• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off bayılıcam yardım edin

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.606
133
Kızlar geçen ay düşük yaptım. Kanama, kalp sesinin duyulamaması falan derken zaten hazırlıklıydım. 3 günlük kanamadan sonra ovulasyon testlerime devam ettim. Bugün 15.gün ve ovulasyon testi yaptım. Daha önceki adete yakın yaptığım ovulasyon testleri hep silikti. Şimdiki böyle. Heveslenmeli miyim, eğer yoksa bir yıkım daha yaşamaya hazır değilim.

Eklentiler

• 20160130_223845.jpg
    20160130_223845.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 95
6 aydir ama umudum tukendi artk zor bi donm heray ayni seyi yasyrm cok istedgm jcn olmuyor bnce
6 ay nedir ki. Umutsuzlanmak için, ağlamak için çok yetersiz bir süre. Bebeğine bir ay daha yaklaştın. Gelecek ay için enerji topla:) çok da kafaya takma. Stres çok etkiliyor hamile kalmayı.

Bu kadar kahretmeyin kendinizi kardesim. Olmamasina uzulecek bir zaman dilimi geçmemiş bu bir. Tedavi yollari var bu iki. Bunlara ragmen yine de olmazsa allahin var bir bildigi de. Kalbini daraltma. Allah ol derse olur. Demesse olmaz. Vakti vardir azicik sabirli ol taze anne adahi :)

6 ay nedir ki. Umutsuzlanmak için, ağlamak için çok yetersiz bir süre. Bebeğine bir ay daha yaklaştın. Gelecek ay için enerji topla:) çok da kafaya takma. Stres çok etkiliyor hamile kalmayı.
stres cok fazla ister istemz agliyorm olmckms gbi geliyo bu ay ovulsyn testi fln kullndm sol kasgmda agri vardi cok umutlnmstm ama olmadi hayrlsi degilms

Kızlar geçen ay düşük yaptım. Kanama, kalp sesinin duyulamaması falan derken zaten hazırlıklıydım. 3 günlük kanamadan sonra ovulasyon testlerime devam ettim. Bugün 15.gün ve ovulasyon testi yaptım. Daha önceki adete yakın yaptığım ovulasyon testleri hep silikti. Şimdiki böyle. Heveslenmeli miyim, eğer yoksa bir yıkım daha yaşamaya hazır değilim.
CANIM ACİL YARDIMINA İHTİYACIM VAR BUGÜN ADET GÜNÜM VE OLMADIM GEÇEN ADET GÜNÜMDE OVU TESTİM SİLİK ÇIKMIŞTI BUGÜN ANINDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SENCE GEBELİK OLABİLİR Mİ FOTOYA BAKABİLİR MİSİN 31.GÜN YAZAN GEÇEN AY

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 48
CANIM ACİL YARDIMINA İHTİYACIM VAR BUGÜN ADET GÜNÜM VE OLMADIM GEÇEN ADET GÜNÜMDE OVU TESTİM SİLİK ÇIKMIŞTI BUGÜN ANINDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SENCE GEBELİK OLABİLİR Mİ FOTOYA BAKABİLİR MİSİN 31.GÜN YAZAN GEÇEN AY
Benim de aynı böyle olmuştu. Hemen bir idrar testi al. Bence hamilesin:))

Back