Of offf bitmiyor bu alt bölgenin derdi😭

Ya hu kadın doğuma zaten gideceğim mantar için. Üreme yolları ve idrar yolları farklı sistemler.Ben mantarın yaptığını düşündüm lakin doktor ikisi farklı şeyler dedi.
İdrarımda lökosit ve eritosit aşırı yüksek bunun mantarla ilgisi yok.

Ayrıca sirke süreceğimi nereden çıkardınız anlayamadım

Yahu biz zaten ilgisi var demedik kiii, anlamıyor musun, hangi antibiyotiği kullanırsan kullan mantar yapacak diyoruz kadın doğuma gidene kadar kes diyoruz. Yoksa şikayetlerin artacak diyoruz anlamıyorsun.

Yahu biz zaten ilgisi var demedik kiii, anlamıyor musun, hangi antibiyotiği kullanırsan kullan mantar yapacak diyoruz kadın doğuma gidene kadar kes diyoruz. Yoksa şikayetlerin artacak diyoruz anlamıyorsun.
Ya hu kesemem diyorum enfeksiyonum çok yüksek diyorum anlamıyor musunuz ?
İlaçsız su iç gitsinle olmuyor.
Cipro kullandığım halde geçmeyip katlanarak arttı.
Şu an mantardan ziyade enfeksiyondan muzdaripim.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum bağırsak enfeksiyonu yanın da yüksek idrar yolu enfeksiyonu var ve antibiyotik ile geçmiyor ne yapacağız ya

0-4 arası lökasit çok normal seninki 7 yani.
Enfeksiyon çok çok hafif demek bu
100 ve üzeriyse yüksek enfeksiyondur
Evet canim ama bu 1 kutu antibiyotik kullanmış halim gecmeyince tekrar gittim hem o öyle çıktı hem de bağırsakta enfeksiyon var gaita testin de çıktı o bana daha çok sıkıntı yapıyor tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…