İyi geceler arkadaşlar,sorunumn eşim durum ciddi bi boyutta mı değil mi onu bile bilmiyorum,hatta neyi nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum.daha önceki açmış olduğum konuları belki okuyan arkadaşlar bilir.eşime karşı güvenimi sanırım yitirmiş bulunmaktayımAdamın her yaptığına acaba mı diyorum.ilk bu foruma açtığım konu eşimin eski kız arkadaşını sosyal profillerde aratmasıydı,önce dedim olabilir insanlar meraktan yapabiliyo diye aratmış olabilir gibilerinden düşündüm.daha sonra ünivden arkadaşıyla msjlaşırken o kızdan bahsederek "halen görüşüyonuz mu nabıyo"diye arkadaşına sormuş o da görüşmüyoz demiş muhabbet kapanmış.ben bunu okuyunca çok büyütmüştüm.sen hala unutamadın da mı soruyosun profile bakıyosun diye yok öle bişi saçmalama ve bunun gibi bi çok şey söleyip olayı kapatmıştık.ama benim bu durum aklımdan çıkmadı.normalde ölesine eşimin telefonuna bakan ben artık acaba bişi var mı diye özellikle gceleri uykusundan uyanıp bakma durumuna gelen biri halini aldım bişiler bulurum diye.sonraları aramız iyi olduğu için hiç bakma gereği duymadım.aklıma geldikçe "aman ne yapayım varsa öle bişi biter bu ilişki fln dedim"gelgelelim hamile kaldım ilk zamanlar bi sıkıntı yok ama sonraları eşimin ilgisizliğini kafama takmaya başladım ya da hamile olduğum için ben psikolojik olarak herşeyi büyütmeye başladım.bu sefer bende yine acabalar belirmeye başladı yine telefonları karıştırmaya başladım ama bişi yok.sonra acaba bu adam baktığımı anladı da silmeye mi başladı durumu belirdi kafamda daha bi işgillendim.öle geçti hamilelik süreci(fizyolojik olarak hiç bi sıkıntı yaşamayan ben psikolojik olarak çok üzüldüm)yeni doğum yaptım eşim çocuğuna tapıyo benle de iletişimi iyi ama bana ilgisi yine yok acaba ailem yanımda diye mi göstermiyo diye düşünür oldum.bu gece telefonuna baktım faceden ismini aratmış tabi ben de sinirler gerildi.çok uzun oldu kusura bakmayın ama ben bunu paranoya haline getirdim.1.5sene önce ilk olay yaşandı ama bende hep acaba onu mu düşünüyo,acaba bana ilgisizliği bu yüzden mi,diye kurup duruyorum.güvenim bitti ona karşı.size sorum bu aşılır mı biliyorum bazılarının çok büyük sorunları var ama bu konu da benim midemi bulandırıyo.aklımda artık ben bu güvensizlikle yapamıcam bitsin diyorum bazen de bu durum evliliği bitirmek için yetmz diyorum.hatta içimden öle bişeyini yakalasam da en azından bak doğruymuş die boşanmak bile geçiyo.çok sıkıntıdayım aklımda hep bu düşünceler bi de lohusayım gitmiyo bunlarLütfen akıl verin çünkü bana benimki yetmiyo artık