Of offf bitmiyor bu alt bölgenin derdi😭

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.571
158
İstanbul
Merhaba hanımlar.Önce vajinamda mantar oldu.Tabii ben bunun mantar olduğunu bilmiyordum.İçi deli gibi kaşınıyordu.Peynirimsi beyaz bir akıntı gelip duruyordu.Bu yüzden sağlık ocağına gittim idrar yolu enfeksiyonu da çıktı hem de bayağı yüksek.Mantar için krem verdi evet azaldı ama tam bitmedi kadın doğuma da gidip hap yazdırmam lazım sanırım.Bekarım bu arada.Neyse idrar yolu için cipro verdi bir hafta onu kullandım.Ama geçmemiş aksine zaten yüksek olan enfeksiyon daha da yükselmiş.
Ayrıca idrarımda ne yanma ne ağrı ne kan vs var.Mide bulantım vs de yok.
Neyse iki ilaç daha verdi biri klamoks biri de pyelosepytl biri günde üç kez biri günde iki kez.Bunları kullanan var mı etkili midir?
Mantardan ziyade beni sinir eden idrar yolu enfeksiyonum. İdrardaki lökosit ve eritosit sayım epey epey yüksek.

Son düzenleme:
Mantar için en etkili şey vajinal fitil aslında ama bakireyseniz kullanamazsınız zaten. Hap verildiğini duymadım, görmedim. İdrar yolu enfeksiyonu için de kadın doğum doktorum suda eritilen bir toz vermişti bir kerede geçmişti benim.

Mantar en guzel elma sirkesiyle orani yika hemen gecer bol.bol su ic ve yogurt ye

Travogen krem verdi doktor ffaydasını görmüştüm.

Insallah en kısa sürede geçer, ilişki sırasında kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz?

Antibiyotik daha da mantar yapar, kadın doğuma gitmen lazım, klamoks vs bunlar hep mantar yapar, kadın doğum sana anti fungal haplar verecek, mantara iyi gelen ilaçlar verecek onları kullanöallısın. Bende çok mantar oldum ama hiçbiirnde doktor bana klamoks vs vermedi. O ilaçları ne zaman kullansam mantar oluyorum ben. Kadın doğuma git sadece.

Doktor mantar için özel hap veriyor, vagina florasını düzeltecek ilaçlar veriyor. Sadece kremle geçmez ki mantar. İçerden gelen bir akıntıyı dışarıya sürdüğümüz krem geçirmez. Sadece kaşıntıyı engeller. Ama hapla içerisi de temizlenir.

Mantar için değil zaten idrar yolu enfeksiyonum için verdi

Enfeksiyonum çok yüksek mecburi yani.
Mecburi filan değil. Lütfen kadın doğuma gidin. Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama sizin dedikleriniz enfeksiyona uymuyor. Aşırı enfeksiyonunyz olsa idrarda yanma, karın ağrısı vs şikayetleriniz çok olurdu, lütfen kadın doğum doktoruna gidin ve kendinize gerçek bir tedavi yaptırın.

Yalnız o belirtiler herkeste aynı olacak diye bir şey yok ki.

İyi gitmeyin kadın doğuma ne inatçı çıktınız, ben yıllardır bu sorunu çeken biri olarak size yardımcı olmaya çalıştım, onu sür bunu dür sirkeyle yıka filan içten gelene çözüm olmuyor. Mecbur kadın doğuma gidip verdiği hapı kullanmak zorundasın. Kullandığın antibiyotik vajinanın doğal dengesini daha da bozuo mantarını fena bir noktaya getirecek ve iyileşmesi için çok çekeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…