• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off bıktım artık..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
448
Merhaba kızlar dıger konumda eltimle olan sorunumu yazmıştım 10 gün oldu ama hala işin icinden cıkamadık...

Simdi biz ev yapıyoruz altlı ustlu tabi..
İki kardes ortak oldugundan aramızda işte 1,2 diye kagıtlara yazacaktık..
Ve hangi kagıdı kim cekerse o ev onundu işte..esim hazırladı herşeyi tabi..
Bana ıkıncı kat cıktı cok sevindik tabi onlar üzüldüler...

Sonra esim bana dediki bak beni yanlış anlamasınlar diye kartonun icine koyup sallayıp oyle attık yanlış anlaşılmasın diye ...
Sonra eltimle oturmuştum dedimki bak eşim böyle dedi isteseydi uyanıklık yapardı ama bizim kalbimiz temiz dedim...
İkinci kat istedik o cıktı dedim...
Sonra biz kavga ettik esime mesaj atmış abi dairelerde uyanıklık yaptın bunu hic unutmayacaZ vb.. Dedi..
Esimde geldi bana ben uyanıklık mı yapmışım..
Sen demişsin dedi..
Bende aslında böyle birşey söylemedigimi belirttim..
İnandı bana ama kendisine bu lafları yediremiyor..
Eltimle yüzleşecekmişim..
Yüzleşirim de eltim cok kumpascı aklınız hayalınız durur lafları kesinlikle degiştirecek ne yapmamı önerirsiniz..
Onun sacını başını yolasım var..../

Merhaba kızlar dıger konumda eltimle olan sorunumu yazmıştım 10 gün oldu ama hala işin icinden cıkamadık...

Simdi biz ev yapıyoruz altlı ustlu tabi..
İki kardes ortak oldugundan aramızda işte 1,2 diye kagıtlara yazacaktık..
Ve hangi kagıdı kim cekerse o ev onundu işte..esim hazırladı herşeyi tabi..
Bana ıkıncı kat cıktı cok sevindik tabi onlar üzüldüler...

Sonra esim bana dediki bak beni yanlış anlamasınlar diye kartonun icine koyup sallayıp oyle attık yanlış anlaşılmasın diye ...
Sonra eltimle oturmuştum dedimki bak eşim böyle dedi isteseydi uyanıklık yapardı ama bizim kalbimiz temiz dedim...
İkinci kat istedik o cıktı dedim...
Sonra biz kavga ettik esime mesaj atmış abi dairelerde uyanıklık yaptın bunu hic unutmayacaZ vb.. Dedi..
Esimde geldi bana ben uyanıklık mı yapmışım..
Sen demişsin dedi..
Bende aslında böyle birşey söylemedigimi belirttim..
İnandı bana ama kendisine bu lafları yediremiyor..
Eltimle yüzleşecekmişim..
Yüzleşirim de eltim cok kumpascı aklınız hayalınız durur lafları kesinlikle degiştirecek ne yapmamı önerirsiniz..
Onun sacını başını yolasım var..../
Alt kat çıktı diye üzgünlermiş.Sizin cevap nispet yapar gibi olmuş.Birbirinize böyle tahammül edemezken alt üst ev nasıl geçineceksiniz onu düşündüm.şimdiden durum böyleyken.

Eh be kızım,kaçıncı kez söyledim ben unuttum eltinden uzak dur diye sana.Bak yine yaptı yapacağını işte.Bu kadınla konuşmaman lazım,başka türlü bu muhabbetler bitmeyecek.

Alt kat çıktı diye üzgünlermiş.Sizin cevap nispet yapar gibi olmuş.Birbirinize böyle tahammül edemezken alt üst ev nasıl geçineceksiniz onu düşündüm.şimdiden durum böyleyken.

O böyle konusmayı degiştirirse eşime bak esin anlattı derse..se...k yaparsa nispetin alasını yaparım..

Ben de kadınım ama gerçekten bazen söylenmemesi gereken şeyleri yersim ve zamansızssöylüyoruz kadının inadına yapar gibi nispet yapar gibi ne dye konuyu aciyosun ki olmuş bitmiş kura da çekilmiş istediğiniz de olmuş. Kadınne soyleseniz uüzülür bunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Eh be kızım,kaçıncı kez söyledim ben unuttum eltinden uzak dur diye sana.Bak yine yaptı yapacağını işte.Bu kadınla konuşmaman lazım,başka türlü bu muhabbetler bitmeyecek.
Konuşmuyoruz artık abla dondurdum facemi oda turkiyede ama eşime kaynım söylüyor bende deliriyorum..

Ben de kadınım ama gerçekten bazen söylenmemesi gereken şeyleri yersim ve zamansızssöylüyoruz kadının inadına yapar gibi nispet yapar gibi ne dye konuyu aciyosun ki olmuş bitmiş kura da çekilmiş istediğiniz de olmuş. Kadınne soyleseniz uüzülür bunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Kendince üzgün degildi aaaaa ne gızel 1.kat cıktı bana diye kahkaha attı...üzülen kaynımdı hatta aa niye üzülüyorsun gibi laflar söylemişti..

O zaman evinizde nasıl huzurla oturacaksınız?Eltinizle biraz orta yolu bulmanız daha iyi olur gibi.anlaşamadığın ,kavgalı olduğun biri size huzur vermez yoksa.

Dogru haklısınız benle o cok samimiydik inanın onun bana verdiği bir sürü sır vardı..ama hiçbir zaman eşime gidippp aaaa bu kişi böyle böyle demiş demedim..resmen arkadan bıcakladı beni..

gider kirada otururum yine de eltiyle altlı ustlu oturmam hele ki böyle fena biriyse

Konuşmuyoruz artık abla dondurdum facemi oda turkiyede ama eşime kaynım söylüyor bende deliriyorum..
Tamam bir daha hiç muhatap olma.Sen ona iyi bir şey bile söylesen kadın onu kötü olarak anlatıyor insanlara.O yüzden ilişkini kes bu kadınla.Sen onunla küs olursan eğer,o ne söylerse söylesin eşinde başkasıda inanmaz.Hayat onunla konuşmuyor,elti kendi kendine uyduruyor derler.Ama sen konuşmaya devam ettikçe böyle iftira atacak sana hep,söylediklerini çarpıtarak anlatacak insanlara.

gider kirada otururum yine de eltiyle altlı ustlu oturmam hele ki böyle fena biriyse

Cok fena bir kere dediki ben eger düşürülürsem herkesi zehirlerim dedi...arkasından kahkaha attı...ben şakaya aldım tabi..sonra esine ynmda bayılma numarası yaptı.o gidince arkasından güldü..istesem simdi bunları kocama anlatırım da başımın belaya girmesinden korkuyorum

Tamam bir daha hiç muhatap olma.Sen ona iyi bir şey bile söylesen kadın onu kötü olarak anlatıyor insanlara.O yüzden ilişkini kes bu kadınla.Sen onunla küs olursan eğer,o ne söylerse söylesin eşinde başkasıda inanmaz.Hayat onunla konuşmuyor,elti kendi kendine uyduruyor derler.Ama sen konuşmaya devam ettikçe böyle iftira atacak sana hep,söylediklerini çarpıtarak anlatacak insanlara.

Abla ya nasıl olacak eslerimiz ortak yurtdışında aynı evde kalıyoruz...simdide eşi vize işlemlerini yapıyor gelmesi icin bnmde gitmeme var...bilmiyorum ne ypcm..

Back