- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
canım çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunVaaaay iyi günlerde kullan ablaciiiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunVaaaay iyi günlerde kullan ablaciiiiim
darısı başına kankaÇok güzelmiş güle güle kullan canım
Canım güle güle kullan hayırlı olsunartık benim de bir karacam vaarrr
Eki Görüntüle 2634090
@isabel
@Kazen
Nevreste
çok çok ama çok teşekkür ederim,bayıldım
evimde bahar açtı
teşekkür ederim canımın içiCanım güle güle kullan hayırlı olsun
kullanmaya kıyabilirsem inşallahElalis tam bahar havasında, çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah
Hayırlıolsun kurabiyelerin gibi çiçek açtı evinizartık benim de bir karacam vaarrr
Eki Görüntüle 2634090
@isabel
@Kazen
Nevreste
evimde bahar açtı
Geleni kullanmadım dahadarısı başına kanka
Teşekkür ederim fıstık ablamcanım çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun
Bende kıyamadımGeleni kullanmadım daha
Harika seçim harika hediye tekrar tebrik ederim güzel günlerde kullanartık benim de bir karacam vaarrr
Eki Görüntüle 2634090
@isabel
@Kazen
Nevreste
evimde bahar açtı
Ben dün eşime gösterdim gelen hediyeyiBende kıyamadım
Gule gule kullan canim bu hangi yarismanin hediyesiydi kafam karistiartık benim de bir karacam vaarrr
Eki Görüntüle 2634090
@isabel
@Kazen
Nevreste
evimde bahar açtı
BayildimSeçene de tebrikler :) iyi günlerde kullan canımartık benim de bir karacam vaarrr
Eki Görüntüle 2634090
@isabel
@Kazen
Nevreste
evimde bahar açtı
Sağda solda gezen kurabiye buketi vardı ya koronaliGule gule kullan canim bu hangi yarismanin hediyesiydi kafam karisti
Heee kurabiyeleeeeer unuttum ya okadar cok yarisma varki kafam karistiSağda solda gezen kurabiye buketi vardı ya koronali
Aynen Nevreste ramazan sonrası bir ay kafa tatiline çıkalım tüm topikHeee kurabiyeleeeeer unuttum ya okadar cok yarisma varki kafam karisti
Sira nevrestenin hediyesinde ozaman sonrada gelsin pinarlar gelsin fairylerAynen Nevreste ramazan sonrası bir ay kafa tatiline çıkalım tüm topik
Elalis söylemesi ayıp bir kurabiye yaptı tam da ülkede korona çıktığı zaman kaldırıma mi koymadi çimlerde mi anlanmadi o kurabiyeler gezmedik yer kalmadı onun hediyesi ElalisYaa bildirimde Ödüller konusunda Elalis tarafından etiketlendiniz yazısını görünce dedim heralde ben 1.Oldum o da haberim olsun göreyim diye beni etiketliyor bak bak uykudan uyandım daha yeni ama rüyaya devam yani neyin kafasıysa bu bendeki
Çok çok çok tebrik ederim neyin ödülü hiç bilmiyorum yarışma çok olunca malum ama yine de gönülden tebrik ederim darısı bana olsun