• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'ODTÜ’de Kaymak Tabaka Çocukları Okuyor'

Özel matematik kursu alan ,
özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan

oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede

Bir devlet üniversitesinden bahsediyoruz.
İyi puanla alan bir devlet üniversitesine girenlerin kaymak tabakadan olduğunu düşünmek kendi eğitim sistemini aşağılamaktır.
Hakım derken .... demektir bu .
LAf ı güzaftır.

Şaka gibi.

Bu dediklerini zaten yapanlar parası olan ama devleti kazanmayi basaramayan paralı öğrenciler,onlar odtu yu degil vakıf üniversitelerini tercih ediyor.insanda akıl olmadıktan sonra bin tane özel ders aldir fayda etmez.

ODTÜ ye hiç gittin mi? öğrenci profilini biliyor musun?

Ema bazı yorumların şaka gibi,cidden çok manasız.
Yalnız bu tip yorumlar da gerçekten kırıcı. Ben de vakıf üniversitesine gidiyorum, bu beni akılsız yapmaz. Yeri gelince eğitim sistemini çılgın gibi eleştirebilirken şimdi vakıf üniversiteleri akılsız paralı kaynıyor, iyi öğrenci dediğin bi ODTÜ'lü Boğaziçi'li olur tarzı yorumlar hoş değil. Boğaziçinde orta halli bölümlere yerleşebilecekken düşünmedim bile, ailemin yılda 20 30 bini gözden çıkarabiliyor olması da benim suçum değil (Gerekse öderlerdi ama daha az bir miktar ödüyoruz).
İnsanda savunma mekanizması yaratıyorsunuz resmen. ODTÜ de Boğaziçi de iyi okullar ama kalkıp bi buralar iyi gerisi çöp mantığıyla yorumlar yapmayın. Ilk değilsiniz, artık dayanamadım bu sebeple size yazdım kusura bakmayın.

ODTÜ’de 13 mescit ve bir cami bulunmasına rağmen, mescitlerin yetersiz olduğu iddiasıyla başlatılan tartışmalara ilişkin AKP Genel Başkan Yardımcısı Üstün YÖK’e çağrıda bulundu.
Eki Görüntüle 1730770

''Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, “YÖK'e sesleniyorumODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler” şeklinde konuştu.

Üstün, “Buradan YÖK’e sesleniyorum. ODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler. Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş, bu kültürü güya kendilerince bozmak istemiyorlar ama bunun yolu ve yöntemi, oradaki kontenjanların arttırılmasıdır” diye konuştu.

ODTÜ’de yaşananların üzüntü verici olduğunu vurgulayan Üstün, ODTÜ’nün çok büyük bir araziyi zapt ettiğini, buraların milletin arazisi olduğuna değinerek, “Oraya en az 4 üniversite daha sığar. Milletimizin, yeni üniversitelerin kullanımına açılması lazım” dedi.

• AA

http://o nedio.com/haber/-odtu-de-kaymak-tabaka-cocuklari-okuyor--649359
Nasıl kaymak tabaka okuyormuş yahu,benim üniversitede oda arkadaşımın abisi Odtü de kimya mühendisliği okuyordu,üstelik kıt kanaat geçinen fakir sayılabilecek bir aileydi.Arkadaşım da çok başarılı biriydi,yani tamamen bilgisiyle başarısıyla odtüde okuyordu bu adam,zaten Odtü paralı özel bir üniversite değilki gidip zenginler para verip okusun:KK64:

Yalnız bu tip yorumlar da gerçekten kırıcı. Ben de vakıf üniversitesine gidiyorum, bu beni akılsız yapmaz. Yeri gelince eğitim sistemini çılgın gibi eleştirebilirken şimdi vakıf üniversiteleri akılsız paralı kaynıyor, iyi öğrenci dediğin bi ODTÜ'lü Boğaziçi'li olur tarzı yorumlar hoş değil. Boğaziçinde orta halli bölümlere yerleşebilecekken düşünmedim bile, ailemin yılda 20 30 bini gözden çıkarabiliyor olması da benim suçum değil (Gerekse öderlerdi ama daha az bir miktar ödüyoruz).
İnsanda savunma mekanizması yaratıyorsunuz resmen. ODTÜ de Boğaziçi de iyi okullar ama kalkıp bi buralar iyi gerisi çöp mantığıyla yorumlar yapmayın. Ilk değilsiniz, artık dayanamadım bu sebeple size yazdım kusura bakmayın.

Alakaya gel.vakıf üniversitesinde okuyanlar kafasiz oluyor gibi bir algı sende oluştuysa,benim yazımdan bunu çıkarıp şu alakasız kendini anlatan msji yazdıysan bu senin algı sorunun.beni bağlamıyor.

Ayrıca cidden bir boğaziçi bir odtu ile bilmem ne şehrinde ki bir vakıf universitesini karşılaştıramam,haksızlık olur.

Alakaya gel.vakıf üniversitesinde okuyanlar kafasiz oluyor gibi bir algı sende oluştuysa,benim yazımdan bunu çıkarıp şu alakasız kendini anlatan msji yazdıysan bu senin algı sorunun.beni bağlamıyor.

Ayrıca cidden bir boğaziçi bir odtu ile bilmem ne şehrinde ki bir vakıf universitesini karşılaştıramam,haksızlık olur.
O üniversitelerin farkını yaratan üniversitenin kendisi değil öğrenci profili, karşılaştırın demiyorum elbette. Ama vakıfları yerden yere vurmanın da anlamı yok.

Mesajınızı şimdi okuyunca gece yersiz alınganlık yaptığımı fark ettim kusura bakmayın. Lafım sadece size değildi zaten, konunun başından beri bi tarafı övmek için diğer tarafı yeren insanlar var. Cidden rahatsız edici.

özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan

oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede

Özel hocalara verecek paramız yoktu
Dershaneye de gidemedi ama kardeşim ODTÜde okudu
Ekmek peynir Hariç yemek bulamadığı oldu
Okulun yurdunda kaldı O ve arkadaşları zengin değil zekiydi hepsi bu
Içini de gezdim öğrencileri de tanıdım
Maalesef Zeka para ile olmuyor bu sebeple ilk hedefleri iyi okullar oluyor
Kendi açtıkları boş üniversiteler ve rektörlerini Görüyorsunuz
Yandaşlıkla yakınlarını dolduruyorlar ve senin benim paramla yalakalık yapıyorlar
Bizede yazık değil mi ?

Özel hocalara verecek paramız yoktu
Dershaneye de gidemedi ama kardeşim ODTÜde okudu
Ekmek peynir Hariç yemek bulamadığı oldu
Okulun yurdunda kaldı O ve arkadaşları zengin değil zekiydi hepsi bu
Içini de gezdim öğrencileri de tanıdım
Maalesef Zeka para ile olmuyor bu sebeple ilk hedefleri iyi okullar oluyor
Kendi açtıkları boş üniversiteler ve rektörlerini Görüyorsunuz
Yandaşlıkla yakınlarını dolduruyorlar ve senin benim paramla yalakalık yapıyorlar
Bizede yazık değil mi ?
sizi gidi kirli çıkılar sizi
sizi bir sallasak her yerinizden para dökülür.

özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan

oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede
Var inan ki
Ben zengin bir ailenin çocuğu değilim mesela
Babam asker maaşı iyi evet
Annem ev hanımı
Tek çocuk olsam özel dersler kurslar dershaneler gidebilirdim belki
Ama biz 6 kardeşiz
Hepimizi birden özel kurslara vs gönderecek durum yoktu tabi
Bizim evimizde sistem şu şekildeydi
Herkez bi küçüğüne ders çalıştırdı
Aynı anda 3 kardeş üniversitede olmamıza rağmen burs falanda çıkmadı
Babamızdan sadece yurt paramızı alıp özel ihtiyaçlarımız için part time çalıştık
Durumu çok daha kötü olan arkadaşlarım var yani sanıldığı gibi değil zengin çocukları elle gösterebileceğin kadar az

ODTÜ`lüler beyinden kaymakli, Allah özenmisde yaratmis o beyinleri. hepsi ile iftar ediyorum.
ODTÜ`lü olmak bir ayricaliktir ama nedense cok korktum bu son gördügüm resimlerde ISIDcilere benzeyen gencler vardi. Ne alaka anlamadim ???

ODTÜ`lüler beyinden kaymakli, Allah özenmisde yaratmis o beyinleri. hepsi ile iftar ediyorum.
ODTÜ`lü olmak bir ayricaliktir ama nedense cok korktum bu son gördügüm resimlerde ISIDcilere benzeyen gencler vardi. Ne alaka anlamadim ???
Onlardanda var okulda
ODTÜ küçük Türkiye gibi diyebilirim bu anlamda

özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan

oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede

He ya hep kolejden ordan burdan çıkanlar, özel dersten özel derse koşturanlar giriyor odtüye.

Eşim küçük bi anadolu kasabasında büyümüş, bir köy öğretmeninin oğlu. Odtü mezunu. En yakın arkadaşı bir işçi çocuğu. Aynı yurt odasını yıllarca paylaşıp birlikte yemiş içmişler. Geceleri çalışıp kendi paralarını kazanmış, ihtiyaçlarını karşılamışlar. Yabancı dile hakimiyeti bırak liseden mezun olduklarında ingilizce ona kadar anca sayabiliyorlarmış. Şimdi iki dili mükemmel seviyede konuşabiliyor. Kaymak tabaka değillerdi ama odtü diploması ellerinde olduğunda kaymak tabaka oldular. Şimdi odtüde okuyan ve kaymak tabaka olmayan öğrencilere yardım ediyorlar.

He ya hep kolejden ordan burdan çıkanlar, özel dersten özel derse koşturanlar giriyor odtüye.

Eşim küçük bi anadolu kasabasında büyümüş, bir köy öğretmeninin oğlu. Odtü mezunu. En yakın arkadaşı bir işçi çocuğu. Aynı yurt odasını yıllarca paylaşıp birlikte yemiş içmişler. Geceleri çalışıp kendi paralarını kazanmış, ihtiyaçlarını karşılamışlar. Yabancı dile hakimiyeti bırak liseden mezun olduklarında ingilizce ona kadar anca sayabiliyorlarmış. Şimdi iki dili mükemmel seviyede konuşabiliyor. Kaymak tabaka değillerdi ama odtü diploması ellerinde olduğunda kaymak tabaka oldular. Şimdi odtüde okuyan ve kaymak tabaka olmayan öğrencilere yardım ediyorlar.
Ne güzel öğrencilere yardım etmesine çok sevindim inan ki keşke durumu olan herkez burs verse
Hem çalışıp hem okuyan o kadar çok insan var ki
sadece derslerine odaklanabilseler eminim çok daha güzel işler çıkacak

özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan

oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede
Bir arkadaşımın oğlu ne dershaneye gitti ne de özel ders aldı odtü uzay ve havacılığı kazandı:KK51:

ODTÜ'ye kaymak tabaka çocukları mı gidiyormuş, ODTÜ mezunları birşey bilmiyor muymuş:KK57::KK57:
ODTÜ kötü çocukların üniversitesi miii:KK57:

Bu resmen kendi bacaklarına sıkmak gibi olmuş, aşağıdaki isimleri okuyunuz.

Nabi Avcı : ODTÜ uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi mezunu.

Ali Babacan : ODTÜ endüstri mühendisliği mezunu.

Fikri Işık : ODTÜ Matematik öğretmenliği mezunu.

Kürşad Tüzmen : ODTÜ işletme mezunu.

Hilmi Güler : ODTÜ metalurji mühendisliği mezunu.

Cevdet Yılmaz : ODTÜ kamu yönetimi mezunu.

Yani demek ki iktidar partimiz başarısını ODTÜ mezunluğuna borçlu:KK14:

ODTÜ'ye kaymak tabaka çocukları mı gidiyormuş, ODTÜ mezunları birşey bilmiyor muymuş:KK57::KK57:
ODTÜ kötü çocukların üniversitesi miii:KK57:

Bu resmen kendi bacaklarına sıkmak gibi olmuş, aşağıdaki isimleri okuyunuz.

Nabi Avcı : ODTÜ uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi mezunu.

Ali Babacan : ODTÜ endüstri mühendisliği mezunu.

Fikri Işık : ODTÜ Matematik öğretmenliği mezunu.

Kürşad Tüzmen : ODTÜ işletme mezunu.

Hilmi Güler : ODTÜ metalurji mühendisliği mezunu.

Cevdet Yılmaz : ODTÜ kamu yönetimi mezunu.

Yani demek ki iktidar partimiz başarısını ODTÜ mezunluğuna borçlu:KK14:

Abla :confused::confused: hepsi tamam da Nabi Avcı da bi hata olmasın :KK70::KK70: bi daha baksak :rolleyes:

Abla :confused::confused: hepsi tamam da Nabi Avcı da bi hata olmasın :KK70::KK70: bi daha baksak :rolleyes:
Katiyen hata yok:KK70::KK70:
Hatta partiler arası ODTÜ istatistiği yaparsak en çok ODTÜ'lü AKP'de, CHP'de bir tek Aylin Nazlıaka ODTÜ'lü görünüyor.

Vatandaş uyuma ODTÜ'ne sahip çık:KK70::KK70:

Katiyen hata yok:KK70::KK70:
Hatta partiler arası ODTÜ istatistiği yaparsak en çok ODTÜ'lü AKP'de, CHP'de bir tek Aylin Nazlıaka ODTÜ'lü görünüyor.

Vatandaş uyuma ODTÜ'ne sahip çık:KK70::KK70:

Ama ne bileyim işte Avcı ve Odtü , offf neyse :confused::confused:

O zaman Avcı kaymak tabaka kontenjanından yararlanmış olabilir :rolleyes:

Bende diyorum neden Odtu'de okuyamadim. Meger kaymak tabaka degilde suzme peynir tabakasindan oldugumuzdanmis :110:

Back