of arkadaşlar derdı veren alahım dermanıınıda versın herkesten dua beklıyorum oğluma

Bir anne olarak bütün dualarım seninle Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın.yavruna acil şifalar sanada sanada sabır ve güç diliyorum

Yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah..Allahtan acil şifalar diliyorum oğlunuza..Amiiiiinn..

allah şifa versin oğlunuza.inşallah en kısa zamanda bu zor günleri atlatırsınız.allah tüm hasta ve yakınlarının yardımcısı olsun....

cok sık gıremıyorum gırdığım zamanda okudummu cok duygulanıyorum alahım bana ve tum hastalara yakınlarina sağlık guc kuvet versin cok sağolun alah kımseye dermansız dert vermesın benım oğlumun tedavısı yok en cok bu uzuyo benı

Allah hayırlı şifalar versin evladınıza ve tüm hastalara..

geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorun benim de kardeşim intihar etti çoooooooooook üzgünüm

Belki ben daha anne olamadım belki seni senin gibi anlayamam ama allah yar ve yardımcın olsun ve yavruna acil şifalar versin.allah kimseleri evladıyla sınamasın...

Derdi veren Rabbim inşallah dermanda versin.Sana ise sabır ve dayanma gücü nasip etsin..
Herşey Rabbimden Rabbimin kudreti sonsuzdur..

cok tşkler duyarli davrandığınız ıcın alahıma hamdolsun bu dunya sınacv dunyasi derdı veren dermanınıda verır

Back