- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Mantar en guzel elma sirkesiyle orani yika hemen gecer bol.bol su ic ve yogurt yeMerhaba hanımlar.Önce vajinamda mantar oldu.Tabii ben bunun mantar olduğunu bilmiyordum.İçi deli gibi kaşınıyordu.Peynirimsi beyaz bir akıntı gelip duruyordu.Bu yüzden sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu da çıktı hem de bayağı yüksek.Mantar için krem verdi evet azaldı ama tam bitmedi kadın doğuma da gidip hap yazdırmam lazım sanırım.Bekarım bu arada.Neyse idrar yolu için cipro verdi bir hafta onu kullandım.Ama geçmemiş aksine zaten yüksek olan enfeksiyon daha da yükselmiş.
Ayrıca idrarımda ne yanma ne ağrı ne kan bs var.Mide bulantım vs de yok.
Neyse iki ilaç daha verdi biri klamoks biri de pyelo ile başlayan bir şey günde biri günde üç kez biri günde iki kez.Bunları kullanan var mı etkili midir?
Elma sirkesiyle öyle hassas bir yer yıkanmamalı, ph değeri o bölge için çok tahriş edici. Asla ama asla tavsiye etmem.Mantar en guzel elma sirkesiyle orani yika hemen gecer bol.bol su ic ve yogurt ye
Canim her adet oncesi mantar olan biri olarak baya tecrubeliyim elma sirkesi super cozumElma sirkesiyle öyle hassas bir yer yıkanmamalı, ph değeri o bölge için çok tahriş edici. Asla ama asla tavsiye etmem.
Hiç içmediğim kadar su içmeye başladımMantar en guzel elma sirkesiyle orani yika hemen gecer bol.bol su ic ve yogurt ye
Travogen krem verdi doktor ffaydasını görmüştüm.Merhaba hanımlar.Önce vajinamda mantar oldu.Tabii ben bunun mantar olduğunu bilmiyordum.İçi deli gibi kaşınıyordu.Peynirimsi beyaz bir akıntı gelip duruyordu.Bu yüzden sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu da çıktı hem de bayağı yüksek.Mantar için krem verdi evet azaldı ama tam bitmedi kadın doğuma da gidip hap yazdırmam lazım sanırım.Bekarım bu arada.Neyse idrar yolu için cipro verdi bir hafta onu kullandım.Ama geçmemiş aksine zaten yüksek olan enfeksiyon daha da yükselmiş.
Neyse iki ilaç daha verdi biri klamoks biri de pyelo ile başlayan bir şey günde biri günde üç kez biri günde iki kez.Bunları kullanan var mı etkili midir?
Ben de mantazol kullandım.Travogen krem verdi doktor ffaydasını görmüştüm.
Antibiyotik daha da mantar yapar, kadın doğuma gitmen lazım, klamoks vs bunlar hep mantar yapar, kadın doğum sana anti fungal haplar verecek, mantara iyi gelen ilaçlar verecek onları kullanöallısın. Bende çok mantar oldum ama hiçbiirnde doktor bana klamoks vs vermedi. O ilaçları ne zaman kullansam mantar oluyorum ben. Kadın doğuma git sadece.Merhaba hanımlar.Önce vajinamda mantar oldu.Tabii ben bunun mantar olduğunu bilmiyordum.İçi deli gibi kaşınıyordu.Peynirimsi beyaz bir akıntı gelip duruyordu.Bu yüzden sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu da çıktı hem de bayağı yüksek.Mantar için krem verdi evet azaldı ama tam bitmedi kadın doğuma da gidip hap yazdırmam lazım sanırım.Bekarım bu arada.Neyse idrar yolu için cipro verdi bir hafta onu kullandım.Ama geçmemiş aksine zaten yüksek olan enfeksiyon daha da yükselmiş.
Doktor mantar için özel hap veriyor, vagina florasını düzeltecek ilaçlar veriyor. Sadece kremle geçmez ki mantar. İçerden gelen bir akıntıyı dışarıya sürdüğümüz krem geçirmez. Sadece kaşıntıyı engeller. Ama hapla içerisi de temizlenir.Mantar için en etkili şey vajinal fitil aslında ama bakireyseniz kullanamazsınız zaten. Hap verildiğini duymadım, görmedim. İdrar yolu enfeksiyonu için de kadın doğum doktorum suda eritilen bir toz vermişti bir kerede geçmişti benim.
Bekarım canımInsallah en kısa sürede geçer, ilişki sırasında kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz?
Mantar için değil zaten idrar yolu enfeksiyonum için verdiAntibiyotik daha da mantar yapar, kadın doğuma gitmen lazım, klamoks vs bunlar hep mantar yapar, kadın doğum sana anti fungal haplar verecek, mantara iyi gelen ilaçlar verecek onları kullanöallısın. Bende çok mantar oldum ama hiçbiirnde doktor bana klamoks vs vermedi. O ilaçları ne zaman kullansam mantar oluyorum ben. Kadın doğuma git sadece.
Enfeksiyon için de içmeseniz daha iyi olur mantarı arttırır. Daha sonra tekrarlamaması için probiyotik kullanabilirsiniz.Mantar için değil zaten idrar yolu enfeksiyonum için verdi
Enfeksiyonum çok yüksek mecburi yani.Enfeksiyon için de içmeseniz daha iyi olur mantarı arttırır. Daha sonra tekrarlamaması için probiyotik kullanabilirsiniz.
Mecburi filan değil. Lütfen kadın doğuma gidin. Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama sizin dedikleriniz enfeksiyona uymuyor. Aşırı enfeksiyonunyz olsa idrarda yanma, karın ağrısı vs şikayetleriniz çok olurdu, lütfen kadın doğum doktoruna gidin ve kendinize gerçek bir tedavi yaptırın.Enfeksiyonum çok yüksek mecburi yani.
Yalnız o belirtiler herkeste aynı olacak diye bir şey yok ki.Mecburi filan değil. Lütfen kadın doğuma gidin. Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama sizin dedikleriniz enfeksiyona uymuyor. Aşırı enfeksiyonunyz olsa idrarda yanma, karın ağrısı vs şikayetleriniz çok olurdu, lütfen kadın doğum doktoruna gidin ve kendinize gerçek bir tedavi yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?