Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.hayatimin hiçbir döneminde kilo sorunu yaşamamış bir insandım.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Son düzenleme: