Off bu kaynanalar gelin dertleşelim!!!!

ben hamileliğide lohusalığıda çok güzel geçirdim lohusalığımda kaynanama ona buna sarmadım bebeğime bakıp allahım hediyen için binlerce şükür olsun diye dualar ettim ha herkes öyle olacak diye bir şart yok ok. senin durumunda olan çok insan var ama terbiye sınırlarını aşma hakkıda vermiyo sana senden teşekkür beklemiyorum istemiyorum da yazışma tarzın hoşuma gitmedi onu söyledim senin delirme halim beni ilgilendirmiyo

saldırma konusunda hakimsin ne demek açıklarmısın kime ne yorum yapacağımı sana sorayım istersen benim yerime sen yazış istersen boş boş konuşma

beni gece gece güldürdün gerçekten de Agresif Serap85 senmi güzel atlattın loğusalığını ve hamileliğini konuya verdiğin cevaplara bakılırsa hala yan etkileri sürüyor :)) neyse senin gibi terbiye sınırlarını aşacak halim yok ayrıca şunu da söylim yazmaya devam etsenee sayende ben loğusalık stresinden çıkıyorum çünkü baya baya gülüyorum...

bebeğinin emziğini deterjanda bekleten bebeğini deterjanla besleyen lohusaların en agresifi BENSU böyle devam edersen beni polimiğe çekmeye çalışacaksan ben seni kazen e havale edeyim ister misin canım hiç üşenmem

Hanimlar isterseniz daha fazla tartisip kalp kirmayin konuyu kapatin gitsin.

Arkadaşların yukarıda söylediklerine katılıyorum, bu dönemde nedense doğum yapan kişiyle beraber herkeste lohusalık oluyor bi de herkeste ayrıca annesi dışında bi bebek sahiplenmesi. Benim doğumdan sonrada kayınvalidem tamamen farklı bir insana dönüşmüştü ilk üç gün zehir oldu bana, sonrasında daha da içi soğumadı daha 40 ım çıkmadı geldi çattı kendince. Ben o süreçte kendisine tek bir cevap verdim, hiç kimseyi oğlumun bakımı vs ile ilgili karıştırmak istemediğimi bu süreci eşimle ve bebeğimle yalnız olmak istediğimi söyledim. Benim çocuğumsa ben karar veririm dedim. Tabi bundan sonra pasif kaldı mı hayır, arkamdan dedikodumu yaptı arkadaşlarına kötüledi ama ben kesinlikle cevap vermeden bildiğimi yaptım. Bu tür meselelerde biraz da Alman gelin olmak lazım duymamak cevap vermemek en iyisi. Bugünler ilerde hatırlayacağın en güzel günlerin olmalı o yüzden elinden geldiğince bebeğinle oyna bol bol onu sevdiğini söyle yüzüne :) sevgi olunca bebeğinde sana çok yardımcı oluyor emin olabilirsin Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…