Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunKazananlari tebrik ederim. Ya hediyemiz çok güzel ama çok teşekkür ederim Kk yönetimi :))
Hayırlı olsun
Avantajları:)Farkı neymiş bulamadım
Baya da fazla özelliği varmış. Daha ne olsun.Avantajları:)
İmza alanını kullanabilirler,
Forumda gizli olarak dolaşabilirler,
Mesajlar arası bekleme yapmazlar,
Konuda kimler var görebilir,
Kendi açtıkları konuyu açıp kapatabilirler
Özel mesajda konferans yapma hakları vardır,
Yeni forumun neler yapabildiğini tanıdıkça ek özellikler getirilecektir.
Rica ederim.Tekrar hayırlı olsunBaya da fazla özelliği varmış. Daha ne olsun.
Görmek ile bakmak arasındaki fark
Ellerinize sağlık Nevreste, teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimPınar Beyaz ikinci hafta oy verip PRO olan üyeler ;
1. hafta ; @rockandroll @yaren35 @White Mocha
2. hafta ; @dr_yad @blondgunes @bulancak28
3. hafta ; @74FRIDA hasbeee @Cennet Annesi
4. hafta ; @blanco @SES2005 @GunesGulay
ev en çok oy verilenden 3. haftadan oy verip pro üye olma şansı yakalayan üyelerimiz ;
@counsel @gucci @llylzll @calisto @shannon @f621997 @NisanKUZEY @agatha christie @changelife @samimi @xnurselxxx @Findikkurdu85 S sirinsmurff @begonyaa @syns @_Jadaloz_ @ozrengin 1Sen
şeklindedir katılan, oylayan ve Nevreste 'ye çok teşekkür ederiz.
Çok güzel canım güle güle kullanHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Bunca zaman emeğiyle desteğiyle yanımızda olan editörümüz Nevreste ye de çok teşekkür ediyorum. İyiki varsın Eki Görüntüle 2829293
Güzel günlerde, huzurla kullan canım. Çok şıkHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Bunca zaman emeğiyle desteğiyle yanımızda olan editörümüz Nevreste ye de çok teşekkür ediyorum. İyiki varsın Eki Görüntüle 2829293
Teşekkür ederimÇok güzel canım güle güle kullan
Rica ederim her zaman yanındayım
Labneli sofra ne güzel olur bunlarlaHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Teşekkür ederim canımGüzel günlerde, huzurla kullan canım. Çok şık
Benimde aklımdan geçtiLabneli sofra ne güzel olur bunlarla
Amaniiiiin cıvıl cıvıl mavi hemdeHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Sagol perim. Teşekkür ederimAmaniiiiin cıvıl cıvıl mavi hemde
Çok beğendim canomm iyi günlerde kullan inşallah balım
Ayyy çok şık gule güle kullan canimHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Buldum .Çok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallahHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım