Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılırım sudoku ya ama yayınlandığı ani yakalamak sıkıntı . Hergün ayni saatte mi yayınlanacak acaba ?
ben 40 firin ekmek yesem yinede bu oyunu yapamam benim kafam boyle oyunlara karsi durmus durumda maalesef uzgunum..
haydi hayirli olsun kirmizin.Teşekkür ederim, kırmızı da en sevdiğim renk
Teşekkür ederim, kırmızı da en sevdiğim renk
ya hava atmayin ya..Ayy çok heyecanlıymış yaa ben de pro olursam ıslatırız artık
Sen şansız görmemişsin ben senden beteriyimSudoku hiç oynamadım,anladığım kadarıyla bu bir şans oyunu. Ne yazık ki şanslı insanlardan değilim. Yine de teklif için çok teşekkür ederim.
ahahahaha ozaman torpil olur sike var hocam kossssUğraştım aceleden yapamadım.
28 ekimde pro üye olmak isterdim doğrusu.
Bu bulmacayı uçakta çözebiliyorum sky dergisinden falan.
Bana uçak ortamı oluşturmak lazım,
Çiki çiki baba çalması falan lazım
Ben her konuya yorum yapıyom yorumcuya döndüm bende pro üye olmak isterim... çocuk Doğum aldatılma yemek aksiyon her konuda usta yorumcu oldum tv deki evlendirme yarışmalarındaki yorumcuları tek geçerim ama hala pro değilimBildirim gelmiş ama ben okuyana kadar çözülmüş de kazanılmış bile offfff.sıdoku da severim üstelik Kazen cim 2008 den beri uslu bir üyeyim dile kolay 8 yıl beni de Pro yapsana emekliliğim gelecek nerdeyse.yok mu böyle bi kontenjan
pro olan üyeler pro olmayan üyelere kopya verirse herşey daha güzel olur. neticede pro luk paylaştıkça çoğalabilir