi gösterdiginde sarıldıgında yada özel anlarda? ben olsam güvenemezdim kusura bakmayın.Bilmiyorum öle mi dersiniz bunun bi başa dönüşü olmaz mı dıştan bi gözleEvet ben bu haldeyken ayrı olmak daha uygun ama işte bi yanım da son bi kez diyo.terapisti teklif edicem çünkü benim de ihtiyacım var bu acabalarla ömür geçmez
Doğru söylüyosunuz bunlar benim aklımda zaten hepsorunlarınz farklı olsaydı evet başa dönebilirdiniz ne bileyim kv,görümce,maddi manevi işte ama sorun bir kadınsa nasıl devam ediceksiniz sizi sevse bile acaba demicekmisiniz? sevgi gösterdiginde sarıldıgında yada özel anlarda? ben olsam güvenemezdim kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?