Odunuma odun mu vereyım yanı :))))

qlax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
158
69
53
33
Kızlar özel bir günümüz değil , erkek arkadsıma küçük ama hoş bıse almak ıstıyorum sizce olabilir

manevi degeri olan kucuk birsey verebilirsiniz aranizda birsey ifade eden herhangi birsey iste

Hediye dediğin içinden gelerek alınır verilir falan illa ki özel bir gün olmasına gerek yok zaten ayrıca özel bir şey düşünmeye de gerek yok çarşıya çık erkek eşyalarına bak ve ona yakışacagını dusundugun bir şeyi al.

Futbol seviyorsa, tuttuğu takımın mağazasından bir tişört alabilirsin, ya da başka ufak bir şey, alarm saati filan bile olur.

sevgilisinin adını tesbihe yazdırttıp hediye edenleri duymuştum
sizde yapabilrsinz aslında
odunmuş ya
tesbihle fln arası ıyıdr belki sevgilinizin :)

mesela ne olabilir

bence ikinize ozel olmali bu... yani ben baktigimda onun ne anlama geldigini bilmemeliyim ama size hemen birsey hatirlatmali.. ozel bir aninizi hatrlayin onu sembolize eden hatirlatan minik birsey var mi ?

benm bi arkadasimin sevgilisiyle tanismasi bir ugurbocegi sayesinde olmustu buyuzden tanisma yildonumune ona kucuk ugurbocekleri almiti tahtadan :) bunun gibi birsey yani

cok hoş bi fıkır ama aklıma gelmıyor :)

Daha önce bir başka topicte gördüğüm bir fikir vardı, saçından bir tutamı kesip kurdeleyle bağlayıp küçük bir kutuya koyup ver diye, bunu yapıp çok iyi reaksiyon almıştım zamanında.. Denenebilir

Saçımı evlenınce görebılcek malesef

Bir kutu hazırlayabilirsin. Mesela ben sürpriz yumurtaların içindeki oyuncak kutusuna küçük notlar yazmıştım tekrar paketlemiştim, onları da kutuya dizmiştim. Yine bi kere kutu hazırlamıştım içine kol düğmesi koydum, minik minik kağıtlara bi şeyler yazdım sırayla, o cümleyi tamamladı :)

Kişiye özel hediyeler var, internetten de araştırabilirsin, o tarz şeyler yapabilirsin. Mantar pano alıp üzerine beraber fotoğraflarınızdan asabilirsin, yanına da kağıtlara bi şeyler yazabilirsin. Şişe içinde mesajlardan hazırlayabilirsin, zaten çok abartmana gerek yok. :)

Kelin ilacı olsa başına sürecek hiç anlamıyorum hediye işlerinden
Genelde aramızda bir muhabbet geçmişse, öküz bile olur ertesi gün o öküzü kurdaleyle bağlayıp vermeyi yeğlerim

Ben küçük bir araba alıp hediye etmiştim..
Kendi arabasına koymuştu arabası beyazdı bende beyaz almıştım sevinmişti baya

Bunu benimkine yapsam ' ne demek istiyorsun sen bana kel miyim yani ben ! '' diye tepki alırım herhalde hahaha

Kızlar özel bir günümüz değil , erkek arkadsıma küçük ama hoş bıse almak ıstıyorum sizce olabilir

bende cumartesi günü için ona çok güzel bi hediye yapıcam ellerimle çok seveceğini ve beğeneceğini düşünüyoruum :) içimden geldiği için 18 eylülde de doğum günü çok güzel planlarım var ve şimdiden kutumu hazırlamaya başladıım :) :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…