• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödüllü sudoku

Bayılırım sudoku ya ama yayınlandığı ani yakalamak sıkıntı . Hergün ayni saatte mi yayınlanacak acaba ?

Sudokunun yayınlanacağı an önceden bildirilse çok daha iyi olur bence de. Hani birkaç saat önceden "bugünün sudokusu saat xx:yy'de yayınlanacaktır" gibi... Daha adil olmaz mı Kazen Kazen ? :) Böyle biraz kim o an buradaysa onun şansına gibi oluyor.

Sozcuk avi çengel bulmaca falan olsadı keşke ya :-)
Ben hiç anlamam sudokudan puff :S

Bildirim gelmiş ama ben okuyana kadar çözülmüş de kazanılmış bile offfff.sıdoku da severim üstelik Kazen Kazen cim 2008 den beri uslu bir üyeyim dile kolay 8 yıl beni de Pro yapsana emekliliğim gelecek nerdeyse.yok mu böyle bi kontenjan :KK200::KK49::KK49::hamarat:

Uğraştım aceleden yapamadım.
28 ekimde pro üye olmak isterdim doğrusu.
Bu bulmacayı uçakta çözebiliyorum sky dergisinden falan.
Bana uçak ortamı oluşturmak lazım,
Çiki çiki baba çalması falan lazım :D

Sudokuyla aram yok ya sıkılıyorum yoksa uğraşsam çoözerim ama çok zaman kaybı :70: hem prolar katılamıyormuş :27:

Sudoku hiç oynamadım,anladığım kadarıyla bu bir şans oyunu. Ne yazık ki şanslı insanlardan değilim. Yine de teklif için çok teşekkür ederim.
Sen şansız görmemişsin ben senden beteriyim:halay:

Uğraştım aceleden yapamadım.
28 ekimde pro üye olmak isterdim doğrusu.
Bu bulmacayı uçakta çözebiliyorum sky dergisinden falan.
Bana uçak ortamı oluşturmak lazım,
Çiki çiki baba çalması falan lazım :KK70:
ahahahaha ozaman torpil olur sike var hocam kossss:duduk:

Bildirim gelmiş ama ben okuyana kadar çözülmüş de kazanılmış bile offfff.sıdoku da severim üstelik Kazen Kazen cim 2008 den beri uslu bir üyeyim dile kolay 8 yıl beni de Pro yapsana emekliliğim gelecek nerdeyse.yok mu böyle bi kontenjan :KK200::KK49::KK49::hamarat:
Ben her konuya yorum yapıyom yorumcuya döndüm bende pro üye olmak isterim... çocuk Doğum aldatılma yemek aksiyon her konuda usta yorumcu oldum tv deki evlendirme yarışmalarındaki yorumcuları tek geçerim ama hala pro değilim

Screenshot_20161028-223337.png

bende istiyorum Proculuk :dua:

ekstra programa yapdim ve kendim cözdüm :) 13 dakika sürdü, kendimle yaristim resmen =) cok severim sudokuyu :KK200:

Son düzenleme:
Back