- Konu Sahibi DUYGUSUZduygu
slm kizlar yaaa... valla hep dert hep dert hep dert! buraya bakiyorum herkesin derdini okuyorum Allah yardimcimiz olsun. dedim dur birde ben konu acayim:1closedeyes: evleneli 1 sene oldu e hayliyle borclarimizda var. ama ailemide cok özledim görmeyeli 1 sene oldu ve bu yaz ikiz kardesiminde üstelik dügünü var gitmesem de olmaz. benim sorunum su; ucak biletimi aldim ama fazla bir harcligim yok, birde kardesimin dügünü olacak illaki ufak birseyde takmam da lazim üstelik üniversite kredi ödemelerimde basliycak. neyse gecenlerde kayinvalidem kaynima ben türkiyeye nasil gitcem diye kendini biraz acindirmis oysa türkiyede 2tane kirada evi var ve suan bendende cok yanina alacagi harclikta var.ve hatta gecen gün kayinvalideme ben ....euro harclikla gidiyorum deyince sasirdi ve "neee okadar harclila türkiyeyemi gidilir o neye yeter dedi" neyse kaynim benim esimi aramis ya iste ucak parasini yari yariya ödeyelim demis e bizimkide yok diyemememis. oysaki kendisi durumlarida bilio borcta oldugumuzuda biliyor sesini cikarmamis bizimki.esim arkandan ben sana para yollarim demisti e o parada simdi kayinvalidemin ucak biletine gidecek.senağlama. ( kayinvalidemin haberi yok ogullarinin bileti ödeyeceklerinden) onun icin bende gecen gün kayinvalidemin agzini aradim nasil ödiyceksin diye o da dediki türkiyedeki kira paralarindan öderim dedi ve ben birsey diyemedim
yani anliyacagin arkadaslar parasi var ama bizimkilere trip yapio! ya simdi esim sizce kayinvalidemin ucak biletini ödemeli mi? o zamanda ben cok zor durumda kalacam
ne yapmaliyim kizlar! esime ne demeliyim...mirmirmirmir