• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'ODTÜ’de Kaymak Tabaka Çocukları Okuyor'

Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş :KK57::KK57: mi demiş :KK12:

Ben de odtü de okuyacaktım ama tuzumuz kuru değil diye olmadı :63:

Daha çok çalışıp seneye kaymak tabaka taban puanını tutturacağım ahtım var :KK3::KK3:

Off yaa bu AKP'nin isi gucu yok odtuye takmis ulkenin dogusu savas meydani yangin yeri onlar bos islerle ugrasiyorlar. Universite acmak muhim degil muhum olan egitim kalitesi, onemli olan kalifiye ogrenci yetistirmek. Tipta, sanatta, muhendislikte uzmanlasmak. Simdiki universiteler lise mantiginda.

Off yaa bu AKP'nin isi gucu yok odtuye takmis ulkenin dogusu savas meydani yangin yeri onlar bos islerle ugrasiyorlar. Universite acmak muhim degil muhum olan egitim kalitesi, onemli olan kalifiye ogrenci yetistirmek. Tipta, sanatta, muhendislikte uzmanlasmak. Simdiki universiteler lise mantiginda.
Hangi mantık? o_O
Üç farklı üni ye girdim henüz tam olarak çıkamadım :KK70:
Hiçbirinde mantık namına birşey görmedim:KK11:
Kişiler üzerine kurulu çıkar ilişkisine dayalı ilerlemeni engelleyecek her prosedüre sahip bir sistemden ibaret

Hangi mantık? o_O
Üç farklı üni ye girdim henüz tam olarak çıkamadım :KK70:
Hiçbirinde mantık namına birşey görmedim:KK11:
Kişiler üzerine kurulu çıkar ilişkisine dayalı ilerlemeni engelleyecek her prosedüre sahip bir sistemden ibaret
Dogru soyluyorsun bir mantigida yok.Ben iyi zamanda okumusum valla en azindan biraz daha mantikli bir sistem vardi o donemlerde. Simdi her gecen gun sistem degisiyor. Okur yazarlik artiyor ama cehalet baki kaliyor. Her zaman soylerim Turkiyedeki tum sorunlarinin temelinde yatan sebep egitim sisteminin verimsizligi.

ODTÜ ormanı, ODTÜ'nün kendisi, güzel AVM olur oralarda, hele ODTÜ ormanı Eymir gölü manzarası eşliğinde iyi paraya satılır oralardaki villalar falan... :KK51:Ondan bu kadar dolandı dile.
Zeka para ile alınıyor olsaydı, amenna kaymak tabaka olurdu da öyle olmuyor o işler işte. Yoksa 10 kişi girerdik bir kişiye; alırdık gerekli kiloda beyni. Ülkede zeki olmayan kalmazdı.

Hangi ülkede kendi üniversitesini kötüleyen, hakaret eden iktidar görülmüs? Bu hic bir ülkede olmaz, olamaz. Düsün ki Obama, harvard'a hakaret edecek..

Hani bir elestiri olsa neyse, tuzu kuru ne demek yaa? Daha düne kadar "bizim basbakinimizi kötülemeyin, ülkemizi kötülemeyin" diyen insanlar nedense bunu cok begeniyor. Rezaletten baska birsey degil!

Herkesin giremeyeceği bir üniversite odtü.. hala daha mühendislik için istiyorum..
bu üniversiteye mottü diyenlere anlam veremedim.. Odtü kelimesinin açılımı bilmeyen insanların burada yorum yapması ve odtü yü gömmesi çok saçma..
ayrıca, okullardan mezun olmadan iş teklif alıyorlar. hepsi işsiz diye bir genelleme yapmak yanlış..

ne komik bir topik burası bir kaç yorum beni benden aldı kahkaha attım burada :KK70:

odtü türkiyenin en iyi DEVLET üniversitelerinden biridir ve kaymak tabaka dediğimiz paralı kesimin değil akıllı kesimin gittiği bir üniversitedir.bunu hala bilmeyenler varmış saygılarımı yolluyorum.

olay odtü falan değil olay yapılacak olan rektörlük seçimi öncesi üniversiteyi karalamak.

Odtü'ye parayı veren mi giriyormuş,ne zaman özel üniversite statüsüne girmiş:KK57:
Sınav sorularını mı satın almışlar ne yapmışlar bu Odtü'lüler anlamadım.
Çalışmış,puanını almıs,layıkıyla girmiş yani. Tersini iddia eden sınavı boşuna yapıyoruz biz,odtüye parayı veren girebilir demek istiyordur net.

“Buradan YÖK’e sesleniyorum. ODTÜ’nün kontenjanlarını arttır, Anadolu evlatları bu üniversiteye girebilsinler. Oraya sadece elit, tuzu kuru, kaymak tabakanın çocukları gelmiş, böyle bir kültür oluşmuş, bu kültürü güya kendilerince bozmak istemiyorlar ama bunun yolu ve yöntemi, oradaki kontenjanların arttırılmasıdır”

şimdi okuyanlar nerenin evlatları :/
sanki mülakatla öğrenci alınıyor da, kendilerini bozmak istemiyorlar diyor
açıklama neresinden baksan bi tuhaf
ayrıca zengin çocuğu olsa bile neden bundan gocunmak zorunda anlamadım

Hangi ülkede kendi üniversitesini kötüleyen, hakaret eden iktidar görülmüs? Bu hic bir ülkede olmaz, olamaz. Düsün ki Obama, harvard'a hakaret edecek..

Hani bir elestiri olsa neyse, tuzu kuru ne demek yaa? Daha düne kadar "bizim basbakinimizi kötülemeyin, ülkemizi kötülemeyin" diyen insanlar nedense bunu cok begeniyor. Rezaletten baska birsey degil!

+1

yada halktan biri çıkıp "okuyana her yer Harvard" diyecek..

ODTÜ özel değil yalnız. Kaymak tabakanın elit çocuğu değil olsa olsa zeki çocuğu girer.
Kontenjanı arttırıp ÖSS'de (elli bin kere değişti, neyse artık şu anki adı) yeterli puanı alamayan bir sürü insanı doldurup eğitim kalitesini düşürmek negzel, negzel.
Özel sanıyorlar heralde :) zeki çalışkan her insan odtü ye girer, parayla alakası yok. Uçmuş mu bunlar :))))

ODTÜ , Boğaziçi ,İTÜ gibi okullar yüksek puanlı parası ile değil zekası ile girilebilkecek üniversitelerdir.Maalesef oralarda yalakalıkla yandaşlıkla fazla birşey yapamazsın.
Kendi uçağını kendi arabasını yapacak bir ülkeolduğumuz iddia ediliyor fakat kendi teknik üniversitelerimize oraya giren zeki çocuklara hakaret eden kişiler tarafından yönetiliyoruz.Bu uçakları kim yapacak ?
İçi boş liseden bozma üniversiteler mi?
Dert ibadet değil orası kesin.Dert onların bir şekilde Odtüyü ele geçirme planı.Defalarca denendi.
Muhtemelen orada okumayan dışarıdan gelenlerin çıkarttığı provakatif bir kavgadır.Daha önce kız yurtları için öğrenci olmayanlar olay çıkartmıştı başörtülüler yurda alınmıyor diye.Bu da yalan çıktı.

amaç ibadet değil tekrar tekrar söylüyorum ve buna inanıyorum.
ispatıda aşağıdaki foto ...

hrt%281%29.jpg

Özel matematik kursu alan ,
özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan

oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede

Özel matematik kursu alan ,
özel kurs parası olan
yabancı dile hakim olan

oraya gitmeyi garantiler
pek fakir yoktur bencede
Şaka gibi.

Bu dediklerini zaten yapanlar parası olan ama devleti kazanmayi basaramayan paralı öğrenciler,onlar odtu yu degil vakıf üniversitelerini tercih ediyor.insanda akıl olmadıktan sonra bin tane özel ders aldir fayda etmez.

ODTÜ ye hiç gittin mi? öğrenci profilini biliyor musun?

Ema bazı yorumların şaka gibi,cidden çok manasız.

Back