- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Evet ovulasyon testi ve ben hamileliğimi onunla öğrenmiş bulunuyorum:)ovulasyon testi mi bu koyu olan ? gbelik testsyse bal gbi hamişsin
canmm cok sevindm saglkla kucagna almayi nasip etsn rabbimEvet ovulasyon testi ve ben hamileliğimi onunla öğrenmiş bulunuyorum:)
Amin çok teşekkürler:))c
canmm cok sevindm saglkla kucagna almayi nasip etsn rabbim
Evet ovulasyon testi ve ben hamileliğimi onunla öğrenmiş bulunuyorum:)
Öğrenilir:)Ovulasyon testi ile gebelik ogrenilmez
Öğrenilir:)
Neden ağlıyosun bu ay olmadıysa sonraki ay, olmazsa sonraki.. Elbet olacak üzme kendini. Kaç aydır deniyorsunuz?ben yaptm smdi negatf aglamktn icm ckti sabir ver Allahm
Teşekkür ederim:)O zamam hayirli olsun :)))
6 aydir ama umudum tukendi artk zor bi donm heray ayni seyi yasyrm cok istedgm jcn olmuyor bnceNeden ağlıyosun bu ay olmadıysa sonraki ay, olmazsa sonraki.. Elbet olacak üzme kendini. Kaç aydır deniyorsunuz?
Teşekkür ederim:)
6 ay nedir ki. Umutsuzlanmak için, ağlamak için çok yetersiz bir süre. Bebeğine bir ay daha yaklaştın. Gelecek ay için enerji topla:) çok da kafaya takma. Stres çok etkiliyor hamile kalmayı.6 aydir ama umudum tukendi artk zor bi donm heray ayni seyi yasyrm cok istedgm jcn olmuyor bnce
stres cok fazla ister istemz agliyorm olmckms gbi geliyo bu ay ovulsyn testi fln kullndm sol kasgmda agri vardi cok umutlnmstm ama olmadi hayrlsi degilms6 ay nedir ki. Umutsuzlanmak için, ağlamak için çok yetersiz bir süre. Bebeğine bir ay daha yaklaştın. Gelecek ay için enerji topla:) çok da kafaya takma. Stres çok etkiliyor hamile kalmayı.
Canim 6 aylık mi evlisin. Peki kontrollerini yaptırdın mi hicstres cok fazla ister istemz agliyorm olmckms gbi geliyo bu ay ovulsyn testi fln kullndm sol kasgmda agri vardi cok umutlnmstm ama olmadi hayrlsi degilms
evet yaptrdm bnde bsey yok ama esim gelmiyo kontroleCanim 6 aylık mi evlisin. Peki kontrollerini yaptırdın mi hic
evet yaptrdm bnde bsey yok ama esim gelmiyo kontroleCanim 6 aylık mi evlisin. Peki kontrollerini yaptırdın mi hic
CANIM ACİL YARDIMINA İHTİYACIM VAR BUGÜN ADET GÜNÜM VE OLMADIM GEÇEN ADET GÜNÜMDE OVU TESTİM SİLİK ÇIKMIŞTI BUGÜN ANINDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SENCE GEBELİK OLABİLİR Mİ FOTOYA BAKABİLİR MİSİN 31.GÜN YAZAN GEÇEN AYKızlar geçen ay düşük yaptım. Kanama, kalp sesinin duyulamaması falan derken zaten hazırlıklıydım. 3 günlük kanamadan sonra ovulasyon testlerime devam ettim. Bugün 15.gün ve ovulasyon testi yaptım. Daha önceki adete yakın yaptığım ovulasyon testleri hep silikti. Şimdiki böyle. Heveslenmeli miyim, eğer yoksa bir yıkım daha yaşamaya hazır değilim.
Benim de aynı böyle olmuştu. Hemen bir idrar testi al. Bence hamilesin:))CANIM ACİL YARDIMINA İHTİYACIM VAR BUGÜN ADET GÜNÜM VE OLMADIM GEÇEN ADET GÜNÜMDE OVU TESTİM SİLİK ÇIKMIŞTI BUGÜN ANINDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SENCE GEBELİK OLABİLİR Mİ FOTOYA BAKABİLİR MİSİN 31.GÜN YAZAN GEÇEN AY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?