İyi günlerde kullan canım benim![]()
Çok teşekkürlerSağlıklı mutlu günlerde kullanın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günlerde kullan canım benim![]()
Çok teşekkürlerSağlıklı mutlu günlerde kullanın![]()
Sütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldigüzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3681193 Eki Görüntüle 3681194
İyi günler de kullan hayırlı olsunSütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldigüzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanEt yemekleri kategorisinde, Hünkar Beğendi ile kazandığım ödülüm geldi.
Bu güzel hediyeleri için @isabel hanıma, @Kazen beye, editörümüz @Nevreste hanıma ve oy vererek birinci olmama vesile olan herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3666295
güzel günlerde kullanmak nasip olsun ❤Sütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldigüzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım iyi günlerde kullan![]()
Güzel günlerde kullan inşallahSütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldigüzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim
Tebrikler komşucuğum. Güzel günlerde serin serin kullan.Sütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldigüzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan...
![]()
İyi günler de kullan hayırlı olsun![]()
güzel günlerde kullanmak nasip olsun ❤
Güzel günlerde kullan inşallah![]()
Çok teşekkürler hepinizeTebrikler komşucuğum. Güzel günlerde serin serin kullan.![]()
Aaaa ben bunu görmemişimSütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldigüzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim Sosyalim balım kirazımAaaa ben bunu görmemişimçok güzel çok zarif, güle güle kullan güzel günlerde incitanemm
![]()
Ben de katılacağım :)Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.
Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.
Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..
Ocak ayında yeni kategoriye bekliyorum o zamanBen de katılacağım :)
İns kazanırım sevgilimle her haftasonu guzel yemekler yapıyoruzOcak ayında yeni kategoriye bekliyorum o zamanBüyük ihtimalle 3 Ocak'ta başlarız.
O zaman mutlaka bekliyorum.İns kazanırım sevgilimle her haftasonu guzel yemekler yapıyoruz![]()
TamamdırO zaman mutlaka bekliyorum.
@Jenna sizi etiketler![]()
Yaaaaaa çok tatlilarTavuk yemekleri yarışmasında mangalda ızgara tavuk kanat tarifimle kazandığım hediyelerim geldi
Hepsi birbirinden güzel olan hediyeleriniz için @Kazen Bey e @isabel Hanım a, her zaman nazik önerileri ve yardımları ile destek olan @Nevreste Hanim a, seçtiğim yemeğe kendi. tarifini veren @C A N O ya ,oy vererek birinci olmamı sağlayan tüm üyelere teşekkür ediyorum![]()
![]()
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanTavuk yemekleri yarışmasında mangalda ızgara tavuk kanat tarifimle kazandığım hediyelerim geldi
Hepsi birbirinden güzel olan hediyeleriniz için @Kazen Bey e @isabel Hanım a, her zaman nazik önerileri ve yardımları ile destek olan @Nevreste Hanim a, seçtiğim yemeğe kendi. tarifini veren @C A N O ya ,oy vererek birinci olmamı sağlayan tüm üyelere teşekkür ediyorum![]()
![]()
Çok teşekkür ederimYaaaaaa çok tatlilarhepsi birbirinden guzel
keyif kahvelerin olsun inşallah canım benim, güle güle kullan
![]()