• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Merhabalar.
Makarnalar yarışmasında 1. Olup kazandığım ödülüm elime ulaştı.
Sevgili Kazen Kazen ve değerli eşi isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ‘ e
Çok teşekkür ediyorum, zevkinize, emeğinize sağlık. :KK36:

Ve yine tüm emekleri için canım Nevoş’umuza Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. teşekkürleeer. :KK36:
Eki Görüntüle 3188911
Yaaaaaaa ne kadar tatlış bunlar🤩😍🥰🍒🍒🍒🍒 güzel günlerde kullan bitanem, çok güzeller, harfli fincana bak yaaa🥳🤩😍🥰🍒🍒🍒😘

Selaammm ben yeni cicilerim ile geldiimm🍒🍒 çok mutluyum şuan bir bilseniz 🥰😍🤩🍒🍒🍒

Köfte yarışmasında birinci olup kazandığım ödülüm bugün elime ulaştı 💜🍒 Büyük Patroncum Kazen Kazen e, Canım Kraliçem isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. Çok tatlış kendisi 🥰🍒🤭 , Canımın içi Bitanemiz balimiz kaymagimiz canım nevoşum Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye çok ama çok teşekkür ederim emekleri için 💜🥰🍒🍒🍒😍🤩 ayrıca bana oy veren herkese de cok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🥰🍒🍒😍 Allah yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲💜🤩🥰🍒🍒🍒😘

20230124_122038.jpg

Selaammm ben yeni cicilerim ile geldiimm🍒🍒 çok mutluyum şuan bir bilseniz 🥰😍🤩🍒🍒🍒

Köfte yarışmasında birinci olup kazandığım ödülüm bugün elime ulaştı 💜🍒 Büyük Patroncum Kazen Kazen e, Canım Kraliçem isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. Çok tatlış kendisi 🥰🍒🤭 , Canımın içi Bitanemiz balimiz kaymagimiz canım nevoşum Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye çok ama çok teşekkür ederim emekleri için 💜🥰🍒🍒🍒😍🤩 ayrıca bana oy veren herkese de cok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🥰🍒🍒😍 Allah yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲💜🤩🥰🍒🍒🍒😘

Eki Görüntüle 3196459
Canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan🥰❤️🌹🤩🤲

Back