• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Et yemekleri kategorisinde, Hünkar Beğendi ile kazandığım ödülüm geldi.
Bu güzel hediyeleri için @isabel hanıma, @Kazen beye, editörümüz @Nevreste hanıma ve oy vererek birinci olmama vesile olan herkese çok teşekkür ederim 😍

Eki Görüntüle 3666295
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan 💐

Sütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldi 🥰 güzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim 😇❤️☺️
Eki Görüntüle 3681193 Eki Görüntüle 3681194
Tebrikler komşucuğum. Güzel günlerde serin serin kullan.🥰❤️😍

Sütlü tatlı tariflerinde Fırın Sütlaç tarifimle kazandığım hediyem geldi 🥰 güzel ve zarif seçimleri için @Kazen beye , @isabel hanıma ve her yarışmada bize her türlü desteği sağlayan canımız @Nevreste ‘ye , ayrıca oy vererek 1.olmamı sağlayan forum üyelerine çok teşekkür ederim 😇❤️☺️
Eki Görüntüle 3681193 Eki Görüntüle 3681194
Aaaa ben bunu görmemişim 🤤🫠 çok güzel çok zarif, güle güle kullan güzel günlerde incitanemm🥰🍒🍒🍒🫶😘

Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.

Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.

Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..
Ben de katılacağım :)

Tavuk yemekleri yarışmasında mangalda ızgara tavuk kanat tarifimle kazandığım hediyelerim geldi ☺️
Hepsi birbirinden güzel olan hediyeleriniz için @Kazen Bey e @isabel Hanım a, her zaman nazik önerileri ve yardımları ile destek olan @Nevreste Hanim a, seçtiğim yemeğe kendi. tarifini veren @C A N O ya ,oy vererek birinci olmamı sağlayan tüm üyelere teşekkür ediyorum 🥰 💜

Eklentiler

• 1000029067.webp
    1000029067.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000029065.webp
    1000029065.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 61
Tavuk yemekleri yarışmasında mangalda ızgara tavuk kanat tarifimle kazandığım hediyelerim geldi ☺️
Hepsi birbirinden güzel olan hediyeleriniz için @Kazen Bey e @isabel Hanım a, her zaman nazik önerileri ve yardımları ile destek olan @Nevreste Hanim a, seçtiğim yemeğe kendi. tarifini veren @C A N O ya ,oy vererek birinci olmamı sağlayan tüm üyelere teşekkür ediyorum 🥰 💜
Yaaaaaa çok tatlilar 🌸💕🍒🍒🍒🥰 hepsi birbirinden guzel🫠🤤 keyif kahvelerin olsun inşallah canım benim, güle güle kullan🥰🍒🍒🍒🫶😘

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan ❤️ 😍 💜 ❤️

Yaaaaaa çok tatlilar 🌸💕🍒🍒🍒🥰 hepsi birbirinden guzel🫠🤤 keyif kahvelerin olsun inşallah canım benim, güle güle kullan🥰🍒🍒🍒🫶😘
Çok teşekkür ederim 🥰, güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum 🥰
İyi ki varsın 💞

Back
X