- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Ya hu kadın doğuma zaten gideceğim mantar için. Üreme yolları ve idrar yolları farklı sistemler.Ben mantarın yaptığını düşündüm lakin doktor ikisi farklı şeyler dedi.İyi gitmeyin kadın doğuma ne inatçı çıktınız, ben yıllardır bu sorunu çeken biri olarak size yardımcı olmaya çalıştım, onu sür bunu dür sirkeyle yıka filan içten gelene çözüm olmuyor. Mecbur kadın doğuma gidip verdiği hapı kullanmak zorundasın. Kullandığın antibiyotik vajinanın doğal dengesini daha da bozuo mantarını fena bir noktaya getirecek ve iyileşmesi için çok çekeceksin.
Ayrıca sirke süreceğimi nereden çıkardınız anlayamadımİyi gitmeyin kadın doğuma ne inatçı çıktınız, ben yıllardır bu sorunu çeken biri olarak size yardımcı olmaya çalıştım, onu sür bunu dür sirkeyle yıka filan içten gelene çözüm olmuyor. Mecbur kadın doğuma gidip verdiği hapı kullanmak zorundasın. Kullandığın antibiyotik vajinanın doğal dengesini daha da bozuo mantarını fena bir noktaya getirecek ve iyileşmesi için çok çekeceksin.
Yahu biz zaten ilgisi var demedik kiii, anlamıyor musun, hangi antibiyotiği kullanırsan kullan mantar yapacak diyoruz kadın doğuma gidene kadar kes diyoruz. Yoksa şikayetlerin artacak diyoruz anlamıyorsun.Ya hu kadın doğuma zaten gideceğim mantar için. Üreme yolları ve idrar yolları farklı sistemler.Ben mantarın yaptığını düşündüm lakin doktor ikisi farklı şeyler dedi.
İdrarımda lökosit ve eritosit aşırı yüksek bunun mantarla ilgisi yok.
Ya hu kesemem diyorum enfeksiyonum çok yüksek diyorum anlamıyor musunuz ?Yahu biz zaten ilgisi var demedik kiii, anlamıyor musun, hangi antibiyotiği kullanırsan kullan mantar yapacak diyoruz kadın doğuma gidene kadar kes diyoruz. Yoksa şikayetlerin artacak diyoruz anlamıyorsun.
Katılıyorum tek yıkamada kaşıntı kalmıyor ayrıca oranın pH ını dengeliyor hemen git ılık suya sirke kat ve yıkaCanim her adet oncesi mantar olan biri olarak baya tecrubeliyim elma sirkesi super cozum
Sende lökosit sayısı kaç çıktı canım?Ben de aynı sorunu yaşıyorum bağırsak enfeksiyonu yanın da yüksek idrar yolu enfeksiyonu var ve antibiyotik ile geçmiyor ne yapacağız ya
Baktım şimdi lokasit 7 yazıyor canım kağıtta bide crp tudrimetrik var o da 82Sende lökosit sayısı kaç çıktı canım?
sirke vajinaya kullanılmaz. Doktorlar kesinlikle hayir diyor bikere asitli oldugundan bölgenin ph dengesiz icin sagliksizMantar en guzel elma sirkesiyle orani yika hemen gecer bol.bol su ic ve yogurt ye
O çok değil ki yalnız hatta ilaca bile gerek yokBaktım şimdi lokasit 7 yazıyor canım kağıtta bide crp tudrimetrik var o da 82
0-4 arası lökasit çok normal seninki 7 yani.Baktım şimdi lokasit 7 yazıyor canım kağıtta bide crp tudrimetrik var o da 82
Evet canim ama bu 1 kutu antibiyotik kullanmış halim gecmeyince tekrar gittim hem o öyle çıktı hem de bağırsakta enfeksiyon var gaita testin de çıktı o bana daha çok sıkıntı yapıyor tabi ki0-4 arası lökasit çok normal seninki 7 yani.
Enfeksiyon çok çok hafif demek bu
100 ve üzeriyse yüksek enfeksiyondur
Evet canim ama bu 1 kutu antibiyotik kullanmış halim gecmeyince tekrar gittim hem o öyle çıktı hem de bağırsakta enfeksiyon var gaita testin de çıktı o bana daha çok sıkıntı yapıyor tabi ki
Geçmiş olsun canımEvet canim ama bu 1 kutu antibiyotik kullanmış halim gecmeyince tekrar gittim hem o öyle çıktı hem de bağırsakta enfeksiyon var gaita testin de çıktı o bana daha çok sıkıntı yapıyor tabi ki
Sana da tatlımGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?