- 29 Nisan 2015
- 31.424
- 105.655
- 598
Hadiiii ne dedin yarışmayı dedinmi yoksaBen dün eşime gösterdim gelen hediyeyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadiiii ne dedin yarışmayı dedinmi yoksaBen dün eşime gösterdim gelen hediyeyi![]()
Dimi ayyyElalis söylemesi ayıp bir kurabiye yaptı tam da ülkede korona çıktığı zaman kaldırıma mi koymadi çimlerde mi anlanmadi o kurabiyeler gezmedik yer kalmadı onun hediyesi![]()
Elalis
Kardeşim aldı dedim annelef günü hediyesiHadiiii ne dedin yarışmayı dedinmi yoksa![]()
Yalan mı yokkkKardeşim aldı dedim annelef günü hediyesi![]()
Annen senin için kazanıyor
yookk babası çok beğendi,ser de uyuyalım hemen,bahar gibi diyoAnnen senin için kazanıyor![]()
Ne kadar da güzel keşşşşke benim olsa
Harika seçim harika hediyetekrar tebrik ederim güzel günlerde kullan
![]()
Gule gule kullan canim bu hangi yarismanin hediyesiydi kafam karisti![]()
BayildimSeçene de tebrikler :) iyi günlerde kullan canım
![]()
çok teşekkür ederim,daha güzelleri sizin olsun inşallahYaa bildirimde Ödüller konusundaElalis tarafından etiketlendiniz yazısını görünce dedim heralde ben 1.Oldum o da haberim olsun göreyim diye beni etiketliyor bak bak uykudan uyandım daha yeni ama rüyaya devam yani neyin kafasıysa bu bendeki
Çok çok çok tebrik ederim neyin ödülü hiç bilmiyorum yarışma çok olunca malum ama yine de gönülden tebrik ederim darısı bana olsun![]()
Başka bir şey demiyor mu?yookk babası çok beğendi,ser de uyuyalım hemen,bahar gibi diyo![]()
sen kazana düştünNe kadar da güzel keşşşşke benim olsa
Güle güle kullan canım![]()
sen kazana düştünNe kadar da güzel keşşşşke benim olsa
Güle güle kullan canım![]()
yok,o kadar dediBaşka bir şey demiyor mu?![]()
İyi hayırlı olsunyookk babası çok beğendi,ser de uyuyalım hemen,bahar gibi diyo![]()
Ne kazanına düşmüşümsen kazana düştün![]()
Cok guzellartık benim de bir karacam vaarrr
Eki Görüntüle 2634090
@isabel
@Kazen
Nevreste
çok çok ama çok teşekkür ederim,bayıldım
evimde bahar açtı![]()