- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.626
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi mantık?Off yaa bu AKP'nin isi gucu yok odtuye takmis ulkenin dogusu savas meydani yangin yeri onlar bos islerle ugrasiyorlar. Universite acmak muhim degil muhum olan egitim kalitesi, onemli olan kalifiye ogrenci yetistirmek. Tipta, sanatta, muhendislikte uzmanlasmak. Simdiki universiteler lise mantiginda.
Dogru soyluyorsun bir mantigida yok.Ben iyi zamanda okumusum valla en azindan biraz daha mantikli bir sistem vardi o donemlerde. Simdi her gecen gun sistem degisiyor. Okur yazarlik artiyor ama cehalet baki kaliyor. Her zaman soylerim Turkiyedeki tum sorunlarinin temelinde yatan sebep egitim sisteminin verimsizligi.Hangi mantık?
Üç farklı üni ye girdim henüz tam olarak çıkamadım
Hiçbirinde mantık namına birşey görmedim
Kişiler üzerine kurulu çıkar ilişkisine dayalı ilerlemeni engelleyecek her prosedüre sahip bir sistemden ibaret
“Buradan YÖK’e sesleniyorum. ODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler. Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş, bu kültürü güya kendilerince bozmak istemiyorlar ama bunun yolu ve yöntemi, oradaki kontenjanların arttırılmasıdır”
Hangi ülkede kendi üniversitesini kötüleyen, hakaret eden iktidar görülmüs? Bu hic bir ülkede olmaz, olamaz. Düsün ki Obama, harvard'a hakaret edecek..
Hani bir elestiri olsa neyse, tuzu kuru ne demek yaa? Daha düne kadar "bizim basbakinimizi kötülemeyin, ülkemizi kötülemeyin" diyen insanlar nedense bunu cok begeniyor. Rezaletten baska birsey degil!
Hangi ülkede kendi üniversitesini kötüleyen, hakaret eden iktidar görülmüs? Bu hic bir ülkede olmaz, olamaz. Düsün ki Obama, harvard'a hakaret edecek..
Hani bir elestiri olsa neyse, tuzu kuru ne demek yaa? Daha düne kadar "bizim basbakinimizi kötülemeyin, ülkemizi kötülemeyin" diyen insanlar nedense bunu cok begeniyor. Rezaletten baska birsey degil!
yada halktan biri çıkıp "okuyana her yer Harvard" diyecek..
Özel sanıyorlar heralde :) zeki çalışkan her insan odtü ye girer, parayla alakası yok. Uçmuş mu bunlar :))))ODTÜ özel değil yalnız. Kaymak tabakanın elit çocuğu değil olsa olsa zeki çocuğu girer.
Kontenjanı arttırıp ÖSS'de (elli bin kere değişti, neyse artık şu anki adı) yeterli puanı alamayan bir sürü insanı doldurup eğitim kalitesini düşürmek negzel, negzel.
Şaka gibi.Özel matematik kursu alan ,
özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan
oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede