- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Çok teşekkür ederim nevosumCanım hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim nevosumCanım hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Çok güzeller. Bu sete bayıldımSelaammm ben yeni cicilerim ile geldiimm çok mutluyum şuan bir bilseniz
Köfte yarışmasında birinci olup kazandığım ödülüm bugün elime ulaştı Büyük Patroncum @Kazen e, Canım Kraliçem @isabel Çok tatlış kendisi , Canımın içi Bitanemiz balimiz kaymagimiz canım nevoşum Nevreste ye çok ama çok teşekkür ederim emekleri için ayrıca bana oy veren herkese de cok teşekkür ederim iyi ki varsınız Allah yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 3196459
Çok teşekkür ederim canocum, sanada gelir inş darısı başına kupaya ayrica erimiş olabilirim cok tatlı artık bir kek yarışması yapmanın zamanı gelmedi mi nevos NevresteÇok güzeller. Bu sete bayıldım
Güzel günler de kullan kirazlım
Kupanda harika
Bize güzel pastalar yapıp sunarsın
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canocum, sanada gelir inş darısı başına kupaya ayrica erimiş olabilirim cok tatlı artık bir kek yarışması yapmanın zamanı gelmedi mi nevos Nevreste
Tatlı yok cıssÇok teşekkür ederim canocum, sanada gelir inş darısı başına kupaya ayrica erimiş olabilirim cok tatlı artık bir kek yarışması yapmanın zamanı gelmedi mi nevos Nevreste
Ben salata da sunarım pembiş sunum tabagimla nevosumTatlı yok cıss
Yemekte olurBen salata da sunarım pembiş sunum tabagimla nevosum
Lütfen tabakima uygun bir şey seç nevoşumYemekte olur
Güzel günlerde kullan aşkommSelaammm ben yeni cicilerim ile geldiimm çok mutluyum şuan bir bilseniz
Köfte yarışmasında birinci olup kazandığım ödülüm bugün elime ulaştı Büyük Patroncum @Kazen e, Canım Kraliçem @isabel Çok tatlış kendisi , Canımın içi Bitanemiz balimiz kaymagimiz canım nevoşum Nevreste ye çok ama çok teşekkür ederim emekleri için ayrıca bana oy veren herkese de cok teşekkür ederim iyi ki varsınız Allah yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 3196459
Canım kuzucugum Allah razı olsun, darısı başına inş tez zamanda yavrucum,çok kalpGüzel günlerde kullan aşkomm
Ayy inşaallahhCanım kuzucugum Allah razı olsun, darısı başına inş tez zamanda yavrucum,çok kalp
Çok yakında çünkü yaklaştın bebeğimAyy inşaallahh
DesteğinleeÇok yakında çünkü yaklaştın bebeğim
Her zaman tam tekmil yanindayim beybiimmDesteğinlee
Hepte yanımda oll ben daima yanındayımmmHer zaman tam tekmil yanindayim beybiimm
Hepte yanımda oll ben daima yanındayımmm
Yaaa pembis pembisss çok hoş limm bayıldım güzel günler de kullan fıstığım bardak benlik bak ismimin baş harfi var onu bana gonderebilüsünnnSelaammm ben yeni cicilerim ile geldiimm çok mutluyum şuan bir bilseniz
Eki Görüntüle 3196459
Yaaaa canım perişkom beniiimmm seni yirim haaaaa göndereyim tabi, adım elif ama olsun sıkıntı yok canimm benimm darısı tez zamanda başına bardak dediğin nedir kiYaaa pembis pembisss çok hoş limm bayıldım güzel günler de kullan fıstığım bardak benlik bak ismimin baş harfi var onu bana gonderebilüsünnn
Burda nicklerinizi göre göre asıl isminizi unutuyorum ben kuzuYaaaa canım perişkom beniiimmm seni yirim haaaaa göndereyim tabi, adım elif ama olsun sıkıntı yok canimm benimm darısı tez zamanda başına bardak dediğin nedir ki
Cansın perişkom yaa inş sanada nasip olsun bitanecim, Allah razı olsunBurda nicklerinizi göre göre asıl isminizi unutuyorum ben kuzu
Sıcak sıcak çayını ,kahveni yudumla kekini ye inşallah o güzel hediyelerinde canımın içi kuzum